SOKAZ forum
16. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Sad mi je lakše, bil sam totalno zabrinut...dtrnski je napisao/la:Dogovorili smo s ZEP-om za utorak u 19 sati. Dogovoreno je da Renato dođe nešto kasnije i odigra sve partije
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub svi 03, 2014 7:04 am, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja izmjena: Stane, dana/u ned svi 04, 2014 8:38 am, ukupno mijenjano 1 put.
Igraju u Centru za obrazovanje Lug u Samoboskom lugu.Stane je napisao/la:Ne kužim kaj treba da mi neko veli Di ovi igraju
Ideš autocestom prema Bregani i skineš se na zadnjem izlazu prije Bregane, zove se Bobovica. Kad pređeš nadvožnjak, skreneš lijevo i voziš do semafora, na semaforu desno i treće skretanje lijevo (s desne strane se skreće u Klokočevac samoborski). Prva zgrada s desne strane je taj Centar.
Ako dolazite autoputom, skrenite na izlazu Bregana, slijedite tablu Samobor, te na prvom semaforu skrenite desno, prema Bregani. Potom na prvom većem križanju ( treća ulica) skrenite lijevo (već je na raskršću vidljiva ograda i zemljište ustanove). Ulaz u ustanovu prepoznat ćete po zelenoj ogradi i narančastoj zgradi.
Ako dolazite autobusom iz Zagreba, dođete do autobusnog kolodvora u Samoboru, te presjednete na autobus za Breganu. Siđete na petoj stanici, prijeđete cestu i krenete pješice u smjeru prema autoputu.
Ako dolazite autobusom iz Zagreba, dođete do autobusnog kolodvora u Samoboru, te presjednete na autobus za Breganu. Siđete na petoj stanici, prijeđete cestu i krenete pješice u smjeru prema autoputu.
Let the force be with you
- bduralija
- Kontakt:
@dtrnski ekipa ZEPa ima 2 iskusna igrača, koji su u SOKAZu od ranije nego što se većina nas rodila... oni ako namirišu slabu stranu u igri nemaju milosti, iako se da igrati s njima... mislio sam da mogu preokrenuti meč, ali mi to nikako nije uspjevalo, nadam se da ćeš ti biti bolje sreće... mislim da im ne paše malo brža i agresivnija igra...
mi igramo s Botincem, a Vanaček nas je prošle sezone ubio u pojam... mislim da se tu nije ništa promjenilo i da protiv njega su nam šanse u promilima... šansu tražimo protiv ostale dvojice, po meni ključno je kako ćemo biti raspoloženi protiv Šribara...
jel Dren uopće živ, ne sjećam se kad je zadnji put nešto napisao na forumu lige gdje igra...

mi igramo s Botincem, a Vanaček nas je prošle sezone ubio u pojam... mislim da se tu nije ništa promjenilo i da protiv njega su nam šanse u promilima... šansu tražimo protiv ostale dvojice, po meni ključno je kako ćemo biti raspoloženi protiv Šribara...
jel Dren uopće živ, ne sjećam se kad je zadnji put nešto napisao na forumu lige gdje igra...
Brža i agresivnija igra? O, pa to će se onda Renato dobro snaći.
Moj imenjak i ja više volimo leggiero igru, malo ćemo prebacivati pa šta bude
Da, Šribar je ključan kod Botinca.
Savjet je da jako dobro pazite kojom stranom udara lopticu. Njegov soft je zeznut i može vrhunski pimplat, znači leggiero ne drži vodu.
Moj imenjak i ja više volimo leggiero igru, malo ćemo prebacivati pa šta bude
Da, Šribar je ključan kod Botinca.
Savjet je da jako dobro pazite kojom stranom udara lopticu. Njegov soft je zeznut i može vrhunski pimplat, znači leggiero ne drži vodu.