SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ajde dobro, ti si i previše potentan iz toga je inače nastala ona poznata riječdtrnski je napisao/la:Igrački kadar Cvjećarne je potentan![]()
Kažem ti da skoro svi igrači u jednoznamenkastim ljigama igraju tekmu + najmanje još 2 kakva-takva treninga svaki tjedan.
Zbog toga im pokreti (bili pravilni ili nepravilni) postaju automatizirani i VRAĆAJU LOPTICE NA STOL.
To je sasvim dovoljno da uvijek pobjeđuju barem s 11-9 igrače koji su bolji od njih, ali igraju rijetko, nesigurni su i u ono što znaju i kada se meč lomi oni se - slome.
Slično se ponašaju i moji
Ajde, Jakić je za divno čudo bio na 2 (dva) treninga ove sezone, nakon "lagane" 4 (četiri) sezone igranja samo i isključivo samo utakmica
The Only Way Is Up...rutinski
Joj Guga, sve okreneš
Ne karakterna osobina nego igračka kvaliteta
I vrapci na grani znaju da bez redovitog treninga nema sigurnosti niti napretka u igri. Sada su 10-ta i 11-ta liga ono što su prije bile 15-ta i 16-ta. Prijelomne lige, tzv. čistilišta za ekipe gdje se odvajaju oni koji ostaju i oni koji idu naprijed.
Ne karakterna osobina nego igračka kvaliteta
I vrapci na grani znaju da bez redovitog treninga nema sigurnosti niti napretka u igri. Sada su 10-ta i 11-ta liga ono što su prije bile 15-ta i 16-ta. Prijelomne lige, tzv. čistilišta za ekipe gdje se odvajaju oni koji ostaju i oni koji idu naprijed.
Dali netko ima saznanje kaj je sa tekmom veterana i harmonikaša iz 4. kola.?
Dali je odgođena ili jednostavno nije upisan rezultat?

Dali je odgođena ili jednostavno nije upisan rezultat?
Zadnja izmjena: Pale, dana/u čet lis 22, 2015 12:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
oh.
Ikota, znam da je 30 godina od povratka u budućnost i da si ti to savladao (isključivo zbog više vremena za trening s mixerom
) , al moraš biti pažljiviji s tim svojim putovanjima.
6. kolo je po sokaz pravilima od 26.10 - 30.10. sletio si u tjedan prije.
Ikota, znam da je 30 godina od povratka u budućnost i da si ti to savladao (isključivo zbog više vremena za trening s mixerom
6. kolo je po sokaz pravilima od 26.10 - 30.10. sletio si u tjedan prije.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Možda je, ali je igral 90% duge, jake lopte umjesto "mrtve" & kratke.
Nebi htel biti neugodan i zajebavat jer to rijetko radim
ali eto, mlađahni Kuso-Kustec koji igra pingič "već"
dugih godinu i pol dana govori Jorgiyu-Trnskom koji pinga već četiri godine da je :
neiskusan i bojažljiv
Baš si mu ga lepo............stal u obranu
Nebi htel biti neugodan i zajebavat jer to rijetko radim
ali eto, mlađahni Kuso-Kustec koji igra pingič "već"
dugih godinu i pol dana govori Jorgiyu-Trnskom koji pinga već četiri godine da je :
neiskusan i bojažljiv
Baš si mu ga lepo............stal u obranu
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet lis 22, 2015 6:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski