SOKAZ forum
4. liga proljeće 2013 - Brodiumka teil Zwei
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
bio nam je neki dan Čar na treningu...oke, mi smo čokljavci, al gledali smo ga u čudu.
(S) a protiv vas na jedvite jade napravio jedinicu. bome ste jaki
(3 S-a)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
nas dvojca smo odigrali odlican mec sa puno odlicnih poena i nijanse su odlucile.A sa Stipeticem nije bas imao neke sanse jer je Mislav odigrao na svom nivou.Ali sve u svemu dobar mec i mislim ipak nasa zasluzena tri boda.Sljedece kolo dolazi i Cancer pa da vidimo kak ce to izgledati kad smo svi na okupu.

E da!
Mi Plankeri smo novi pa očito nismo nikome u fokusu, a mi se super zabavljamo u 4.
Dečki iz RIZ-a su toliko skulirani i frendli da je to milina za gledati i družiti se s njima!
Gospodin Mateljan je najpozitivnija osoba koju sam sreo u Sokazu! Svaka Vam čast.
Sam meč je bio totalno uzbudnjiv.
Mi smo začudo, kao i protiv Jablanovca imali šansu dobiti, ali do parova se nekako raštelamo...
Valjda će i to biti bolje s iskustvom.
A što da više kažem: uživamo u svakom trenutku i idemo dalje.
p.s. i ja sam imao "vatreno krštenje" u 4.
Fakat je bilo vatreno. Nisam se ni snašao, a već je bilo gotovo.
Super.
Mi Plankeri smo novi pa očito nismo nikome u fokusu, a mi se super zabavljamo u 4.
Dečki iz RIZ-a su toliko skulirani i frendli da je to milina za gledati i družiti se s njima!
Gospodin Mateljan je najpozitivnija osoba koju sam sreo u Sokazu! Svaka Vam čast.
Sam meč je bio totalno uzbudnjiv.
Mi smo začudo, kao i protiv Jablanovca imali šansu dobiti, ali do parova se nekako raštelamo...
Valjda će i to biti bolje s iskustvom.
A što da više kažem: uživamo u svakom trenutku i idemo dalje.
p.s. i ja sam imao "vatreno krštenje" u 4.
Super.
Vidim stip da su nevolje u raju prosle pa ces i domace tekme igrati ili je to trenutak veselja
.mada mislim da su grlice ipak jace.osim ak cancer malo ne trenira.
Bit ce jos iznenadjenja osim u utorak di brodovi polako ali sigurno tonu prema 5 ligi.
Ne iskljucujte zrinski iz kombinacija.Tomaca ceka te stol 5 u preckom u zadnjem kolu a ti pripremi dvoranu za mj dana treninga..gojani
i egove nade bi takodjer mogle iznenadit vidjet cemo tamo oko 5 kola situaciju
Bit ce jos iznenadjenja osim u utorak di brodovi polako ali sigurno tonu prema 5 ligi.
Ne iskljucujte zrinski iz kombinacija.Tomaca ceka te stol 5 u preckom u zadnjem kolu a ti pripremi dvoranu za mj dana treninga..gojani
eh super? Bojim se da će većina mečeva u 4toj za tebe izgledati tako.zvo je napisao/la: p.s. i ja sam imao "vatreno krštenje" u 4.
Super.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ponuda je imala svoje uvjete a i nisi mi ponudio ništa zauzvratmixer je napisao/la:Vidim stip da su nevolje u raju prosle pa ces i domace tekme igrati ili je to trenutak veselja.mada mislim da su grlice ipak jace.osim ak cancer malo ne trenira.
naglasak na imala
ps:razbucat ču te ko beba zvečku

was once Kemilov suigrač
mixer je napisao/la:Pijem poslje tekme svejedno ko placa treba 3 gajbe popiti.sva sreca pa omamo daria a i bolfi je dezuran tako da nema problema da ce kaj ostati![]()
Pa dobili ili izgubili,gola činjenica je da J.T. V još nikog žednog iz rupe nije ispratila,to je tradicija.....
A i vi ste se pokazali ko dobri domaćini prošle sezone!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!