|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: ned svi 30, 2010 8:07 pm Naslov
: |
|
|
ukinemo par i nema vise nerjesenih rezultata, tralalala  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: sri ruj 15, 2010 12:47 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | bill (napisa): | | Sezona proljece 2010 liga 20. pobjednik lige Avanturisti Autokalipse sa jednim porazom ukupno 30 bodova a drugoplasirana ekipa je Caffe bar Arena (koja je i pobjedila prvoplasiranu ekipu) sa 29 bodova zbog dva neriješena rezultata (nijedan poraz). Eto to je argument za one koji su protiv bodovanja 3 za pobjedu a jedan za neriješeno. Da je bodovanje 2 za pobjedu pobjednik bi bio Caffe bar ( što je po mojem i zaslužio) |
o tome upravo i govorim. U nepovoljnom su položaju ekipe koje su generalno oko 5-5, tj. neriješeno često izgleda kao poraz i prava je nepravda da ako si već došao do 5 pojedinačnih partija da gubiš 2 boda. Netko može doći do 3 boda zato jer su mu došla dva igraca protivničke momčadi...
sistem nije dobar i ne favorizira boljeg što bi trebalo biti pravilo. Dobra su pravila koja favoriziraju boljeg... |
slažem se, već se i pisalo o tome. 3-1-0 bodovanje ima smisla u timskim sportovima u kojima se isplati stimulirati ekipu na pobjedu. u pingaču je to jednostavno zbroj pojedinačnih partija (+ parovi) i nikakva stimulacija sustavom bodovanja neće utjecati na konačni rezultat. utjecat će jedino na vrednovanje, čime je 3-1-0 izgubio ikakav smisao, jer je sam po sebi nepošteniji od 2-1-0 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri ruj 15, 2010 3:13 pm Naslov
|
|
Mi posle svake tekme imamo pravo popit kolko smo bodova osvojili , pa ja predlažem da se uvede pravilo da za poraz dobijemo 6 bodova, za neriješeno 4 a za pobjedu 2 boda jer ipak je lakše zgubit nego dobit a i ak si već zgubil bar se možeš utješit s nagradom , dakle ... sustav 6 4 2 najpošteniji sustav , čime svi ostali sustavi gube svaku smisao  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|