SOKAZ forum
6. čulo ljiga, jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ugovaranjem termina održavanja utakmice u rane poslijepodnevne sate domaća ekipa VRUTKA pokušala je eliminirati navijačku podršku ekipi "NEW URICHO".
No nema te sile koja bi smekšala čvrstu odluku i igrača i navijača usmjerenu prema postizanju povijesnih rezultata i napretka u neku od viših liga (na horizontu se nazire i četvrta liga).
Nedavno su Draganičini dječaci sramežljivim koračićima krenuli na dugi i neizvjestan put prema vrhu tablice a duboko vjerujemo ( i natjecatelli i navijači ) da je ovo već velika šetnja a ne samo korak-dva.
Duboko smo uvjereni da će tako i ostati.
Jučer smo provjerili stanje na terenu u RITMU kako nas ništa danas nebi omelo u žestokom navijanju i odmah smo uočili subverzivno djelovanje organizatora u smjeru odvračanja navijačkih hordi od dolaska na predmetnu utakmicu.
NAIME !!!!!!!
NIJE BILO NI JEDNE FLAŠE PIVE !!!!
NEČUVENO !!!!!!
AJMOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nema te sile koja bi smekšala čvrstu odluku i igrača i navijača usmjerenu prema postizanju povijesnih rezultata i napretka u neku od viših liga (na horizontu se nazire i četvrta liga).
Nedavno su Draganičini dječaci sramežljivim koračićima krenuli na dugi i neizvjestan put prema vrhu tablice a duboko vjerujemo ( i natjecatelli i navijači ) da je ovo već velika šetnja a ne samo korak-dva.
Duboko smo uvjereni da će tako i ostati.
Jučer smo provjerili stanje na terenu u RITMU kako nas ništa danas nebi omelo u žestokom navijanju i odmah smo uočili subverzivno djelovanje organizatora u smjeru odvračanja navijačkih hordi od dolaska na predmetnu utakmicu.
NAIME !!!!!!!
NIJE BILO NI JEDNE FLAŠE PIVE !!!!
NEČUVENO !!!!!!
AJMOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da li netko zna da li vrijedi karta sa jučerašnje utakmice Dinamo-Lyon za današnju tekmu Vrutak-Novi Uriho??
Guga je navodno otišao u planine sa robotom da nađu mir i tišinu u duši, nemre ga se ni čut ni vidit.
Sretnoooo GGGuuugggaaa!!!
Guga je navodno otišao u planine sa robotom da nađu mir i tišinu u duši, nemre ga se ni čut ni vidit.
Sretnoooo GGGuuugggaaa!!!
Provjerio sam.
Karta vrijedi !!
Ponio je i sobni bicikl, i koliko sam upućen susreo se sa Šumadincom.
Šumadinac razbija depresiju vrteći pedale i na taj način stvara struju za Guginog robota. (Tam nema struje).
Karta vrijedi !!
Ponio je i sobni bicikl, i koliko sam upućen susreo se sa Šumadincom.
Šumadinac razbija depresiju vrteći pedale i na taj način stvara struju za Guginog robota. (Tam nema struje).
S obzirom na neviđeni interes za utakmicu Vrutak v. s. Novi URIHO. stavljam komentar uživo
Herman v. s. Guga 3:1 "rutinski"
Karađole v. s. Draganica 0:3 "rutinski"
Međaši v. s. Cipranin 2:3 jebena utakmica. U 5. setu Cipranin je poveo 3:9, Međaši poveo 10:9, i na kraju 11:13 za Cipranina.
Draganici malo da nije trebalo oživljavanje zbog šokova i stresa.
Karađole v. s. Guga 3:2 lagao bih kad bih rekao bilo što drugo nego da su obojica mogli pobijediti. Netko će reći da je pobijedio onaj tko je imao više sreće a ja bih rekao da je pobijedio onaj tko je imao veča jaja.
Herman v. s. Cipranin 1:3 Osim što se nije igralo u 5 setova, preslikana Cipraninova prethodna partija. Cipranin je u zadnjem setu vodio 7:10, Herman je poveo 11:10.
I bod po bod doplo je do 14:16 za Cipranina.
Najviše mi je žao Draganice jer mu zbog ovakvih partija frizura sve više nalikuje mojoj.
Međaši v. s. Draganica 0:3 Konačno smo vidjeli da Draganica ima i kuplung. Prešaltao je u drugu brzinu. Za sad mu više ne treba.
Karađole v. s. Cipranin 1:3 Šta drugo reči nego sado-mazo partija. Za živce teško za gledanje.....pomalo dosadno. Cijelo vrijeme sam čekao da obojica u isti glas kažu da im protivnik po stilu igre ne paše.
S obzirom da se od Draganice očekuju sve tri pobjede ovom partijom je Novi URIHO pobijedio u meču pa sa nestrpljenjem očekujemo slijedeću partiju u kojoj se sastaju dva teškaša Međaši i Guga. S jedne strane Vrutak ide na "najslabiju kariku" , a sa druge GUGAN BARBARIAN bez tereta odgovornosti kreće u osvetničku misiju u kojoj se želi dokazati.
Uskoro ćemo vidjeti gdje pes jaja nosi.
Međaši v. s. Guga 1:3 "RUTINSKI" .
I sada će Guga reći kako se on bez problema nosi sa odgovornosti i teretom važnih partija jer je igrao pred desecima tisića gledatelja i vatrenih protivničkih navijača. No ubpraksi to izgleda ipak malo drugačijevjer je maestralno odigrao prvu nevažnu partiju ove otakmice.
Možemo mi pričati bilo što ali Guga je taj koji je donio 2 boda svojoj ekipi.
Herman v. s. Draganica 3:1 Kako Guga dobro igra nevažne partije, tako Draganica loše igra iste takve. Odigral je u malo tišem leru i rezultat je bio sujladan prikazanom.
Parovi vez borbe za URIHO.
Toliko o ovom meču. Staza prema vrhu sve je kraća i jasno trasirana.
Herman v. s. Guga 3:1 "rutinski"
Karađole v. s. Draganica 0:3 "rutinski"
Međaši v. s. Cipranin 2:3 jebena utakmica. U 5. setu Cipranin je poveo 3:9, Međaši poveo 10:9, i na kraju 11:13 za Cipranina.
Draganici malo da nije trebalo oživljavanje zbog šokova i stresa.
Karađole v. s. Guga 3:2 lagao bih kad bih rekao bilo što drugo nego da su obojica mogli pobijediti. Netko će reći da je pobijedio onaj tko je imao više sreće a ja bih rekao da je pobijedio onaj tko je imao veča jaja.
Herman v. s. Cipranin 1:3 Osim što se nije igralo u 5 setova, preslikana Cipraninova prethodna partija. Cipranin je u zadnjem setu vodio 7:10, Herman je poveo 11:10.
I bod po bod doplo je do 14:16 za Cipranina.
Najviše mi je žao Draganice jer mu zbog ovakvih partija frizura sve više nalikuje mojoj.
Međaši v. s. Draganica 0:3 Konačno smo vidjeli da Draganica ima i kuplung. Prešaltao je u drugu brzinu. Za sad mu više ne treba.
Karađole v. s. Cipranin 1:3 Šta drugo reči nego sado-mazo partija. Za živce teško za gledanje.....pomalo dosadno. Cijelo vrijeme sam čekao da obojica u isti glas kažu da im protivnik po stilu igre ne paše.
S obzirom da se od Draganice očekuju sve tri pobjede ovom partijom je Novi URIHO pobijedio u meču pa sa nestrpljenjem očekujemo slijedeću partiju u kojoj se sastaju dva teškaša Međaši i Guga. S jedne strane Vrutak ide na "najslabiju kariku" , a sa druge GUGAN BARBARIAN bez tereta odgovornosti kreće u osvetničku misiju u kojoj se želi dokazati.
Uskoro ćemo vidjeti gdje pes jaja nosi.
Međaši v. s. Guga 1:3 "RUTINSKI" .
I sada će Guga reći kako se on bez problema nosi sa odgovornosti i teretom važnih partija jer je igrao pred desecima tisića gledatelja i vatrenih protivničkih navijača. No ubpraksi to izgleda ipak malo drugačijevjer je maestralno odigrao prvu nevažnu partiju ove otakmice.
Možemo mi pričati bilo što ali Guga je taj koji je donio 2 boda svojoj ekipi.
Herman v. s. Draganica 3:1 Kako Guga dobro igra nevažne partije, tako Draganica loše igra iste takve. Odigral je u malo tišem leru i rezultat je bio sujladan prikazanom.
Parovi vez borbe za URIHO.
Toliko o ovom meču. Staza prema vrhu sve je kraća i jasno trasirana.
Čestitke Gugačima!!! Čujem da je stadion bio pun
Molim cijenjenog gurua Gugu da mi kaže prognozu kako će Textilci proći sa Medveščakom. Hvala i lp,

Molim cijenjenog gurua Gugu da mi kaže prognozu kako će Textilci proći sa Medveščakom. Hvala i lp,
Bravo samoStane je napisao/la:Moja prognoza Novi uriho glatko dobivaju 7:3Rakić 3 dva po 2 i par gube jedino ak ovi ne predju par
Fulo sam guga je trebo dve dobit i ovak je to to
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Bolje da nam da prognozu za Ceste posto s njima igramo, dragi moj suigracu... 
Evo vam prognoza za ceste.
9:1 ili 10: 0 za vas.
Čuh da je Gregl zaheban, a navodno imaju i travaša...jel to istina?
Čekaj kaj nisu ceste najslabije u ligi
jesu ? ...pa onda jedva 5-5
naravno ak budu svilci igrali samo dvojica onda je pobjeda neupitna

To me i brine... jer si realan. 
sorry gazda, izgleda da mi je nekaj promaklo, mislio sam da igramo sa Medveščakom...izgleda da sam krivo pročital u Sportskim novostimavjekkk je napisao/la:Bolje da nam da prognozu za Ceste posto s njima igramo, dragi moj suigracu...
Onda molim cijenjenog gurua Gugastičnog da se baci na novu prognozu
Možda mu je žena ( poučena tvojom ) izbacila najboljeg druga iz kuće

vjeverko je napisao/la:Evo vam prognoza za ceste.
To je moguće jedino ako je dotične poharala viroza, pa predaju!
Inače nemoguća misija, taman da se pojačaju s Tom Cruise-om!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Precedniče, uvijek si znao dati riječi podrške, pogotovo Textilcima i na tome ti veliko hvala!!!

A pogotovo je poznat po ziher okladama

Gregor je napisao/la:Precedniče, uvijek si znao dati riječi podrške, pogotovo Textilcima i na tome ti veliko hvala!!!![]()
![]()
![]()
A čuj sad uvredljivu plačipi..ku!
Demantiraj me....
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Demantirali smo te već preko nekoliko puta, zato još jednom...
Kako ti je karijera krenula uskoro ćeš biti gora liga od nas, a to ti baš i nije pohvalno
Ugodan vikend i lp,

Kako ti je karijera krenula uskoro ćeš biti gora liga od nas, a to ti baš i nije pohvalno
Ugodan vikend i lp,