Večeras smo imali sreće, prvi igrač ZEP-a je došao ne tekmu bez đozli.
Znam kako je meni bez tog pomagala tak da mogu pretpostaviti kako je bilo njemu. Još je odlično i odigrao
Rezultat Agronomije i Botinca me iznenadio. Sve kalkulacije su se zakomplicirale, a peharček za parove je dobio na težini.
Cerovac igra jako dobro, nikakva brza flah igra.
Po pričama smo kolega i ja dobili dojam da je stilom igre sličan Krstevu iz Thalie (za one koji znaju Krsteva).
E pa nisu ni blizu po stilu igre
@mcanadi bit će da ste ovu sezonu odigrali u revijalnom tonu jer se nemre ispast iz lige... jeste li se sinoć skupili?
veseli me tekma protiv Cvjećara, jer po svemu sudeći su oni favoriti, em igraju doma, em su u formi... čekamo potvrdu termina...
Dogovoreno je za subotu na igračkom treningu, samo mi Psyho još uvijek nije poslao svoj broj mobitela. Treba mi jer smo dogovorili da ga pokupim kada idem u Vjesnik.
Ja znam da ćeš biti pristojan kako i priliči jednom tako važnom okršaju.
dtrnski je napisao/la:Dogovoreno je za subotu na igračkom treningu, samo mi Psyho još uvijek nije poslao svoj broj mobitela.Ja znam da ćeš biti pristojan kako i priliči jednom tako važnom okršaju.
Pa znaš mene...
Nevin sam 100% i osječam se ko djevica u javnoj kući,
svi me napadaju, ali ja ne dam svoju nevinost
Alen mi je maznuo pilu prošli tjedan i sad sam sav jadan
Blagi smo favoriti, igramo na domaćem terenu.
Od prošle sezone se mnogo toga promjenilo, nadam se u našu korist.
A najviše smo zagrizli da vas natamburamo u parovima. Renato i ja smo odigrali skoro sve parove ove sezone što nam je ujedno i sav trening. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno.