18. liga proljeće 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dren

#421 Post Postao/la Dren »

miliona, naravno :kava:

jebote koju zaradu imaju ovi od ulaznica, a nemaju ni za novu opremu :eek:
:D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Saša

#422 Post Postao/la Saša »

Nemoj tako Drene da mi nemamo opremu a jedna smo od rijetkih Sokaz ekipa koje imaju i dresove i trenirke.
http://www.hvidradubrava.hr/administrat ... resize.jpg
Let the force be with you
bduralija
Kontakt:

#423 Post Postao/la bduralija »

Saša je napisao/la:Nemoj tako Drene da mi nemamo opremu a jedna smo od rijetkih Sokaz ekipa koje imaju i dresove i trenirke.
tako je, sam ti pokaži Drenu tko je kak opremljen... naravno nisam sumnjao da je boja plava...
:)

Početnici su rutinski pobjedili INPUT... umjesto prognoziranih 7:3 bilo je 8:2...
:top:
Dren

#424 Post Postao/la Dren »

Saša je napisao/la:Nemoj tako Drene da mi nemamo opremu a jedna smo od rijetkih Sokaz ekipa koje imaju i dresove i trenirke.
ma da, a četvrti vam nema ni reket :B
to ste stoposto maznuli nekim BBB-ovcima kad su došli navijat za vas :kava:

:zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#425 Post Postao/la trnac »

Taj četvrti sigurno ima toliko reketa da se nije mogao odlučiti s kojim da se slika. :lol:
bduralija
Kontakt:

#426 Post Postao/la bduralija »

Dren je napisao/la:
ma da, a četvrti vam nema ni reket :B
to ste stoposto maznuli nekim BBB-ovcima kad su došli navijat za vas :kava:

:zubo:
taj četvrti nema reket, ali ima trenirku (možda je sakrio ispod nje)...

jesi li vidio Drene na koju se stranu reket okrene kada se slikaš!?
Saša

#427 Post Postao/la Saša »

Kakova ljubomora i zavist izlazi iz vas :B: :B: :B:
Znam ja da bi i vi htjeli biti tako opremljeni kao i mi :B: :prvak: :B: :klap: :B: :skace:
trnac

#428 Post Postao/la trnac »

Skužio si nas. :zubo:
Saša

#429 Post Postao/la Saša »

Dosta mlaćenja prazne slame. Čeka me meč sa ljutim Agronomima. Početak je u 19:15 a sudeći po broju navijača nisam siguran hoću li se moći probiti do stola.
Zadnja izmjena: Saša, dana/u čet tra 18, 2013 11:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
bduralija
Kontakt:

#430 Post Postao/la bduralija »

HVIDRA - AGF4 8:2

B 0
A 0
D 1
P 1

škiljo

#431 Post Postao/la škiljo »

Bome su dečki iz Hvidre ovim rezultatom napunili gače nama iz Vidre :s: .Ja u zadnje vrijeme ko da ni ne igram, ali Ivica i Tomo kaj sam ja lošiji to oni bolje odigraju.Protivnici se na meni ispucaju a onda ih oni razbiju.Ivica grize i žvače loptice a Tomo jede žive rekete s materijalima ko za gablec.Ko da si pustil cucka z lanca.A ja ko fifica malo njuškam po dvorani.

Naših navijača je malo ali ko da ih je više nego ovih 150 000 iz Dubrave,jer je to škola za posebne potrebe.Mi ludi oni šašavi ili obratno :cheer: .
Vidim da nema Saše mog starog pingerskog znanca i prijatelja.I Frajno je u vel.formi i dogovorili smo tekmu za ponedjeljak 19 00.tak da možemo u srijedu gledati Ligu prvaka.Tam Cibona redovito tuče Hajduka jer bolje plivaju.
Obavijest Saši-kad fulam zicera više ne lupim glavom u ormarić vatrogasnog aparata nego u vrata skladišta.Ostavit ću ih otključana. :D
Zaključak :nema zajebancije ,samo zafrkancija ili obratno :lux:
Frajno ,pogodil si nam zadnji rezultat -daj sad fulaj :top:
Saša

#432 Post Postao/la Saša »

Sinoć je HVIDR-a pobijedila Agronomski fakultet IV :lux: :cheer: :yesss: (sorry ali u nastavku pišem Agronomi jer mi je tako lakše ;) ) sa 8:2. Rezultat malo preuvjerljiv i ne daje pravu predodžbu o tijeku meča, no moram istaknuti dvije stvari.
1. Odličan :pingic:
2. Odličan :pingic: našeg kapetana :s: koji je odigrao ...jednom riječju kapetanski
Nakon pobjede Vanje (5 setova) i Dejana protiv glavnih perjanica Agronoma Franjo je dobio Alena koji jednostavno nije imao odgovor na Franjinu kapetansku prezentaciju :top: . Nakon prvog kruga je znači bilo 3:0 za nas i to je na neki način bilo demotivirajuće za Agronome. U drugoj rundi Dejan je također u lutriji 5. seta pobijedio prvi reket Agronomaca Danijela (sorry Borise ali tako kaže statistika ove sezone a to je i moj osobni dojam) za 4:0 a potom Vanja Alena za 5:0. Nošen pozitivnim rezultatom Franjo odigrava još jednom nadahnuto, kapetanski i pobjeđuje pomalo demotiviranog Borisa u napetom i uzbudljivom meču u kojem je Boris spasio 5-6 meč lopti :s: . I to je bio definitivni kraj.
Agronomi su odlična ekipa :top: , a mi smo iskoristili situaciju u kojoj Alen kao rekonvalescent (gripa) nije mogao pružiti svoju standardnu partiju. Bilo bi nefer ne spomenuti da nas je tijekom cijelog meča mazila sreća, a prasica smo imali kao za tonu čvaraka i kilometar kobase. Nadalje par od Agronoma jak i ubitačan, šteta za njih što se par igra na kraju.

Na moju žalost ja sam u ponedjeljak uganuo skočni zglob :gips: (jebem ti nogomet :mad: :mad:) koji je sad u duginim bojama te nisam mogao doprinijeti našem uspjehu, ali sam naravni bio na poprištu i dovoljno mudar pa nisam ponio reket jer bi sigurno zbog komfornog rezultata odigrao jedan meč i ozlijeđen i samo sebe stavio u rizik pogoršanja ozljede.

Agronomi su se pokazali kao jaka ekipa i tijekom aftera :pivo: . Puno pozdrava ekipi Agr. faksa IV kojem želim puno uspjeha u nastavku SOKAZA, ali naravno samo do slijedećeg susreta sa nama u nekoj od slijedećih sezona.
Borise nije još sve gotovo još su 4 kola ispred nas i svašta će se još desiti.
P.S.slijedeći puta igramo kod vas (bez obzira na ždrijeb) ;) ;) :top:
Saša

#433 Post Postao/la Saša »

Stari prijatelju Škiljo . Unaprijed se radujem :) još jednoj tekmi sa ekipom Vidre ali bilo mi je draže igrati u sutinskim vrelima jer nisam morao tražiti da odem ranije sa posla :lol:. Pošto ću i u pon. vjerojatno još biti :gips: u banani sa nogom :mad: :madjump: :mad: ne znam hoću li biti spreman za igru (o tome će ipak odlučiti stručni stožer :trio:i medicinska ekipa) ali na tekmu dođem. Daj samo mi još reci moramo li imati vize ili su same putovnice dovoljne . :lol: :lol: :lol:
P.S. Slutim egal
škiljo

#434 Post Postao/la škiljo »

viza se sastoji oo općepoznate mješavine hmelja i ječma tj.pivarskog slada,a putovnicu čine rizling, pinot i silvanac.Momentalno štambiljam vize.
Valjda bu oteklina do poned.splasnula
bduralija
Kontakt:

#435 Post Postao/la bduralija »

Upadom brojnih navijača u teren tijekom meča otišla igra i koncentracija na istu u drugi plan... nisu korišteni laseri za ciljanje u oči, već je u igri bila kombiinacija duhanskih i alkoholnih para, skidanja tenisica, zvonjave moba i još hrpe toga... čestitke HVIDRA-i što su nam priredile nezaboravne uvjete i naravno na zasluženoj pobjedi... nije mi jasno kak se meni klizalo po pločicama a njima nije, bit će da imaju bolje tenisice ili bolje težište što bi Žugec rekao... tako nam Dubrava i dalje ostaje dio grada gdje se ne snalazimo najbolje (čitaj uglavnom gubimo), iako smo smješteni u susjedstvu...

volio bih da netko baci prognozu rezultata 8. kola u našoj ligi, derbi ako se to može tako nazvati igramo s curama iz MTM-a kod nas AGF4 u četvrtak 24.04. u 19 sati... miriši na poraz 6:4...

t.blaz

#436 Post Postao/la t.blaz »

Evo ja ću prvi nabaciti prognozu,makar pola ekipa i igrača još nisam upoznao.
1. Sorry-Input 6-4
2. Dugave-Velux 8-2
3. Vidra II-HVIDR-a (vidim da su opasni,ak izvučemo bod bit će čudo)
4. AGF IV.-MTM 3-7
5. TIO-Početnici 3-7
Saša

#437 Post Postao/la Saša »

bduralija je napisao/la:Upadom brojnih navijača u teren tijekom meča otišla igra i koncentracija na istu u drugi plan... nisu korišteni laseri za ciljanje u oči, već je u igri bila kombiinacija duhanskih i alkoholnih para, skidanja tenisica, zvonjave moba i još hrpe toga... čestitke HVIDRA-i što su nam priredile nezaboravne uvjete i naravno na zasluženoj pobjedi... nije mi jasno kak se meni klizalo po pločicama a njima nije, bit će da imaju bolje tenisice ili bolje težište što bi Žugec rekao... tako nam Dubrava i dalje ostaje dio grada gdje se ne snalazimo najbolje (čitaj uglavnom gubimo), iako smo smješteni u susjedstvu...

Nema šta Boris je sportski primio poraz
Saša

#438 Post Postao/la Saša »

1. Sorry-Input 6-4
2. Dugave-Velux 6-4
3. Vidra II-HVIDR-a 5-5
4. AGF IV.-MTM 2-8
5. TIO-Početnici 3-7
bduralija
Kontakt:

#439 Post Postao/la bduralija »

Saša je napisao/la:1. Sorry-Input 6-4
2. Dugave-Velux 6-4
3. Vidra II-HVIDR-a 5-5
4. AGF IV.-MTM 2-8
5. TIO-Početnici 3-7
1. 8:2
2. 8:2
3. 4:6
4. 4:6
5. 2:8

U prognozi nemam ni jedan remi jer nema Boanergesa, oni su ovo kolo slobodni...
Saša

#440 Post Postao/la Saša »

VIDRA II - HVIDR-A Dubrava sutra, ponedjeljak u 19:00 samo u slučaju da uspijemo naći dvoranu.
Zbog težine meča organizirali smo i čarter za navijače pa možda neko od njih zna naći dvoranu :lol: :lol: :D :B:
Odgovorite