SOKAZ forum
22.a liga proljeće 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
-
Robi 1 Kenobi
- Pacer/pacemaker
a eto, posložilo sePacer je napisao/la:Bravooo!!!!Bridževci,prvi bod je pao,bit će ih sigurno još
imali smo 5:4 ali Ante je prejak. Jaako gadna serva, kompletan arsenal udaraca. Nije čudo da čovjek ima 12:0.
Heh, kako stvari stoje trebali bi dobit Rudeš i ako Mažuranac i Šibenčani kiksaju slijedeće kolo bi mogli privremeno bit i na 7. mjestu
Da smo imali malo više sreće sa mažurancem i interkapitalom mogli smo već bit tamo, al šta je tu je - prva sezona, dobro je
-
Robi 1 Kenobi
- Pacer/pacemaker
Opravdali smo ulogu favorita, ali najjači Rudešanac je pijuckao vino na Brijunima kako sam ja shvatio pa nisu došli u najjačem sastavu.
No vrhunski smo se zabavili, i iako rezultat to tako ne govori, sve je prošlo u više nego korektnoj frendly atmosferi. Mislim da je frendly gajba piva u tome dosta pomogla
S obzirom da momci igraju aktivno tek mjesec dana, mogu reć da su jako dobri...jer kad se samo sjetim kako smo mi izgledali poslije mjesec dana aktivne igre - pojeli bi nas za doručak
U svakom slučaju, kako stvari stoje, vidit ćemo se mi i dogodine, a tad bi već mogla biti to posve druga priča.
E da privremeno smo 7. Yey.
No vrhunski smo se zabavili, i iako rezultat to tako ne govori, sve je prošlo u više nego korektnoj frendly atmosferi. Mislim da je frendly gajba piva u tome dosta pomogla
S obzirom da momci igraju aktivno tek mjesec dana, mogu reć da su jako dobri...jer kad se samo sjetim kako smo mi izgledali poslije mjesec dana aktivne igre - pojeli bi nas za doručak
U svakom slučaju, kako stvari stoje, vidit ćemo se mi i dogodine, a tad bi već mogla biti to posve druga priča.
E da privremeno smo 7. Yey.
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
eh, dešava se i najgorima
Ma čuj oni imaju trenera, treniraju s njim jednom tjedno (mislim da tip vodi neku žensku ekipu iz 1. hrvatske lige) i još jednom tjedno treniraju pod paskom odgojitelja te mogu igrat u sali kad im se sprdne. Tako da se dižu u formi. Imali ste sreće da im odgajatelj sprema ekipu za domijadu pa se fokusira na mlađe momke, inače Sunko je mogao i dobiti Mačeka i onda bi izgubili i ovaj 1 bod. No mislim da njima sokaz i nije nešto važan, domijada je važnija.
Inače, mi igrali protiv zagija. Razbili nas skroz. Imaju travaša i softaša.
Prvi put da smo igrali protiv softa i fakat je zaebato.
Sva sreća da im 4. igrač ušao nespreman i neraspoložen pa ga je Waterdog ispleskao da bar bude 9:1.
Svaka čast Pacerima, no po onome što su pokazali večeras, Zagi je ipak najjača ekipa lige. Nadajte se da im ne leži vaša igra. Inače...mogli bi završit kao i mi
(ok mi smo lošiji al moram nekako ublažit ovaj poraz
)
Ma čuj oni imaju trenera, treniraju s njim jednom tjedno (mislim da tip vodi neku žensku ekipu iz 1. hrvatske lige) i još jednom tjedno treniraju pod paskom odgojitelja te mogu igrat u sali kad im se sprdne. Tako da se dižu u formi. Imali ste sreće da im odgajatelj sprema ekipu za domijadu pa se fokusira na mlađe momke, inače Sunko je mogao i dobiti Mačeka i onda bi izgubili i ovaj 1 bod. No mislim da njima sokaz i nije nešto važan, domijada je važnija.
Inače, mi igrali protiv zagija. Razbili nas skroz. Imaju travaša i softaša.
Prvi put da smo igrali protiv softa i fakat je zaebato.
Sva sreća da im 4. igrač ušao nespreman i neraspoložen pa ga je Waterdog ispleskao da bar bude 9:1.
Svaka čast Pacerima, no po onome što su pokazali večeras, Zagi je ipak najjača ekipa lige. Nadajte se da im ne leži vaša igra. Inače...mogli bi završit kao i mi
- Pacer/pacemaker