| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 08, 2012 2:48 pm Naslov
: |
|
|
| Ikota (napisa): | više sam "zagrizo" na to što si je netko (a velite da znate većina Vas dotićnu osobu) dao za pravo da iznosi javno nećije ime i prezime.
rope uz dužno poštovanje mislim da si postupio krajnje bezobrazno.
|
i
| papuanac (napisa): |
16. Da li mi je žao što na toj Skupštini nisam vidio drage prijatelje i poznanike (Nikolu Ghyczya, Gorana Lojena, Ivana Perića, Zorana Landekića i još puno drugih)? Da. |
ne razumijem tvoju problematiku.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gregor
|
Postano: čet ožu 08, 2012 3:53 pm Naslov
|
|
Igore, kao prvo svaka čast za sve ovo šta radiš, za ovu stranicu, za sve nas koji na ovoj stranici vole pogledati rezultate, pogledati rang liste, komentirati na forumu o raznim stvarima i o puno drugih stvari za onaj smješni honorar za koji se nekima neda ni dizati iz kreveta.
A što se Papuanca, možda bi trebao promijenit ime u Papakanus.
Daj se sinek opusti, dolazi proljeće , mlade tetice izlaze na terase , nemoj pljuvat po drugima ako nedaš svoj potpis. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet ožu 08, 2012 4:06 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | | Ikota (napisa): | više sam "zagrizo" na to što si je netko (a velite da znate većina Vas dotićnu osobu) dao za pravo da iznosi javno nećije ime i prezime.
rope uz dužno poštovanje mislim da si postupio krajnje bezobrazno.
|
i
| papuanac (napisa): |
16. Da li mi je žao što na toj Skupštini nisam vidio drage prijatelje i poznanike (Nikolu Ghyczya, Gorana Lojena, Ivana Perića, Zorana Landekića i još puno drugih)? Da. |
ne razumijem tvoju problematiku.... |
Jebiga rope to je već malo veći problem.
Mislim da ti ovak nemrem pomoć  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Hvatljivi
|
Postano: čet ožu 08, 2012 9:43 pm Naslov
|
|
Ne dirati IB-a,stranica odlična,početna kod pokretanja internet preglednika STOP
Reko bi Balašević:
"ma di ćeš naći boljeg momka za te novce,
da ste mi sretni on i ti ja ću se odmah skloniti ...” |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet ožu 08, 2012 11:21 pm Naslov
: Re: BANIRANJE, CENZURA I SANKCIJE |
|
|
| papuanac (napisa): | 8. Da li je informatičar koji radi za SOKAZ plaćen? Da.
9. Da li on dobro radi svoj posao? Ne.
|
Papuanac, htio bi samo znati kojim si argumentima došao do zaključka pod 9 ?
1.) Dali li to ib informatički loše radi svoj posao ?
Ne bih rekao. Dapače, radi ga odlično. To mogu reći sa nivoa svoje struke - informatike!! Papuanac, daj me molim te demantiraj argumentima u vezi ovoga!
2.) Dali je preplačen?
Ne bih rekao. Dapače, mnogi uzimaju za isti posao i preko 5 puta više, a rade manje! To također mogu reći sa nivoa struke!
3.) Dali stranica ima većih nedostataka? Opet ne bih rekao. (Naravno da se neke stvari mogu i popraviti, ali da vidimo tko bi to ukupno gledajući bolje napravio...!?)
4.) Dali se to ib nedolično ponaša u ulozi admina, vrijeđa, laže, krade i sl.
Po meni ne! (Ovo nije sa nivoa struke nego moje osobno mišljenje, a vjerojatno i mišljenje velike većine korisnika ove stranice)
Daj navedi barem jedan valjani razlog koji bi opravdao to što si naveo! (ili si to možda naveo u afektu? )
O vezi nekih od ostalih stvari koje si naveo, dalo bi se raspravljati, ali o ovome pod 9 ....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet ožu 09, 2012 12:43 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Mislim da ti ovak nemrem pomoć  |
niš, nema veze pitat ću drdu za savjet  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: pet ožu 09, 2012 1:48 pm Naslov
|
|
samo pitaj rope drda vas podrzava tebe i ib-a
na nevideno, i daj vidi jel mi mozete pionirceka vratiti
pusti se padobranaca ,
rope |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: sub ožu 10, 2012 8:56 am Naslov
|
|
Hej bok!!! Ja osobno mislim da papuanac ima pravo gotovo u svemu, potpuno se slažem s njim u nekim stvarima, osim u činjenici da informatika košta toliko koliko košta, jer stranica je savršena, toliko podataka nema ni Pentagon valjda, i tih novaca ne treba biti žao, i u činjenici da se nije potpisao, jer na taj način ljudi imaju priliku, i potpuno pravo, sve njegove dobre komentare jednostavno anulirati.
Ali ovo ostalo što se radi, pa daj molim Vas, pa čuo sam takvih priča da mi se od toga, ljudi su globalno razočarani Skupštinom, bilo mi je to sve čudno koliko ljudi bruje o tome, jer meni osobno ta skupština ne znači ništa!!!
Svi mi želimo igrati pingić, uznojiti se, crknuti od umora i poslije otići s prijateljima na pivo!!! Ja znam da ću cijeli život, koliko budem mogao, igrati pingić i za taj luksuz platiti određene pare Sokazu, i to je ok, svaka rekreacija košta, ali molim Vas, onda te naše pare usmjerite za poboljšanje, probitak,promidžbu Naše organizacije i ovoga sporta. Sve Vas voli Vaš Branko!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub ožu 10, 2012 10:10 am Naslov
|
|
Evo jedan od normalnih postova
Branko slažem se sa tobom  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sub ožu 10, 2012 11:17 am Naslov
|
|
Ne vjerujem da će nam itko na forumu ili na Skupštini točno reći na što se troši novac, možemo mi naivno postavljati pitanja, ali ništa od toga.
Netko dobro živi od amatera koji bacaju svoj novac da bi nekome bilo dobro u životu, uključujući i one koji igraju za novac protiv tih istih amatera. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: sub ožu 10, 2012 11:23 am Naslov
|
|
Ako se klikne na vodstvo SOKAZ-a, tu ima dosta ljudi, mene zanima koliko ih dobiva novac od toga.
Sramota je i da u disciplinskoj komisiji mjesto ima čovjek koji ne dozvoljava dolazak na utakmicu njegove ekipe, a naveliko se priča da je utakmica namještena. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub ožu 10, 2012 12:38 pm Naslov
|
|
Osobno me briga ko se bogati i kolko ko ima zarade. To je njihova sposobnost i netreba biti jalan
Dok se ja zabavljam i takmićim upoznajem dobre ljude za 40 kn mjesečno (2x250kn za dve sezone godišnje) briga me za ostalo.
Da Vođo nebum te zaboravil
Kad još k tome imamo ovako dobar forum gdje saznamo sve o svakom onda nam je fakat glupo razmišljat o nećijoj zaradi. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub ožu 10, 2012 12:44 pm Naslov
|
|
| Čini mi se da imaš uvrnutu definiciju "sposobnosti" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub ožu 10, 2012 1:41 pm Naslov
|
|
Koki znam da ti se samo čini, ali krivo ti se čini
Da si uvjeren u sebe onda bi znao da imam krivo, ali pošto ni sam neznaš kaj da misliš samo ti se čini  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|