20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#421 Post Postao/la 55 »

Nije bilo lako kao što bi rezultat 7:3 sugerirao... Krešo i ja nismo baš odigrali meč za pamčenje, bilo je puno obostranih pogrešaka, ali sreća ipak na kraju na mojoj strani! :lux: :lux: :lux:

No, iako je koncepcijski potpuno drugačiji igrač, Harmić je izvukao iz mene sve... igrao sam bolje i sigurnije nego u prvom meču, ali dobio sam jedva jedvice. Istina je da sam rezultatski solidno dobio 4. i 5. set, ali čim visiš 1:2 i imaš toliko prebacivanja loptice u svakom poenu, mogao sam dva-tri puta više pogriješiti ja, a ne Harmić i ode meč... :visi: :visi: :visi:

Daniel i Harma su odigrali super, Kron (iako uz tri poraza) bolje od očekivanog, a Palička, Čivić i ja ćemo potražiti bolju formu... eh da, igrao sam pod nekom ružnom virozom, fuuuj!!! :znoj: :znoj: :znoj:
Private_Driver

#422 Post Postao/la Private_Driver »

Pa naravno da je gospodin bio kompliment, maksimalni respect hehe :D A dragp nam je bar šta cemo svi bit u velikom broju, ja dns imam posebnu motivaciju za igru pa grizem protiv svakog hehe. . . .Prognoza je nezahvalna ovdje, nemojte misliti da sam umišljen ali može varirati od 10:0 do 0:10 jer i jedni i drugi znamo igrati stolni tenis uostalom uvjek je bilo gusto, decki molim vas nemojte kasnit i sretno svima :cheer:
Make your move.
Private_Driver

#423 Post Postao/la Private_Driver »

Evo odigrali s Intercapitalom 5:5. . .Razocaran sam igrom :cry: ali vise izabiranjem taktike( Intercapitalci znaju na sta pucam) Ali ako nista drugo, bar smo zakljucili da je gospodin Nevidal Chuck Norris hehe :D sad bi mogli i fore u tom stilu lol A nista, decki iz Intercapitala su bili iznimno korektni decki stvarno ste super i mogu bez ustrucavanja reci da su nam tekme s vama najdraže tekme u ligi.Sretno dalje momci :D
Make your move.
Dren

#424 Post Postao/la Dren »

žao mi je što nisam mogao pomnije pratiti tekmu a i što nisam mogao ostati...al dobio sam izlazak do 10 i tako je i bilo :zubo:

Mi smo svi zbilja dobro odigrali protiv KomIŽe, i meni što se tiće nadmetanja, također najbolji meč do sad. Sva trojica znaju igrati i njeguju jako interesantne stilove igre i zbilja je užitak odigrati meč protiv njih.
Ovaj put, uz malo sreće i više strpljenja smo ugrabili sva 3 boda, ali da je krešo potpuno zdrav i da su ikota i harmić samo malo smirenije ušli u neke setove moglo je lako biti obrnuto!

Svaka čast momcima na borbenosti i fer i korektnoj igri :s: :s: :s:
vjekoslav

#425 Post Postao/la vjekoslav »

bravo za dečke iz zagreba i franu na 2 partije, još jedan dokaz da je sve moguće u ovoj lizi i da svi sve mogu dobiti
Pale
Kontakt:

#426 Post Postao/la Pale »

vjekoslav je napisao/la:bravo za dečke iz zagreba i franu na 2 partije, još jedan dokaz da je sve moguće u ovoj lizi i da svi sve mogu dobiti
Svi mogu dobit sve osim MENE. Ja nemrem nikog :funj:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vjekoslav

#427 Post Postao/la vjekoslav »

kako ono meni neko reko neki dan ima još tekma budeš dobio ne brini modža malo više treninga neka nova servica neugodna i deri brate
Pale
Kontakt:

#428 Post Postao/la Pale »

vjekoslav je napisao/la:kako ono meni neko reko neki dan ima još tekma budeš dobio ne brini modža malo više treninga neka nova servica neugodna i deri brate
Znaš ono kad sve napraviš za 5 i onda na kraju ti izmakne pobjeda :mad:
Zadovoljan sam što sam jučer pariral Čanadiju i Drenu, pa čak sam ih u nekim segmentima igre i nadigral i mogel sam ih pobjedit igrom.
Dremelu svaka čast. :top: Čovjek me nadigral psihički :s: :s: i zasluženo me pobjedil ;)
Eto mislim da me njihov najslabiji igrač jedini nadigral :top:
Još jednom čestitke Briđevcima na igri ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#429 Post Postao/la 55 »

Private_Driver je napisao/la:Evo odigrali s Intercapitalom 5:5. . .Razocaran sam igrom :cry: ali vise izabiranjem taktike( Intercapitalci znaju na sta pucam) Ali ako nista drugo, bar smo zakljucili da je gospodin Nevidal Chuck Norris hehe :D sad bi mogli i fore u tom stilu lol A nista, decki iz Intercapitala su bili iznimno korektni decki stvarno ste super i mogu bez ustrucavanja reci da su nam tekme s vama najdraže tekme u ligi.Sretno dalje momci :D
Frano, hvala na komplimentima, lijepo od tebe... Da, ja sam ostao sinoć najkraćih rukava i zasluženo izgubio sva tri singla, svaki me protivnik napucao... u ovoj eri bez kapetana Mikija, Bogu dragom hvala da Daniel igra kao ninja i da je Alan sve bolji i bolji! :lux: :lux: :lux:

Sinoć sam se osjećao :mad: , ali nisam sve pogubio samo zbog svoje loše igre nego i zbog dobre igre Zagrebaša... čak nije stvar niti u tragovima viroze koja me napala u subotu, mislim da je najveći problem u tome što sam negdje na putu prema Domu sportova izgubio "muda" i cijelu večer sam igrao bez njih :strah: :strah: :strah: ... tako da je samo bilo pitanje hoće li dečki dovoljno puta pogoditi ili će dovoljno puta pogriješiti, no nećemo više tako :nono: :nono: , idemo mi lijepo nazad po svoja muda i od slijedećeg kola opet :pingic: kako treba, a ne ona grčevita mizerija koju sam prikazao jučer, na kraju, Bogu hvala što smo uspjeli izvući i 5:5, dečkima svaka čast još jednom na izvrsnoj igri.

Nekada i profesori trebaju učiti od učenika! :s: :s: :s:
Private_Driver

#430 Post Postao/la Private_Driver »

Cjenim. Makar mi je zao jer ono nije ni polovina naseg performansa na treningu. :cry: ali valjda ce i to doc s vremenom. Ne sumnjam da ce Intercapital dobit sve do kraja. . . .a sad se ja nadam da cemo pomutiti planove Bridžu i zakomplicirati jos malo borbu :D
Make your move.
55

#431 Post Postao/la 55 »

Private_Driver je napisao/la:Cjenim. Makar mi je zao jer ono nije ni polovina naseg performansa na treningu. :cry: ali valjda ce i to doc s vremenom. Ne sumnjam da ce Intercapital dobit sve do kraja. . . .a sad se ja nadam da cemo pomutiti planove Bridžu i zakomplicirati jos malo borbu :D
Hvala ti, sretno vam dalje! ;) :top:
Dren

#432 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la: Znaš ono kad sve napraviš za 5 i onda na kraju ti izmakne pobjeda :mad:
Zadovoljan sam što sam jučer pariral Čanadiju i Drenu, pa čak sam ih u nekim segmentima igre i nadigral i mogel sam ih pobjedit igrom.
Dremelu svaka čast. :top: Čovjek me nadigral psihički :s: :s: i zasluženo me pobjedil ;)
Eto mislim da me njihov najslabiji igrač jedini nadigral :top:
Još jednom čestitke Briđevcima na igri ;)
Pa da, to smo ti i Čanadi i ja i rekli. Bio si bolji i od njega i od mene ali si neobjašnjivo pao 5. set protiv njega (poslije rasturačine od 11:4 x2) a protiv mene kad si za treći set kod 9:9 dobio prasicu nazad i promašio zicer za 9:11.
Probaj igrat poen za poen, ako jedan zajebeš, ma ako zajebeš i 2 seta, da se ispravit ako se ne nerviraš. Jer fakat si jako digao igru i po meni si trenutno tehnički i igrom najjači igrač komiže. Samo još malo psihu smirit i bit će vrhunskih rezultata!

@frano:
pomutite planove nama i veluxu i eto vas na trećem mjestu :top:
Al ne nadaj se, mi smo totalka opaki. :mirko:
e da. trening nije pokazatelj igre, jer igraš stalno protiv ljudi koje poznaš...tako da je normalno da igrate lošije takmičarske mečeve. Ne se grist oko toga, svi mi na treningu rasturamo, pa odigramo jadno na tekmi.

@grk: a šta da ti kažem...svako može imat loš dan, a ako se poklopi sa pristojnom ili odličnom igrom protivnika, možeš se slikat. Sad, digni gače, dobro ih veži i natamburaj slijedeće protivnike :top: :mirko:
ČUPKO

#433 Post Postao/la ČUPKO »

bolje ti je da ideš na forum o pelenama :trio: nego da si stalno tu kako imaš samo vremena otkri mi formulu :gitara: :headbang:
Dren

#434 Post Postao/la Dren »

formula je jednostavna, na žalost ne baš najveselija.
Ostah bez posla pa sam sam ono 24-7 tata, domaćica i pralja. :lux: Al sam istodobno i cijelo vrijeme doma pa kako je komp upaljen par koraka i otvoren IE na sokazovu stranicu cijelo vrijeme... :komp:

No fakat, ne smijem se žalit. ovo što sam ostao bez posla, sreća u nesreći. Ilitiga, u svakom zlu neko dobro. Nevjerojatno koliko znači i ženi i maloj to što sam stalno tu. Toliko da me pusti i na tekmu ako ću propustit samo jedno previjanje :s: :s: :s:

:zubo:
mcanadi

#435 Post Postao/la mcanadi »

Dren je napisao/la:komp upaljen par koraka i otvoren IE na sokazovu stranicu cijelo vrijeme... :komp:
ok ok ... molim bez daljnjih komentara i rasprava o ovome ...
ali MORAM ... komentirati ... i oprostite zbog toga ..

IE ? ...
IE ?!?!?!?!? ...

razocaro si me ko coveka ... :rofl:
Dren

#436 Post Postao/la Dren »

znao sam. :rofl: :rofl:

Mozzilu koristim za surfanje, traženje posla i ostale ozbiljne stvari. IE mi ima zapamčenu lozinku na fejsu i sokazu i samo ta dva prozora su mi i otvorena. Probao sa Mozzilom al kad otvaram i ostale stvari onda u brzini (nema se baš vremena) uvijek zabucam pa mi vako lakše. Optimizacija vremena :zubo:

pe es: jeste vidjeli šta je Ora napravila doktorima?!?!?
Čovječe koju smo sreću imali da Bertol nije igrao protiv nas :eek:
ib
Site Admin
Kontakt:

#437 Post Postao/la ib »

Mozillu? :hihihi:
mcanadi

#438 Post Postao/la mcanadi »

ib je napisao/la:Mozillu? :hihihi:
:rofl: nisam htio komentirati .. ali eto ... ima ko oce ..

heh ... bucho .. igrash se sa vatrom ..

ako krene ...
opet ces moras cut&pastetat ... raspravu u novi thread :)
Dren

#439 Post Postao/la Dren »

lol, yebali vas i opera i chrome i lynx ili već ćime se vi geekovi hvalite :bljak:

:D

Nemam više vremena za trolanje :( :( :(
kako ću sad živit?
ko će bući zagorčavat izraelske ćevape?
Isse moram nać zamjenu
Private_Driver

#440 Post Postao/la Private_Driver »

Dren ono šta je Ora napravila Doktorima hmm. . .intercapital je isto to napravio Ori, pa se tu objektivno nista nemoze prosuditi.Znam ja koliko je BK dobar, ali ako netko misli da ocekujemo bilo kakav poraz grdno se vara :E: hehe
Make your move.
Odgovorite