5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dinko Š.

#581 Post Postao/la Dinko Š. »

Sada je konačno vrijeme da se javi i taj Guga, pa da nas prestane zavlačiti i da izrekne svoj pravorijek o tome: tko ga je otjerao?
Jer, uskoro odoh u Opatiju na četveromjesečni odmor, pa bih ipak morao znati jesam li krivac, ili nisam?
trnac

#582 Post Postao/la trnac »

Nemaš frke, ako si kriv (a jesi), naći ćemo te :lol:

Guga se neće javiti. To je čelična volja koju pokazuje i na treninzima. Ako on odluči da neće odigrat forhend, nema te sile koja bi ga natjerala. Nema. :top:
Guga
Kontakt:

#583 Post Postao/la Guga »

Dinko je ovoga puta u pravu :w:
The Only Way Is Up...rutinski
trnac

#584 Post Postao/la trnac »

Kak' Dinko može biti u pravu? Zadnji put je u pravu bio prije 10 godina. :zubo:
Dinko Š.

#585 Post Postao/la Dinko Š. »

Hvala Bogu, živ je! Već sam pomislio da mi jedina preostala stranka - riknula! :rofl:
trnac

#586 Post Postao/la trnac »

Pro bono ili kompenzirate u stolnoteniskoj poduci?
Dinko Š.

#587 Post Postao/la Dinko Š. »

Trnski je priznao poraz i počeo mi ponovno stavljati "smajliće". Inače, ja sam prestar za bilo kakvu poduku. Stara nesavitljiva kost (nekome u grlu).

:) :( ;) :cry: :D :confused: :s: :E: :top: :zubo: :o :rofl: :rolleyes: :lol: :cheer: :B: :cerek: :eek: :lux: :mad: :cool: :flop: :P :!: :?: :idea: :poop: :pivo: :bljak: :pehar: :amen: :blabla: :azdaja: :mudri: :ajooj: :vozi: :ceka: :belj: :horor: :prvak: :five: :bonk: :mama: :uzid: :jumping: :klap: :klopa: :tulum: :strah: :zivili: :ne zna: :raspa: :nene: :snajper: :vidiga: :tuctuc: :misli: :tuzni: :w: :trio:
:pobjeda: :zzz: :trk: :moon:
:kava: :rock: :drunk: :afro: :djedmraz: :no: :fucka: :hekla: :andjeo: :biggun: :cursing: :fu: :zvrko: :cekicem:
:hippie: :iwstupid: :geek: :rlaunch: :frajer: :tenk: :2up: :mig: :cice: :rospija: :zmaj: :mirko: :moli: :otvaraj: :partijana: :banana: :skace: :woohoo: :fulir: :headbang: :gitara: :bicedobro: :duplo: :darkevil: :ljut: :komp: :bis: :macevanje: :bike: :nomail: :gips: :funj: :predaja: :clint: :wow: :vrag: :mljacko: :cro: :nono: :luck: :retaj: :hrana: :pracka: :sebican: :znoj: :hero: :kiss: :pingic: :usama: :hitler: :leti: :brukica: :kokice: :zubeki: :spring: :grouphug: :visi: :rozi: :grli: :mikroval: :O: :potrckanko: :romeo: :rigo: :lud: :zmurko: :cestitamo: :hihihi: :pfff: :djesi: :closed: :jadnana: :rak: :mikrocerek: :yesss: :locked: :facepalm: :plokplok: :love: :madjump: :sumo: :wd: :banned: <3 :vidra1: :vidra2:
Dinko Š.

#588 Post Postao/la Dinko Š. »

Da li mi je to kazna, ili nagrada?
vjekkk

#589 Post Postao/la vjekkk »

To je svim sudionicima kazna, a ponajviše dokaz. :amen:
trnac

#590 Post Postao/la trnac »

:hekla:
Dinko Š.

#591 Post Postao/la Dinko Š. »

Cijenjeni Vjekkk je jučer rekao "Amen" i taman kad pomislih da je završio s molitvom za ovaj tjedan, evo ti njega ga opet. Voli čovjek sve što vidi amenovati, što god mu to značilo.
A Trnski se, opet, s druge strane, često baca na heklanje, iliti štrikanje, i to lijepo obučen u - curicu.
To su polemičari od zanata!
trnac

#592 Post Postao/la trnac »

:lux:

:banana:
Dinko Š.

#593 Post Postao/la Dinko Š. »

Čestitke strašnim i nezaustavljivim Daltonima na ponovnom prvom mjestu. Očito im je samo nebo i prva liga granica.
No, da ih jedna slaba ženskinja tuče u parovima, e, tome se zbilja nisam nadao.
55

#594 Post Postao/la 55 »

Evo sam upisao "rezultat" utakmice Intercapital - Stupnik. :brukica: Utakmicu nismo bili u mogućnosti odigrati :cry: ... Prvo isprike Stupniku što smo ih, stjecajem okolnosti, zajebali za tekmu i druženje :o , a zatim se ispričavam i gospodinu Tomiću iz Zagrebačkih cesta, koji je sigurno očekivao da Intercapital doma pobijedi Stupnika, čime bi Stupnik ispao za dvije lige, a Zagrebačke ceste samo za jednu :rolleyes: ... Sada je ispalo naopako i to bez odigrane utakmice. :ne zna:
Trebali smo igrati samo dvojica, nepotpuno zaliječeni Čeleston i ja. :lux: ... Daniel je već neko vrijeme u SAD-u, kapetan Miki se muči s tim ozlijeđenim stopalom... :E:
Tako da smo trebali igrati samo čelo i ja... No, ja sam saznao 2-3 sata prije tekme (u četvrtak poslije podne) da imamo nekakvu havariju s vodom u kući na Hvaru, te sam iz istih stopa, umjesto na posao pa na tekmu, krenuo prema Drveniku :vozi: ... Tako da se doista radilo o višoj sili... Svejedno, iskrene isprike Stupniku i Zagrebačkim cestama :s: :s: :s: ... Kapetan Miki je mislio čak da bi možda on odigrao s Čelestonom, ali nakon tekme protiv WD tekstila :wd: je opet imao probleme s hodanjem danima, tako da ne bi imalo nikakvog smisla. :amen:
Dat ću kadnije svoj osvrt na cijelu sezonu, srdačan pozdrav! :w: :fulir: :leti:
Brod

#595 Post Postao/la Brod »

Bit će "vendetta" dogodine! :rofl:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Odgovorite