19. liga jesen 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pacer/pacemaker

#61 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Saša je napisao/la:hahaha izgleda da si si stavio nove ba(k)terije pa si u formi
:lol: :rofl:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
mali ban

prvo kolo

#62 Post Postao/la mali ban »

Sinoć su nas ugostili dečki iz zavoda za statistiku. Ugodna atmosfera i solidni mečevi za početak sezone. Rezultat upisan :) Zahvaljujem domaćinima na lijepom druženju.
tomeck
Kontakt:

#63 Post Postao/la tomeck »

Čestitke ekipama....budite malo aktivniji i ovdje....dobra je zeka.... :rofl:
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Lupulescu

#64 Post Postao/la Lupulescu »

Boanerges II, naravno da je ugodna atmosfera, solidni mečevi i lijepo druženje kad ste pobijedili. Kada mi-Paceri idući tjedan izgubimo od Siledžija neće biti nimalo ugodno, solidno, lijepo a ni romantično...
mali ban

druženje

#65 Post Postao/la mali ban »

Ma nije bitna pobjeda...tj nije najvažnija....najvažnije je da je dobra atmosfera.... PS. kada bi nama dobro druženje bilo vezano samo za naše pobjede - malo bi takvih "dobrih" druženja imali... :lol:
Pacer/pacemaker

#66 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Slažem se sa Vama samo kaj primječujem da je dost ekipe onak"kiselo"onak baš kak bi se reklo za k....c i jedva čeka da se razbježi doma,al ebat ga takvo je vrijeme zgleda :cry:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Lupulescu

#67 Post Postao/la Lupulescu »

Boanerges, (teško mi upamtit ime (: ) kad budete igrali sa nama vjerujem da neće biti dosadno jer kod nas se nikad ništa ne zna... :)
Pacer/pacemaker

#68 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Bit će trave i alcohola,a i lijepih žena..... :lol: :cerek:
Lupulescu

#69 Post Postao/la Lupulescu »

Mislio sam na vrijeme dolaska, igru i ostalo, a ovo u stilu gore možda bolje kad se dogovorimo, na proljeće smo bili blizu dogovora i na kraju stativa :B:
Pale
Kontakt:

#70 Post Postao/la Pale »

Pacer/pacemaker je napisao/la:Bit će trave i alcohola,a i lijepih žena..... :lol: :cerek:
Da u crkvi sigurno. :top:
Nemreš ni opsovat kak bog zapovjeda , a kamoli što drugo :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pacer/pacemaker

#71 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

ah da nemrem to ziher :rofl: ,nebih ti želio bit u koži kad krenem :lol: :s: :rofl:
Saša

#72 Post Postao/la Saša »

tomeck je napisao/la:Mislim da bu s rezultatima isto kak je bilo u 20-oj. Drugim riječima KILAVO
Evo tomeck svi su rezultati tu osim tekme Input-Siledžije. Po mojim saznanjima tu je bilo svega u toj tekmi... nadam se da će uskoro biti rezultat na netu. Nema potrebe da nervoziraš odmah nakon dva dana od početka lige. Sačekaj par kola pa ćemo skupa ;) ....
Let the force be with you
Pacer/pacemaker

#73 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Paceri vs Silejdžije utorak 20h :pingic: :zvrko:
Pacer/pacemaker

#74 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Upravo se čuo sa jednim svojim suigračem i na obostrano zadovoljstvo u ljutom je treningu :zvrko: :duplo: :bicedobro:
Master Yoda

siledzije vs paceri: 8-2

#75 Post Postao/la Master Yoda »

Sve u svemu odlicna tekma! Mora se priznat deckima iz mirovinca da znaju odlicno pingat, al veceras je jednostavno bila nasa noc :lux: :) idemo dalje!!! :top:
Lin Chi Na

#76 Post Postao/la Lin Chi Na »

Vidi Nene sta likuje. :top:
tomeck
Kontakt:

#77 Post Postao/la tomeck »

ajmo rezultati....
Sutra u 18 sati Uspon Vs. Andromeda
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Lupulescu

#78 Post Postao/la Lupulescu »

Svi koji su došli iz 20. lige mislim da nemaju šanse protiv Siledžija, dečki su prejaki. Vjerujem u naš barem jače pruženi otpor u idućem kolu :top:
Pacer/pacemaker

#79 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Čestitam još jednom dečkima Silejdžijcima na porciji i lijepom gostoprimstvu :s: Uz najbolju volju i pregršt lijepih poena mora se priznat,bili su bolji :top: ...Idemo dalje :cheer:
Saša

#80 Post Postao/la Saša »

Danas repriza zadnjeg kola prošle sezone. Kao podsjetnik ta tekma je bila veoma važna a i zanimljiva zato što je ishoda odlučivao krajnji poredak 20 lige od 2. do 5. mjesta.
Znači večeras u 19:00 u dvorani Prečko Ericsson Nikola Tesla vs HVIDRA-Studentski Grad.
Let the force be with you
Odgovorite