20. liga proljeće 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ORNI

#461 Post Postao/la ORNI »

Jel zna netko kak su igrali arhitekti protiv bankara?
55

#462 Post Postao/la 55 »

ORNI je napisao/la:Jel zna netko kak su igrali arhitekti protiv bankara?
Nemam blage veze... ne znam niti kada su trebali igrati, možda još i nisu odigrali :confused: :confused: :confused:
Pale
Kontakt:

#463 Post Postao/la Pale »

ORNI je napisao/la:Jel zna netko kak su igrali arhitekti protiv bankara?
Vjerovatno su pobjedili. A kaj ti misliš?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Spin
Kontakt:

#464 Post Postao/la Spin »

55 je napisao/la:
Spin je napisao/la:Sutra nitko ne dolazi na turnir u Prečko?
Nije mi se dalo :vozi: do Prečkog da bih odigrao samo dva meča, ovako smo napravili jaki trening i vjerovatno je to puno bolje za nas! :lol:
Ma ja sam otišao da baš na meč u utorak ne dođem a da tjedan dana nisam lupio lopticu ;)
55

#465 Post Postao/la 55 »

I, Krešo, kako je bilo na turniru? Na treningu smo se poklali Jakić, Škreblin, Čanadi, Dren, Dremel, Elelzović i ja, a došao nam je i jedan mledić iz 9. lige i sve nas je prebio... :cekicem: , bilo je to vrlo poučno iskustvo, iako je na trenutke bilo i poprilično bolno! :ne zna: :ne zna:
Private_Driver

#466 Post Postao/la Private_Driver »

Utorak 19.00 STK ZAGREB - BK Element dom sportova dvorana 3. Prognoze? :D E i da hoce li Bridž bit kompletan? :)
Make your move.
Pale
Kontakt:

#467 Post Postao/la Pale »

Zagreb vs Briđ 4:6
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#468 Post Postao/la 55 »

Private_Driver je napisao/la:Utorak 19.00 STK ZAGREB - BK Element dom sportova dvorana 3. Prognoze? :D E i da hoce li Bridž bit kompletan? :)
Ja očekujem Bridž u punom sastavu i pobjedu Bridža. U svakom slučaju, fige držim jednima i drugima da daju sve od sebe i odigraju dobro, neka pobijedi bolji! :lol: :lol: :lol:

Intercapital vs. Snajper u srijedu u 19:00, idemo po pobjedu... ja sam prije par dana pronašao svoja muda pa očekujem da ću igrati hrabro i napadački kao i nekada prije :cekicem: , jer odigram li i protiv Snajpera kako sam odigrao protiv mladih Zagrebaša (a igrao sam kao :cice: ), bit će :bonk: , a to nikako na bih želio samom sebi. Izgleda da je Mikloška ušao u pravu formu, napucao je Škreblina (nemam pojma kako :ne zna: ), bit će grdo počnem li i protiv njih gubiti, ništa, treba zasukati rukave i u bitku! :pivo: :pivo: :pivo:
vjekoslav

#469 Post Postao/la vjekoslav »

U petak URIHO u 19 sati dom sportova
Dren

#470 Post Postao/la Dren »

vjekoslav je napisao/la:U petak URIHO u 19 sati dom sportova
Po nova 3 boda! jest korizma, al dosta ste postili :top:
Pale
Kontakt:

#471 Post Postao/la Pale »

TV-kalendar

KoMIŽa je zadnji put pobjedila 10. 11.2010. URIHO u gostima.
Znači 5 mjeseci lagane pušione (ne računam zimski kup)
Mislim da je vrijeme da sutra ostvarimo pobjedu nad ORA-om.
Dal bum sve od sebe :znoj:

Private_Driver

#472 Post Postao/la Private_Driver »

55 je napisao/la:
Private_Driver je napisao/la:Utorak 19.00 STK ZAGREB - BK Element dom sportova dvorana 3. Prognoze? :D E i da hoce li Bridž bit kompletan? :)
Ja očekujem Bridž u punom sastavu i pobjedu Bridža. U svakom slučaju, fige držim jednima i drugima da daju sve od sebe i odigraju dobro, neka pobijedi bolji! :lol: :lol: :lol:

Intercapital vs. Snajper u srijedu u 19:00, idemo po pobjedu... ja sam prije par dana pronašao svoja muda pa očekujem da ću igrati hrabro i napadački kao i nekada prije :cekicem: , jer odigram li i protiv Snajpera kako sam odigrao protiv mladih Zagrebaša (a igrao sam kao :cice: ), bit će :bonk: , a to nikako na bih želio samom sebi. Izgleda da je Mikloška ušao u pravu formu, napucao je Škreblina (nemam pojma kako :ne zna: ), bit će grdo počnem li i protiv njih gubiti, ništa, treba zasukati rukave i u bitku! :pivo: :pivo: :pivo:
Nitko nije za nas :cry: ali ni netrebate nam hehe slađe ce bit demantirati vas :lol:
Make your move.
Dren

#473 Post Postao/la Dren »

Private_Driver je napisao/la: Nitko nije za nas :cry: ali ni netrebate nam hehe slađe ce bit demantirati vas :lol:
nitko nije bio ni za vas protiv intercapitala pa su jedva bod izvukli.
No protiv nas ćete morati fakat dobro odigrati da dobijete bod(ove) jer smo mi opaki i bradati :mirko: i :usama:
Private_Driver

#474 Post Postao/la Private_Driver »

Dren je napisao/la:
Private_Driver je napisao/la: Nitko nije za nas :cry: ali ni netrebate nam hehe slađe ce bit demantirati vas :lol:
nitko nije bio ni za vas protiv intercapitala pa su jedva bod izvukli.
No protiv nas ćete morati fakat dobro odigrati da dobijete bod(ove) jer smo mi opaki i bradati :mirko: i :usama:
Šta se tiće brade imamo i mi svog kona za utrku :D
Make your move.
Spin
Kontakt:

#475 Post Postao/la Spin »

55 je napisao/la:I, Krešo, kako je bilo na turniru? Na treningu smo se poklali Jakić, Škreblin, Čanadi, Dren, Dremel, Elelzović i ja, a došao nam je i jedan mledić iz 9. lige i sve nas je prebio... :cekicem: , bilo je to vrlo poučno iskustvo, iako je na trenutke bilo i poprilično bolno! :ne zna: :ne zna:
Garantirana su bila dva meča. Mene su dopali mnogo slabiji i mnogo jači igrač, tako da je bilo laganini, bez neizvjesnosti.

A sada poslastica od kola :)

Bridževci su protiv nas odigrali pametno, bez srljanja i opuštanja, pa pretpostavljam da će i protiv Zagrebaša odigrati koncentrirano.
Ako dopusti naš susret pogledati ću i koji meč stol do.

Mikloška trenira (gdje i Ikota) i sigurno je dosta napredovao od Zimskih vikend turnira kada je bio u našoj grupi. Moja igra mu nije odgovarala, a vidim ni igra od Jakića.
Biti će zanimljivo vidjeti ishod.

ORA i mi,
vidjeti ćemo za 24 sata ..
55

#476 Post Postao/la 55 »

Hah, ako je Mikloška napredovao od tada onda bi me i on mogao napucati :rlaunch: , obzirom da sam ga i na turniru dobio 3:2, a čovjek je imao ukočena leđa... jbg, vidjet ćemo u srijedu :E: .

A u vezi vašeg meča protiv Ore... čuj, Ora je dobra, mi nismo upoznali Petljaka, izgleda da je odličan igrač. a ostale smo mečeve odigrali stvarno super! Boris Bertol je opasan kao vrag :clint:, pametno proti njega, i Šepl je dobar igrač, ma bit će to odličan meč, a posebno Harmić - Šepl, bit će rezanja do sutra ujutro! :lol: :lol: :lol:

U svakom slučaju, dečki iz Ore su super, društveni su i dobri dečki, uživajte u dobrom pingaću i dobrom druženju! :zivili: :drunk:

Je li igrao Velux protiv PBZ-a? :ne zna: :ne zna: :ne zna:
vjekoslav

#477 Post Postao/la vjekoslav »

da stvarno neznam kaj je sa tim rezultatom jako me zanima
WaterDog

#478 Post Postao/la WaterDog »

vjekoslav je napisao/la:da stvarno neznam kaj je sa tim rezultatom jako me zanima
moji izvori mi govore da je tekma bila napeta ali da je na kraju ipak Velux izvukao sve bodove
vjekoslav

#479 Post Postao/la vjekoslav »

hvala na bilo kakvoj info
Dren

#480 Post Postao/la Dren »

o joj kakav meč.
ne sjećam se da sam ikad bio na stolnom ovako nervozan...očito da nespavanje+briga o djetetu nije baš dobitna kombinacija za stolni tenis :(
Čak sam se ljutio na suigrače a to inače nikad ne radim :eek:
Isprike svima ovim putem :zubo:

U svakom slučaju, nekako smo iščupali bodove iz doma sportova, mada, da su momci i osvojili bod pa i sva tri, ne bi se moglo ništa reći - dobro su igrali, umalo predobro za nas!
Šteta, da sam s malo više koncentracije ušao u mečeve koje sam izgubio (oba 3:2) moglo je to s puno manje stresa. A i imali smo i malo sreće jer je Pasek došao više manje ukomiran na meč pa je glatko izgubio prva dva protiv Čanadija i mene.

Svaka čast momcima na velikoj borbi, puno su se popravili od prošle sezone i mada su sada vjerojatno izgubili šanse za prolaz dalje, čeka ih svjetla budućnost u sokazu!

A ja, ako se budem ovako osjećao ubuduće, fino ću prepustiti svoj reket nekom drugom, fala Bogu ima nas 5 :D
Odgovorite