SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nemoj tako Drene da mi nemamo opremu a jedna smo od rijetkih Sokaz ekipa koje imaju i dresove i trenirke.
http://www.hvidradubrava.hr/administrat ... resize.jpg
Let the force be with you
- bduralija
- Kontakt:
tako je, sam ti pokaži Drenu tko je kak opremljen... naravno nisam sumnjao da je boja plava...Saša je napisao/la:Nemoj tako Drene da mi nemamo opremu a jedna smo od rijetkih Sokaz ekipa koje imaju i dresove i trenirke.
Početnici su rutinski pobjedili INPUT... umjesto prognoziranih 7:3 bilo je 8:2...
ma da, a četvrti vam nema ni reket :BSaša je napisao/la:Nemoj tako Drene da mi nemamo opremu a jedna smo od rijetkih Sokaz ekipa koje imaju i dresove i trenirke.
to ste stoposto maznuli nekim BBB-ovcima kad su došli navijat za vas
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- bduralija
- Kontakt:
taj četvrti nema reket, ali ima trenirku (možda je sakrio ispod nje)...Dren je napisao/la:ma da, a četvrti vam nema ni reket :BSaša je napisao/la:Nemoj tako Drene da mi nemamo opremu a jedna smo od rijetkih Sokaz ekipa koje imaju i dresove i trenirke.
to ste stoposto maznuli nekim BBB-ovcima kad su došli navijat za vas
jesi li vidio Drene na koju se stranu reket okrene kada se slikaš!?
Dosta mlaćenja prazne slame. Čeka me meč sa ljutim Agronomima. Početak je u 19:15 a sudeći po broju navijača nisam siguran hoću li se moći probiti do stola.
Zadnja izmjena: Saša, dana/u čet tra 18, 2013 11:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Bome su dečki iz Hvidre ovim rezultatom napunili gače nama iz Vidre
.Ja u zadnje vrijeme ko da ni ne igram, ali Ivica i Tomo kaj sam ja lošiji to oni bolje odigraju.Protivnici se na meni ispucaju a onda ih oni razbiju.Ivica grize i žvače loptice a Tomo jede žive rekete s materijalima ko za gablec.Ko da si pustil cucka z lanca.A ja ko fifica malo njuškam po dvorani.
Naših navijača je malo ali ko da ih je više nego ovih 150 000 iz Dubrave,jer je to škola za posebne potrebe.Mi ludi oni šašavi ili obratno
.
Vidim da nema Saše mog starog pingerskog znanca i prijatelja.I Frajno je u vel.formi i dogovorili smo tekmu za ponedjeljak 19 00.tak da možemo u srijedu gledati Ligu prvaka.Tam Cibona redovito tuče Hajduka jer bolje plivaju.
Obavijest Saši-kad fulam zicera više ne lupim glavom u ormarić vatrogasnog aparata nego u vrata skladišta.Ostavit ću ih otključana.
Zaključak :nema zajebancije ,samo zafrkancija ili obratno
Frajno ,pogodil si nam zadnji rezultat -daj sad fulaj
Naših navijača je malo ali ko da ih je više nego ovih 150 000 iz Dubrave,jer je to škola za posebne potrebe.Mi ludi oni šašavi ili obratno
Vidim da nema Saše mog starog pingerskog znanca i prijatelja.I Frajno je u vel.formi i dogovorili smo tekmu za ponedjeljak 19 00.tak da možemo u srijedu gledati Ligu prvaka.Tam Cibona redovito tuče Hajduka jer bolje plivaju.
Obavijest Saši-kad fulam zicera više ne lupim glavom u ormarić vatrogasnog aparata nego u vrata skladišta.Ostavit ću ih otključana.
Zaključak :nema zajebancije ,samo zafrkancija ili obratno
Frajno ,pogodil si nam zadnji rezultat -daj sad fulaj
Sinoć je HVIDR-a pobijedila Agronomski fakultet IV
(sorry ali u nastavku pišem Agronomi jer mi je tako lakše
) sa 8:2. Rezultat malo preuvjerljiv i ne daje pravu predodžbu o tijeku meča, no moram istaknuti dvije stvari.
1. Odličan
2. Odličan
našeg kapetana
koji je odigrao ...jednom riječju kapetanski
Nakon pobjede Vanje (5 setova) i Dejana protiv glavnih perjanica Agronoma Franjo je dobio Alena koji jednostavno nije imao odgovor na Franjinu kapetansku prezentaciju
. Nakon prvog kruga je znači bilo 3:0 za nas i to je na neki način bilo demotivirajuće za Agronome. U drugoj rundi Dejan je također u lutriji 5. seta pobijedio prvi reket Agronomaca Danijela (sorry Borise ali tako kaže statistika ove sezone a to je i moj osobni dojam) za 4:0 a potom Vanja Alena za 5:0. Nošen pozitivnim rezultatom Franjo odigrava još jednom nadahnuto, kapetanski i pobjeđuje pomalo demotiviranog Borisa u napetom i uzbudljivom meču u kojem je Boris spasio 5-6 meč lopti
. I to je bio definitivni kraj.
Agronomi su odlična ekipa
, a mi smo iskoristili situaciju u kojoj Alen kao rekonvalescent (gripa) nije mogao pružiti svoju standardnu partiju. Bilo bi nefer ne spomenuti da nas je tijekom cijelog meča mazila sreća, a prasica smo imali kao za tonu čvaraka i kilometar kobase. Nadalje par od Agronoma jak i ubitačan, šteta za njih što se par igra na kraju.
Na moju žalost ja sam u ponedjeljak uganuo skočni zglob
(jebem ti nogomet
) koji je sad u duginim bojama te nisam mogao doprinijeti našem uspjehu, ali sam naravni bio na poprištu i dovoljno mudar pa nisam ponio reket jer bi sigurno zbog komfornog rezultata odigrao jedan meč i ozlijeđen i samo sebe stavio u rizik pogoršanja ozljede.
Agronomi su se pokazali kao jaka ekipa i tijekom aftera
. Puno pozdrava ekipi Agr. faksa IV kojem želim puno uspjeha u nastavku SOKAZA, ali naravno samo do slijedećeg susreta sa nama u nekoj od slijedećih sezona.
Borise nije još sve gotovo još su 4 kola ispred nas i svašta će se još desiti.
P.S.slijedeći puta igramo kod vas (bez obzira na ždrijeb)

1. Odličan
2. Odličan
Nakon pobjede Vanje (5 setova) i Dejana protiv glavnih perjanica Agronoma Franjo je dobio Alena koji jednostavno nije imao odgovor na Franjinu kapetansku prezentaciju
Agronomi su odlična ekipa
Na moju žalost ja sam u ponedjeljak uganuo skočni zglob
Agronomi su se pokazali kao jaka ekipa i tijekom aftera
Borise nije još sve gotovo još su 4 kola ispred nas i svašta će se još desiti.
P.S.slijedeći puta igramo kod vas (bez obzira na ždrijeb)
Stari prijatelju Škiljo . Unaprijed se radujem
još jednoj tekmi sa ekipom Vidre ali bilo mi je draže igrati u sutinskim vrelima jer nisam morao tražiti da odem ranije sa posla
. Pošto ću i u pon. vjerojatno još biti
u banani sa nogom
ne znam hoću li biti spreman za igru (o tome će ipak odlučiti stručni stožer :trio:i medicinska ekipa) ali na tekmu dođem. Daj samo mi još reci moramo li imati vize ili su same putovnice dovoljne .

P.S. Slutim egal
P.S. Slutim egal
- bduralija
- Kontakt:
Upadom brojnih navijača u teren tijekom meča otišla igra i koncentracija na istu u drugi plan... nisu korišteni laseri za ciljanje u oči, već je u igri bila kombiinacija duhanskih i alkoholnih para, skidanja tenisica, zvonjave moba i još hrpe toga... čestitke HVIDRA-i što su nam priredile nezaboravne uvjete i naravno na zasluženoj pobjedi... nije mi jasno kak se meni klizalo po pločicama a njima nije, bit će da imaju bolje tenisice ili bolje težište što bi Žugec rekao... tako nam Dubrava i dalje ostaje dio grada gdje se ne snalazimo najbolje (čitaj uglavnom gubimo), iako smo smješteni u susjedstvu...
volio bih da netko baci prognozu rezultata 8. kola u našoj ligi, derbi ako se to može tako nazvati igramo s curama iz MTM-a kod nas AGF4 u četvrtak 24.04. u 19 sati... miriši na poraz 6:4...

volio bih da netko baci prognozu rezultata 8. kola u našoj ligi, derbi ako se to može tako nazvati igramo s curama iz MTM-a kod nas AGF4 u četvrtak 24.04. u 19 sati... miriši na poraz 6:4...
Nema šta Boris je sportski primio porazbduralija je napisao/la:Upadom brojnih navijača u teren tijekom meča otišla igra i koncentracija na istu u drugi plan... nisu korišteni laseri za ciljanje u oči, već je u igri bila kombiinacija duhanskih i alkoholnih para, skidanja tenisica, zvonjave moba i još hrpe toga... čestitke HVIDRA-i što su nam priredile nezaboravne uvjete i naravno na zasluženoj pobjedi... nije mi jasno kak se meni klizalo po pločicama a njima nije, bit će da imaju bolje tenisice ili bolje težište što bi Žugec rekao... tako nam Dubrava i dalje ostaje dio grada gdje se ne snalazimo najbolje (čitaj uglavnom gubimo), iako smo smješteni u susjedstvu...