SOKAZ forum
4. LIGA PROLJEĆE 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Jučer sam upisao i prvi poraz, bit će toga još ... u svakom slučaju, Osvitu još jednom čestitke za dobru partiju
. Na filmske trikove je izgubio prve dvije, valjda mu se moralo desiti i nešto pozitivno.
E sad, kad bi još netko upisao i rezultate koji fale iz trećeg i četvrtog kola, ovo bi bila sasvim uredna liga. Jel' makar netko zna kako su završile tekme koje nedostaju?
E sad, kad bi još netko upisao i rezultate koji fale iz trećeg i četvrtog kola, ovo bi bila sasvim uredna liga. Jel' makar netko zna kako su završile tekme koje nedostaju?
A stvarno bi netko mogao i upisati taj rezultat iz trećeg kola koji fali, naprosto nije red toliko kasniti.
Inače, jučer me Kučić ne samo dobio, nego još i zezao kaj ću o toj partiji napisati na forumu, kad sam već Osvita nahvalio za prošlo kolo.
A kaj da kažem? Svaka čast, žao mi je za par poena koje sam prosuo, baš bi bilo fora puknuti neporaženog (
). Al nije to tragedija, gubio sam od Davora i prije (prvi put u veljači 1981). Onda smo jedno 6-7 sezona bili u drugoj ligi zajedno krajem osamdesetih i mislim da sam tu bolje prolazio (zapravo se ne sjećam
, ali sam sve te sezone bio bolji na listi razreda, par puta i prvi, pa sam valjda dobivao). A otkad je ib-a i interneta, 2:1 je za Davora.
Sve što mogu reći je da bi mi bilo drago da se još tridesetak godina koljemo, a obzirom da je stariji
, valjda ću opet početi dobivati kad bude hodao sa štapom
.
Pa sad nek' netko kaže da se nisam potrudio s ovim postom.
Inače, jučer me Kučić ne samo dobio, nego još i zezao kaj ću o toj partiji napisati na forumu, kad sam već Osvita nahvalio za prošlo kolo.
A kaj da kažem? Svaka čast, žao mi je za par poena koje sam prosuo, baš bi bilo fora puknuti neporaženog (
Sve što mogu reći je da bi mi bilo drago da se još tridesetak godina koljemo, a obzirom da je stariji
Pa sad nek' netko kaže da se nisam potrudio s ovim postom.
Postoji samo jedan problem - protivnik ti ne stari.
Kako fizički, tako ni igrački. 
EDIT: ovo gore je, ajmo reć, blago kazano. . . . 3. liga
2. liga
EDIT: ovo gore je, ajmo reć, blago kazano. . . . 3. liga
Za šesto kolo sam dobio informaciju da je Bukovac pobijedio. Ali bilo bi lijepo da netko taj rezultat i upiše.
Inače, mi smo zamalo izgubili protiv CAFFE BARA „ANTE“, da se to desilo nitko ne bi vjerovao da nije neka "kuhinja".
Sad jedino ne znam što raditi sljedeće sezone, druga liga nam je malo prejaka
... ideje (i ponude
) primam na pm
Inače, mi smo zamalo izgubili protiv CAFFE BARA „ANTE“, da se to desilo nitko ne bi vjerovao da nije neka "kuhinja".
Sad jedino ne znam što raditi sljedeće sezone, druga liga nam je malo prejaka
Kako prejaka? Ne budi pesimist!Stip je napisao/la: Sad jedino ne znam što raditi sljedeće sezone, druga liga nam je malo prejaka... ideje (i ponude
) primam na pm
Ti si jednako nezgodan u 4. kao i u 2. ligi kao i Ž. Glad (ako bude igrao?).
Imate izbor od nekoliko stvari:
1.) trenirati
2.) trenirati
3.) trenirati
4.) pojačati se
5.) igrati na motiv
Ali mislim da vam ovo pod 4. i 5. nije potrebno!
a kaj reci više mi ni 7 1 nije dosta .dobar meč sa somekom nisam iskoristio 2 o i 2 zicera u petom i to je to.sa hokijem ista priča 2 -1 9-7 za mene i kita.bit ce bolje iduce sezone dolaze brodovi pa će biti potapanja.igramo sa knežijancem pa pozivam sve da dođu vidjeti kako sam dobar do 8 poena a onda ko zna kaj bude.igramo u punom sastavu pa valjda neće biti iznnenađenja.još1 čestitke studiu A .pa iduce sezone revanš