SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Prijatel bolje ti je da pratiš kad ja treniram i da malo vježbaß na soft. U utorak ti dolazi Laura Jerman.Ona za razliku od mene zna igrat sa softom.mixer je napisao/la:Daj vodi brigu o svojim domacinstvima i ne nudi termine u 18 da nebi opet zavrsio na 3 stolu pa da grza zbog tebe ne otkazuje tekme![]()
Inaće mi je drago da pratiš 11.ligu na forumu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Jedan pravi sokazovski pingić
https://www.youtube.com/watch?v=GlsxQ_EmLB0
Već sam dobio pohvale za vrlo precizan i graciozan forhend spin.
Snimano negdje oko cirka 3.12.2013. god.
Padobranci su bili 3 sezone u 11 ljigi, a bili bi još 33 sezone u toj istoj 11. ljigi da se nisu pojačali ovu sezonu kada je stigao Danko-Bananko-Dananić.
Bananko igra odlično i samim time je povukao i Paličku koji je procvjetao pod okriljem mentora mu Mixera (o malim i velikim mixerima smo već pričali
) i čak sam primjetio na njegovoj glavi nekoliko novorastućih pramenova kose i rekel je da kreće prema -
FUDBALERKI

Zaključak :
nešto će se morati kod vas promijeniti iz temelja inaće ćete pustiti duboko, cvjetno korijenje u ljigama od 11.-14. pošto si ti jedini koji se ustalio na konstantnom broju pobjeda, ali 1 igrač nije dovoljan za povlačenje ekipe u jednoznamenkaste ljige.
Najbolji primjer ti je Kunović koji je, moraš priznati ipak "nijansu" jači igrač od tebe, a krvario je 3 sezone da uvede ekipu u jednosznamenkastu ljigu.
I na kraju - nije uspio, i otišao čovjek iz Sokaza...
A to nešto je ili da barem jedan od tvojih suigrača ozbiljno počne trenirati i dostigne tvoj nivo igre, ili da stigne neko kapitalno pojačanje...
To je jedina formula za proboj prema naprijed
Bananko igra odlično i samim time je povukao i Paličku koji je procvjetao pod okriljem mentora mu Mixera (o malim i velikim mixerima smo već pričali

Zaključak :
nešto će se morati kod vas promijeniti iz temelja inaće ćete pustiti duboko, cvjetno korijenje u ljigama od 11.-14. pošto si ti jedini koji se ustalio na konstantnom broju pobjeda, ali 1 igrač nije dovoljan za povlačenje ekipe u jednoznamenkaste ljige.
Najbolji primjer ti je Kunović koji je, moraš priznati ipak "nijansu" jači igrač od tebe, a krvario je 3 sezone da uvede ekipu u jednosznamenkastu ljigu.
I na kraju - nije uspio, i otišao čovjek iz Sokaza...
A to nešto je ili da barem jedan od tvojih suigrača ozbiljno počne trenirati i dostigne tvoj nivo igre, ili da stigne neko kapitalno pojačanje...
To je jedina formula za proboj prema naprijed
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet lis 22, 2015 1:34 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
The Only Way Is Up...rutinski