SOKAZ forum
12. liga proljeće 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Leteći Medvjedić
-
Turbak1123
- Leteći Medvjedić
- Leteći Medvjedić
Vjeverko čekaj treba proći mjesec dana do pravomoćnosti podnesene žalbe, onda još petnajstak dana za žalbu na žalbu , te onda ide u razmatranje.
Ne kužim te kud si ti navro
Ne kužim te kud si ti navro
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Nije mi lako
, Vedran Gostimir mi tvrdi da je Iva Kaligarić zakasnila "za dlaku" na svoj drugi pojedinačni meč, neusuglašeni domaćini ipak joj nisu dali igrati (sve u redu, poštuje se da nije bila tu kada je trebala za stol), ali da je provela cijelo vrijeme 6. pojedinačnog meča u dvorani i zatim su joj neusuglašeni domaćini ipak zabranili da igra 7. pojedinačni meč, a svoj treći po redu.
Gospodin Mario Dužević mi tvrdi da je Iva Kaligarić zakasnila na svoj treći pojedinačni meč...
Gostimir mi je poslao skeniranu kopiju zapisnika (bez potpisa domaće ekipe), Dužević mi pošalje skenirani zapisnik s potpisom obiju ekipa... Bože me sačuvaj!
Sreća u nesreći, za stolom pored njihovog igrao se meč između dvije ekipe, od kojih jednu ekipu fantastično poznajem pa sam ih pitao za svjedočenje i dobio sam ga, vrlo jasno i bez ikakvih dvojbi.
Odluku ću donijeti tijekom tjedna i o njoj obavijestiti gospodu Gostimir i Dužević, kao i tehničkog referenta lige.
Vjeverko, eto te k'o neki lešinar... gdje god nanjušiš nevolje moraš glavu gurati unutra... ne trolaj mi forum lige kojoj ne pripadaš.
... E neka sam ti rekao
, he he he...

Gospodin Mario Dužević mi tvrdi da je Iva Kaligarić zakasnila na svoj treći pojedinačni meč...
Gostimir mi je poslao skeniranu kopiju zapisnika (bez potpisa domaće ekipe), Dužević mi pošalje skenirani zapisnik s potpisom obiju ekipa... Bože me sačuvaj!
Sreća u nesreći, za stolom pored njihovog igrao se meč između dvije ekipe, od kojih jednu ekipu fantastično poznajem pa sam ih pitao za svjedočenje i dobio sam ga, vrlo jasno i bez ikakvih dvojbi.
Odluku ću donijeti tijekom tjedna i o njoj obavijestiti gospodu Gostimir i Dužević, kao i tehničkog referenta lige.
Vjeverko, eto te k'o neki lešinar... gdje god nanjušiš nevolje moraš glavu gurati unutra... ne trolaj mi forum lige kojoj ne pripadaš.
... E neka sam ti rekao