17. liga Proljeće 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#61 Post Postao/la 55 »

Da... slažem se u procjeni, Naklada Breza bi se lako mogla dokopati i :prvak: , počeli su trenirati (za razliku od prošle sezone) :macevanje: , Pavić i Tolić odigrali zimske vikend turnire i bogme izgledaju jako dobro! :s: :s:
max pax

#62 Post Postao/la max pax »

Hvala na komplimentima, ma bitno je ostat u treningu a rezultat ce kad tad doc
trnac

#63 Post Postao/la trnac »

Jedan od navedene dvojice Brezaša me danas na Sinniju zgazio tako da ni ime nisam stigao upamititi. :zubo:
max pax

#64 Post Postao/la max pax »

:top:
Dren

#65 Post Postao/la Dren »

da, breza ima kvalitetu. samo ako ne budu u treningu, klizat će.
Ako budu trenirali, sigurno grabe pehar. prvih 6 ekipa dijele nijanse
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
tola87
Kontakt:

#66 Post Postao/la tola87 »

:lux: :lux: :lux:
55

#67 Post Postao/la 55 »

dtrnski je napisao/la:Jedan od navedene dvojice Brezaša me danas na Sinniju zgazio tako da ni ime nisam stigao upamititi. :zubo:
Hmmm :misli: ... mislim da je to bio Marko Pavić u izdanju :clint: , žestoko igra :s: . Čini mi se da je najveća koncentracije kvalitete i najmanja razlika između igrača baš u Nakladi Breza :trio: , a posebno opasnima ih čini činjenica da su prošle sezone ispali iz lige :flop: , mislim da su ljuti k'o puške :ljut: :snajper: i da jedva čekaju ponovno penjanje, gdje im je i mjesto! :banana: :skace: :trk:
Ma sezona će vam biti straaašna, konkurencija za popizdit! :kokice:
a_marko

#68 Post Postao/la a_marko »

Mi smo igrali prošle godine protiv njih :azdaja: :five: i nisu me se nesto posebno dojmili. :ne zna: :misli:
Marko im je najbolji po mojoj procjeni i on ce biti u vrhu lige. :mirko:
Ostatak ekipe Tolić, Dujmović nisu loši, ali im fali igre i treninga. Ako su počeli trenirati kako treba :pingic: :macevanje: mogu biti pri vrhu. Sezona je duga... vidjet ćemo. :brukica: :frajer:

Uglavnom, sretno svima!!! :lux: :lux: :lux:
trnac

#69 Post Postao/la trnac »

Svoje sam rekao, nemojte kasnije reći da vas nisam upozorio. :rofl:

55, da, prava riječ je žestoka igra. Takvo sam nešto vidio kod ekipe iz Novog Zagreba.
trnac

#70 Post Postao/la trnac »

Nove informacije vezano uz neregularni hodnik Hrvatskih voda:

Voditelj lige moli ekipe da igraju u neregularnim uvjetima.
Pale
Kontakt:

#71 Post Postao/la Pale »

dtrnski je napisao/la:Nove informacije vezano uz neregularni hodnik Hrvatskih voda:

Mi smo domaćini u tekmi sa njima:D , Ako im se ponudi kontra domaćinstvo i oni odbe onda ne treba igrati (mislim na one ekipe kojima smeta 3,61m širine)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
max pax

#72 Post Postao/la max pax »

hehe, hvala profesore valjda cemo se srest opet za koju sezonu osim ako nam ne pobjegnete predaleko :lux: :lux: :lux:
Dren

#73 Post Postao/la Dren »

dtrnski je napisao/la:Nove informacije vezano uz neregularni hodnik Hrvatskih voda:

elaboriraj.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#74 Post Postao/la trnac »

Razgovarao sam s voditeljima svih ekipa koje gostuju kod Hrv. voda.
Voditelj lige, Brlek, ih je također sve nazvao ali puno prije mene.

Nezgode - obećali su voditelju lige i igrati će u neregularnim uvjetima, nisu vidjeli polemiku na forumu.

Naklada Breza - neće igrati.

Cvjećarnica Nela - neće igrati (mene Brlek nije nazvao, :ne zna: )

Studio Thalia - dvoumi se, bi-ne bi, budu vidjeli hoće li ostali pristati igrati u neregularnim uvjetima.

Orkis-Momento - neće igrati.

Zanimljivo je što još uvijek imam SMS od Brleka u kojem kaže da će izaći komisija.
Je li to bila laž za mazanje očiju?

slika
Dren

#75 Post Postao/la Dren »

Nije. Izlazak na provjeru je dogovoren na sastanku svih voditelja liga prije 3tjedna na kojem sam i sam prisustvovao.
Nisam siguran, al čini mi se da mi je netko nedavno spominjao i da su bili tamo i rekli da nije regularno i da su vode obećale prebaciti stol u neki širi prostor (veliki hodnik mi zvoni poznato) ali nisam obraćao punu pažnju jer ni izvor nije bio posve siguran što se dogovorilo a i sam očekivao i službeno očitovanje.

Vjerujem da će do njega uskoro i doći.
trnac

#76 Post Postao/la trnac »

Čemu onda moljakanje voditelja lige da ekipe igraju u neregularnim uvjetima?
Znači li da će Nezgode igrati u neregularnim uvjetima jer su pristali na to?

Drene, u pravu si, nedostaje SLUŽBENO OČITOVANJE.
55

#77 Post Postao/la 55 »

a_marko je napisao/la:Mi smo igrali prošle godine protiv njih :azdaja: :five: i nisu me se nesto posebno dojmili. :ne zna: :misli:
Marko im je najbolji po mojoj procjeni i on ce biti u vrhu lige. :mirko:
Ostatak ekipe Tolić, Dujmović nisu loši, ali im fali igre i treninga. Ako su počeli trenirati kako treba :pingic: :macevanje: mogu biti pri vrhu. Sezona je duga... vidjet ćemo. :brukica: :frajer:

Uglavnom, sretno svima!!! :lux: :lux: :lux:
Vidjet ćemo, pokazat će vrijeme... Mislim da je tola87 počeo opako trenirati i da se pomalo igra s materijalima (postaje pravi čokljavac :retaj: ). Mogao bi im lako Dujmović postati "treći" igrač, to je zaista za zabrinuti se... :predaja:
Marko, drž' ti gaće protiv Pavleka, ove sezone bi te mogao :tuctuc: :bicedobro: , još uvijek mi nije jasno na koju foru si ga dobio, no dobro... :ne zna: , svaki meč počinje od 0:0 i svako se svojim adutima bori za pobjedu :bis: pa kom' opanci a kom' obojci... :rofl: :rofl: :rofl:
Dren

#78 Post Postao/la Dren »

opanci obojici :zubo:
Spin
Kontakt:

#79 Post Postao/la Spin »

Luka Tolić je u životnoj formi, dobio me prošlu subotu, moguće je najjači treći igrač lige.

Goran Dremel je jako napredovao, igrali smo u grupi još na vikend turnirima.
Počeo je graditi igru još samo nedostaje malo rutine u poentiranju.

Uglavnom Breza, Padobranci i BKE mi sada na početku polusezone izgledaju najspremniji.
55

#80 Post Postao/la 55 »

Slažem se :ne zna: , tako i meni izgleda :eek: , ali bih definitivno i Nezgode gurnuo u konkurenciju za prolazak naprijed :amen: , a sensei Bilanović jako hvali i Bukovac II... :nene: :nene: , vidjet ćemo :eek: , svakako će trebati biti u dobroj formi cijelu sezonu! :mirko:
Odgovorite