16. liga, proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#481 Post Postao/la trnac »

bduralija je napisao/la:@dtrnski zamisli da ostanem sljedeće sezone u ligi bez Cvjećara, pa na forumu usamljen kao u recimo ovoj 14. lkota... da ne spominjem 15oj...
:)
poučak: nije bitna liga koju igraš već koja je ekipa tamo... isto vrijedi i za tim u kojem nastupaš...
:top:
slika
trnac

#482 Post Postao/la trnac »

:horor: :horor: :horor: :horor: :horor: :horor:

Nisam dao prognozu za iduće kolo!

:horor: :horor: :horor: :horor: :horor: :horor:

:zubo:

Ispravljam grešku

_x2 Botinec – Agronomski fakultet IV.
1__ ZEP – Cvjećarnica Nela
__2 Vidra I.-Lug – C.B. Play off
_x2 SC-veterani – MTM
__2 Bridž klub Ritmo – Vodoopskrba i odvodnja
1__ Lima – Mađerić

Prošle sezone su Botinec i Agronomija igrali neriješeno. Ove sezone imam dojam da je Agronomija u (maloj) prednosti nad Botincem, dovoljno za pobjedu.

ZEP nam je potpuna enigma i igramo u gostima... Očekujemo tešku tekmu kao uostalom i sve do sada. Ufff, kada bi izvukli remi... najs..

Vidre protiv Play offa nemaju velike šanse.

SC veterani igraju tekmu odluke protiv MTM-a. Jedino ih pobjeda drži u borbi za 3. mjesto. Objektivno teško mogu do pobjede, najviše što mogu je remi.

Pikule su u naletu i Bridževci bi morali biti super raspoloženi da izvuku bod.

Limi gori pod nogama i Mađerić je idealna, možda i jedina prilika da se maknu sa zadnjeg mjesta. Doduše i Mađerići to isto znaju tako da će to biti odlična tekma koju bi bilo OK pogledati.
bduralija
Kontakt:

#483 Post Postao/la bduralija »

@dtrnski, iduće kolo počinje tek idući tjedan tako da ima vremena... no par opaski na prognozu...
Botinec - AGF4 kreće s 3:0 za domaćina, jer Vanečeka teško možemo ugroziti, a u gostima protiv Šribara će biti teško jer ga prošle jeseni nisam mogao dobiti ni doma... Milatić mi objasnio da su igrači 60+ koji su pingali kao klinci sretni kad vide soft, jer u njihovo vrijeme je to bila glavna, ako ne i jedina guma u ponudi... sad su mi jasniji porazi od starijih nekadašnjih igrača...
gdje uopće igra Botinec!?
isto ZEP-Cvjećari 1 je pogrešno, imate tricu s Cerovcem i aktivni rezultat u ostalih 7 mečeva... jedino što njima ide na ruku je domaća dvorana... bit će napet meč, preko 3 sata igre... (o.a. nisam dobio info koliko ste Cvjećai dugo pingali s Vidranima)... također Lima bez Vesne može i izgubiti od Mađerića, a ako V&O, MTM ili Play off ne dođu u najaćim sastavima mogu lako prosuti bodove
trnac

#484 Post Postao/la trnac »

Ma kakvi, nema vremena. Ovaj će tjedan iscuriti za čas. :zubo:

Ako ćemo pošteno, s Botincem počinjete 3:3 i sve ovisi kako ćete odigrati protiv Šribara. I imate odličan par ako zaškripi u singlovima. A Šribar i Vaneček igraju slabije nego prošle sezone tako da imate dobru šansu za pobjedu.

Kada bi ti rekao da se najviše bojim "zicer" igrača ne bi mi vjerovao, ali znam što pričam ;)

Protiv Vidre smo igrali nešto više od 3 sata.
Botinec ima dvoranu u Botincu, a gdje igra ZEP?

Niti jedna od ekipa na vrhu nije sezonu pingala na izvrsnom nivou da bi sada prosipala bodove. To se može dogoditi jedino u zadnjem kolu kada bodovi definitivno neće biti važni. Vidim da Vesna nije pingala protiv Pikula, nadam se da je to iznimni izostanak i da će protiv Mađerića braniti boje Lime.
Guga
Kontakt:

#485 Post Postao/la Guga »

I još nekoliko opaski...
Bez obzira što se ovaj tjedan "ne igra", već se zna da se recimo u našoj ljigi
u srijedu igra u Prečkom ni više ni manje nego odlučujuči derbi za 1. mjesto cijele 13. ljige, a i mi sutra, konačno nakon 3 tjedna istrčavamo za stol i to u Pešći :cheer: :lux: :B:
Siguran sam da i u svim ostalim, pa tako i u Vašoj ljigi ima mečeva koji će se igrati ovaj tjedan bez obzira na "pinogostaj" koji bi trebao vladati ovih par dana :top:
Inače, kolko god si mi frend i simpatično mi je to tvoje piljenje naopako, daj ipak malo razmisli Pilaru Trnski prije nego bubneš takvu izjavu da je prognoza za tekmu :
Zep-Cvjećernica Nela čista 1
Sve je to ok, piljenje naopako ti je u krvi i možda ti stvarno tako misliš i to je jače od tebe...
Ali ovakve izjave su jednostavno smiješne, a daju sasvim pogrešnu sliku nekome tko ne poznaje navedene dvije ekipe.Osim toga, vrlo lako se pogleda i stanje na tablici.
Realnija prognoza (mene kao neutralnog promatrača koji sam uzgred budi rečeno igrao protiv ove obje ekipe) je :
Zep-Cvjećarnica Nela X2
Siguran sam da će se i Buralija složiti sa mnom :D
The Only Way Is Up...rutinski
bduralija
Kontakt:

#486 Post Postao/la bduralija »

@dtrnski ZEP igra u Kušlanovoj, a to ti je blizu... za razliku od Botinca koji nam je daleko...
je, piljenje naopako je dobra stvar jer protivniku stavlja teret pobjede, no može biti i kontraproduktivno... @Guga točno tako X2 je realnije, a vama sretno ovaj sokazoneradni tjedan...
trnac

#487 Post Postao/la trnac »

Nama je ZEP nepoznata ekipa i razumljivo da ne mogu dati potpuno objektivnu prognozu.

Kušlanova? Tamo smo jednom igrali protiv Velux arhitekata.
Pamtim stakleni zid, staklena vrata i linoleum na podu :zubo:
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pon tra 28, 2014 9:50 am, ukupno mijenjano 1 put.
Guga
Kontakt:

#488 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:Nama je ZEP nepoznata ekipa i razumljivo da ne mogu dati potpuno objektivnu prognozu.
Ovo treba zabilježiti...ovaj dan i ovu izjavu.
Pilar Trnski je priznao da je "možda" pogriješio :lol: :lol: :lol:
Ako nisi siguran i ne poznaješ dobro protivnike bubni troznak 1X2
i svi su sretni i zadovoljni.
A ovako možda odvedeš na krivi trag mnoge igrače koji redovito posjećuju kladionice, pa će staviti velike iznose na pobjedu Zepa protiv Cvjećarnice Nele i popušiti velike novce :zubo:
Stakleni zid, staklena vrata, stakleni linoleum...da nije bila i staklena loptica ??? :lol:
Piljenje se nastavlja, samo je jedan Pilar Trnski :cheer:
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon tra 28, 2014 9:59 am, ukupno mijenjano 1 put.
trnac

#489 Post Postao/la trnac »

:lol:

OK, isprika, pogriješio sam :brukica:

1x2 ZEP – Cvjećarnica Nela

Igramo u gostima protiv nepoznate ekipe tako da su sve opcije otvorene :top:
Guga
Kontakt:

#490 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la::lol:
OK, isprika, pogriješio sam :brukica:
1x2 ZEP – Cvjećarnica Nela
Igramo u gostima protiv nepoznate ekipe tako da su sve opcije otvorene :top:
Jupiiii, slomili smo ga ko "suhu grančicu" :B:
trnac

#491 Post Postao/la trnac »

Guga je napisao/la: Stakleni zid, staklena vrata, stakleni linoleum...da nije bila i staklena loptica ??? :lol:
Da znaš da je tada meni ta loptica izgledala kao skočiguma. Ni za vraga je nisam mogel uloviti :lol:

Bila je to moja prva sezona, zapisnik govori sve:

http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2012-12-26
Guga
Kontakt:

#492 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:Da znaš da je tada meni ta loptica izgledala kao skočiguma. Ni za vraga je nisam mogel uloviti :lol:
zapisnik govori sve:
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2012-12-26
Da, baš me čudi što ti je onda loptica djelovala poput skočigume...
Samo si "zaboravio" spomenuti da je to bilo prije dvije godine i da si ti Pilaru Trnski tada imao veličanstveni skor :

3-23 (17. LIGA)

svaka tvoja pobjeda tada je izgledala otprilike kao da boksačka vreča nokautira Klička u boks meču za naslov svjetskog prvaka, a prije si mogao odgonetnuti vrstu i pravac rotacije Saturnovog prstena, nego ping-pong loptice :lol:
Preostala dva člana ekipe su se osjećaka kao da plivaju protiv jake Sjeverno Atlantske struje i još za sobom vuku sidro (tebe), od cca 110 kila žive vage.
Nije ni čudo da je Rossini odustao od pingiča, kad si ga ubio u pojam ...

za razliku od tih davno prošlih vremena, danas ti Pilaru Trnski imaš skor :

13-11 (16. LIGA)

zabilježio si LAGANI napredak i sada ti predstavljaš "remorker" koji vuče ekipu i jedino kaj te još jebe su - gornje serve :lol:

Možeš se braniti kolko hočeš, ali su ti šanse da se obraniš kao svojevremeno našim generalima :rofl:
Ulovili smo te "s prstima u pekmezu" i što se više bacakaš, sve dublje toneš u svoj koloplet obmana i intriga :zubo: trebal bi se počet baviti pisanjem scenarija za 11. sezonu serije Sulejman haha.
Buralija, daj ga sada ti dokusuri...sam je tražio.
Kao da mi ne možemo pročačkati rang liste od prije par godina :B:
bduralija
Kontakt:

#493 Post Postao/la bduralija »

@Guga zgodno mi dođe ovo Buralija, baš kao da Bura lije... objektivna anlaiza pokazuje:
u slučaju 1 - 2 u 8
http://goo.gl/iC91NT
u slučaju 2 - 0:10
http://goo.gl/jLf0Ns
objektivno subjektivni dtrnski nije skužio da se sa 1000 i nekog mjesta spustio na ispod 500. igrača SOKAZa...
http://goo.gl/6fF38p
i da kada bi igrao sada sam protiv sebe od prije 2 godine, sigurno bi pobjedio, jer gle igrao bi protiv samoga sebe, ali bi opet i izgubio ali s >90% sigurnošću onaj neiskusniji od prije 2 godine...
trnac

#494 Post Postao/la trnac »

E nemoj sad... Pošteno sam napisao da mi je to bila prva sezona.
Kada se samo sjetim svojeg prvog susreta s travom :lol: :lol: :lol:
Moj zbunjeni pogled prema Rossiniju i Petričušiću:
- Kaj je ovo? - unezvjereno pitam
- Trava. Samo ti čvrsto pimplaj - u glas odgovaraju i teškom mukom se bore da ne prasnu smijeh

Sidro, 110 kila, obmane i intrige,... Sve si pogodio :lol:

A i te gornje serve mi se nekak čini da sam počeo lovit. Najbolji test bi mi bio sparing sa dum dum Tanjom koja me doslovno zgazila gornjim servama :rofl:
trnac

#495 Post Postao/la trnac »

Nitko ne kaže da se nije napredovalo. Napredovalo se, napredovalo.
Vidim to i po polici na kojoj su dva stolnoteniska peharčeka. Trenutno 3 ali jedan moram dati Đuri ;)

I suigrači mi imaju bolju formu, ali tempiramo forumu za okršaj s Agronomijom. :top:
ib
Site Admin
Kontakt:

#496 Post Postao/la ib »

dtrnski je napisao/la:Kada se samo sjetim svojeg prvog susreta s travom :lol: :lol: :lol:
- Trava. Samo ti čvrsto pimplaj - u glas odgovaraju i teškom mukom se bore da ne prasnu smijeh
:rofl:
Tako i ja davne jeseni 2002. :cerek: samo šta su moji suigrači imali istu facu.
Čvrsto sam otpimplao u arene i zavuko spinove u vlastite žnirance, nije predugo trajalo. :raspa:
Zadnja izmjena: ib, dana/u pon tra 28, 2014 12:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Guga
Kontakt:

#497 Post Postao/la Guga »

bduralija je napisao/la:@Guga zgodno mi dođe ovo Buralija, baš kao da Bura lije... objektivna analiza pokazuje
Sorry, uopće nisam skužil da je bduralija, a ne buralija :D
A ovo buralija mi baš zvuči onak, močno :top:
Sve što si napisao za majstora pilara otkriva njegovu izvitoperenu lukavost, odnosno vrhunskog manipulatora podacima koji ih prikazuje kako njemu odgovara :lol:
I zato svi budući protivnici koji dođete njemu za stol, budite oprezni, istu količinu lukavosti i piljenja naopako "isporučuje" i u svojim mečevima :B:
Guga
Kontakt:

#498 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:A i te gornje serve mi se nekak čini da sam počeo lovit. Najbolji test bi mi bio sparing sa dum dum Tanjom koja me doslovno zgazila gornjim servama :rofl:
Puno ti meni nešto u svojim postovima spominješ ekipu MTM-a i pogotovo Tanju... :B:
Guga
Kontakt:

#499 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:E nemoj sad... Pošteno sam napisao da mi je to bila prva sezona.
Kada se samo sjetim svojeg prvog susreta s travom :lol: :lol: :lol:
Isto tako je izgledao i tvoj susret s Francetićevom travom u tekmi protiv SC-a
prije TOČNO TJEDAN dana :lol: :lol: :lol:
Znači, nije neka razlika... :B:
trnac

#500 Post Postao/la trnac »

Guga, da samo znaš koliko sam sanjao Tanju i njezine gornje serve, ovo spominjanje na forumu je kamilica :rofl:
A koliko sam se se samo puta trznuo iz sna jer sam pokušao vratiti gornju servu... :lol:

Izvitoperena lukavost, vrhunska manipulacija,... ???
Guga, o čemu pričaš? :eek:

slika
Odgovorite