ajd ajd, nit je wolf posebno kriv sto je sve zakuhao (da nije on skuzio da smo cijelu sezonu doma, netko drugi bi, da nije netko drugi ja bi, i moj post bi vjerojatno izgledao isto kao njegov), nit je koki posebno kriv sto nas ne pozna i sto je prirodno sumnjicav. nit smo mi krivi sto smo se uvrijedili.
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
presmijesno je kak se neki ljudi ne znaju zajebavat i zagrizu na najmanju udicu...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Normalno da se ne možemo požaliti, pa naš plan za ovu sezonu je jasan još od dana zaključivanja prijava. Bodovi se osvajaju doma, vani ne računamo na ništa.
Pa valjda znamo gdje jedino znamo igrati
9x3 + dvije nule = 27, dosta za proći u prvu ligu. Ovo jučer je samo bonus bio.
Šalu na stranu.
Prekrasan meč i druženje sinoć, ovi Povratnici su mi definitivno među najdražim ekipama u SOKAZ-u. Lijepo se s vremena na vrijeme podsjetiti zbog čega smo se uopće upisali igrat.
E da, dvorana na Velesajmu je jako jako zgodno mjesto.
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.