| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: ned ožu 03, 2013 2:29 pm Naslov
: |
|
|
| Hvatljivi (napisa): | Paru na četvrtom mjestu se daje prevelika važnost, treniranje para je nemoguća misija u amaterskim uvjetima tj. pronać vremena za treniranje para je dost teško, a još teže nać odgovarajući sparing.
|
ovo ne drži vodu. mi uvijek odigramo bar dva tri para na treningu. da prednost je što nas je 4, ali to nije nužnost. Igra 2 na 1 gdje ovaj 1 servira kao da igra par je posve dobra vježba za drugu dvojicu...nije idealno jer se ne trenira dio gdje vataš protivnika u krivoj poziciji, ali sve ostale elemente imaš. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned ožu 03, 2013 2:39 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Parove svakako treba ostaviti i neka ostanu za igru zadnji.
Što se tiče namještanja rezultata ja bi promijenio malo bodovanje :
3 boda za pobjedu
2 boda za neriješeno - ekipa koja je dobila par
1 bod za neriješeno -ekipa koja je izgubila par
0 bodova za poraz
Na taj način i remi 5-5 ali s pobjedom u paru donosi 2 boda i čista pobjeda (3 boda ne stvara preveliku razliku).
Vrijednost tog boda u paru bi se povečala (ionako se igra samo jedan...) i ekipa koja vodi npr. 5-2 mora gristi do kraja jer još uvijek može ostati samo na jednom ''čelavom'' bodu |
Guga po malo se na tebi vidi SOKAZ-ovsko ludilo  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Zadnja promjena: Pale; ned ožu 03, 2013 3:24 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned ožu 03, 2013 3:14 pm Naslov
|
|
3 boda za pobjedu
0 bodova za poraz
Na taj način i remi 5-5 ali s pobjedom u paru donosi 2 boda i čista pobjeda (3 boda ne stvara preveliku razliku).
Vrijednost tog boda u paru bi se povečala (ionako se igra samo jedan...) i ekipa koja vodi npr. 5-2 mora gristi do kraja jer još uvijek može ostati samo na jednom ''čelavom'' bodu |
 _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned ožu 03, 2013 10:47 pm Naslov
|
|
3 boda za pobjedu
0 bodova za poraz
koji rezoni....
Ne čini ti se da je suludo da je momčad koja je dobila 5 pojedinačnih partija u nepovoljnijem položaju od one koja je dobila 4 + par?
Već sam pisao o tome. Nema smisla da zbog nerješenog rezultata jedan bod ispari. To je potpuna besmislica. Takvo pravilo je dovedeno u nogomet da se ne ne igra previše zatvoreno i stimulira igra na pobjedu. Sa stolnim tenisom to nema veze niti je praksa u bilo kojem stolnoteniskom natjecanju koliko je meni poznato. Ok...momčadi koje planiraju naprijed sigurno to ne mogu sa čestim 5-5 no sa čestim 5-5 bi trebalo moć ostat u ligi jer znači da si izjednačen sam ligom. U praksi se sa čestim 5-5 ispada iz lige. E sad dali vratiti za pobjedu dva boda ili to regulirati drugačije treba vidjeti. osobno totalno ispizdim kada mi par odnese 2 boda...
Još jednom...: Notorna besmislica i nadam se da to netko vidi... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: ned ožu 03, 2013 11:17 pm Naslov
|
|
3 boda nemaju veze s napadačkim nogometom, nego s destimuliranjem dogovaranja rezultata. 5:5 i idemo na pivu? Bolje 1 bod u ruci nego 2 na grani. ...
Sad kad je 3 za pobjedu, ne znam baš tko dogovara nerješeno.
No, tema ovog topica nije namještanje, bodovanje, vola oko stola ili izbacivanje para, nego premještanje iz desete na četvrtu partiju. Hoćemo malo i o friziranim travama koje u desetoj partiji nisu toliko odlučujuće kao u četvrtoj??  _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned ožu 03, 2013 11:42 pm Naslov
|
|
Trebalo bi ukinut prasice, za početak samo u parovima kod 5:4.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned ožu 03, 2013 11:49 pm Naslov
|
|
Treba ubaciti smajlić prasenceta  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: pon ožu 04, 2013 12:03 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Trebalo bi ukinut prasice, za početak samo u parovima kod 5:4.
 |
Slažem se. Ali samo ako je u par ubačen četvrti igrač, a protivnikov drugi ima materijal. Ako nema, servis u paru ne mora biti po dijagonali. S time da treći igrač može odlučiti da se dalje igra sa žutom lopticom ili ako jedna od ekipa ima i ženskog člana, svi prijavljeni članovi ekipa iz prethodne i tekuće sezone igraju vola oko stola. Do 21.  _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pon ožu 04, 2013 8:14 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Trebalo bi ukinut prasice, za početak samo u parovima kod 5:4. |
ma bravo ova mi je popravila ponedjeljak... kad malo raznislim cijeli tjedan _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ožu 04, 2013 8:35 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): |
koji rezoni....
Ne čini ti se da je suludo da je momčad koja je dobila 5 pojedinačnih partija u nepovoljnijem položaju od one koja je dobila 4 + par?
Već sam pisao o tome. Nema smisla da zbog nerješenog rezultata jedan bod ispari. To je potpuna besmislica. Takvo pravilo je dovedeno u nogomet da se ne ne igra previše zatvoreno i stimulira igra na pobjedu. Sa stolnim tenisom to nema veze niti je praksa u bilo kojem stolnoteniskom natjecanju koliko je meni poznato. Ok...momčadi koje planiraju naprijed sigurno to ne mogu sa čestim 5-5 no sa čestim 5-5 bi trebalo moć ostat u ligi jer znači da si izjednačen sam ligom. U praksi se sa čestim 5-5 ispada iz lige. E sad dali vratiti za pobjedu dva boda ili to regulirati drugačije treba vidjeti. osobno totalno ispizdim kada mi par odnese 2 boda...
Još jednom...: Notorna besmislica i nadam se da to netko vidi... |
Nisi u pravu, ali ako nisi primjetio ovo je EKIPNO prvenstvo (liga), a ne pojedinačno natjecanje kako neki stalno pokušavaju naglasiti.
Za pojedinačne pobjede i uspjehe služe mnogi turniri koji se održavaju tokom cijele godine.
Pogotovo par spada u EKIPNO jer naime igraju po dvojica iz obje ekipe  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon ožu 04, 2013 8:46 pm Naslov
|
|
Da Guga u pravu si, samo što se te EKIPE sastoje od pojedinaca (minimalno 2). A igra tih pojedinaca ovisi o tome u kojoj ligi igra ekipa, a i o tome koliko će biti bitna igra parova  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: pon ožu 04, 2013 9:08 pm Naslov
|
|
ekipno takmičenje u ping pongu nije nogomet,rukomet,košarka,bejzbol itd
ekipno takmičenje u ping pongu je kao ekipno takmičenje u boksu, karateu,takwendou,šahu tenisu,hrvanju,badmintonu itd.pojedinac protiv pojedinca a rezultati pojedinaca zbrajaju se i u konačnici daju rezultat takmičenja dviju ekipa.
i to je to. ekipa i rezultat ovisi o pojedincu, jer igra individua protiv individue(pojedinac protiv pojedinca).
sportovi sa više igrača(individua,pojedinaca) na terenu zovu se igre.
vola oko stola je igra .vrlo teška igra ako igraju dobri igrači. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Loptica Pong
|
Postano: pon ožu 04, 2013 9:40 pm Naslov
|
|
Eto zmilko, sam si sebi, usprkos sebe, dokazao da su parovi u stolnom tenisu igra. Takmiči se više igrača, ne individualac, jedan zavisi od drugoga a ne od svojih individualnih vještina. A uostalom i zove se igra parova.  _________________
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon ožu 04, 2013 11:23 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | smatram da ljudi koji nisu za parove u sokazu su oni ljudi kojima je bitan isključivo njihov skor i rezultat i kojima je pobjeda u bilo kom obliku jako bitna stvar, najbitnija u takmičenju. Najbolji su kad ovise samo o sebi i kad nema vanjskih utjecaja koji bi mogli poremetiti njihovu igru i koncentraciju: čudnih guma (koje su vjerojatno frizirane, češljane, pečene, tjunirane i bušene čačkalicama), sreće, suigrača koji smeta, poda koji je klizav, mrežice koja je preniska, protivnika koji nije tehnički potkovan al zna igrat itd itd.
Ne mislim da je ovo moje mišljenje uvreda, uopće ne znači da su takve kompetetivne osobine loše ili da su to loši ljudi, jednostavno imaju takav pristup sportu. sve 5. njihova stvar, njihov gušt, meni ne smetaju.
No, ovo je momčadsko natjecanje, stoga neka i ostane takvo. AKo se treba dokazivati kao pojedinac, pa brate, ima svaki vikend bar jedan turnir-tamo se dokazuj. nemoj mi dirati u ovo što imamo zbog tvog pristupa sportu. |
ja sam protiv parova i ne volim ih... pa mi reci to u lice _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: uto ožu 05, 2013 12:19 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto ožu 05, 2013 8:31 am Naslov
|
|
ma ti si samo hejter.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto ožu 05, 2013 8:54 am Naslov
|
|
u lice!
I kaj buš sad?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto ožu 05, 2013 8:59 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | Dren (napisa): | smatram da ljudi koji nisu za parove u sokazu su oni ljudi kojima je bitan isključivo njihov skor i rezultat i kojima je pobjeda u bilo kom obliku jako bitna stvar, najbitnija u takmičenju. Najbolji su kad ovise samo o sebi i kad nema vanjskih utjecaja koji bi mogli poremetiti njihovu igru i koncentraciju: čudnih guma (koje su vjerojatno frizirane, češljane, pečene, tjunirane i bušene čačkalicama), sreće, suigrača koji smeta, poda koji je klizav, mrežice koja je preniska, protivnika koji nije tehnički potkovan al zna igrat itd itd.
Ne mislim da je ovo moje mišljenje uvreda, uopće ne znači da su takve kompetetivne osobine loše ili da su to loši ljudi, jednostavno imaju takav pristup sportu. sve 5. njihova stvar, njihov gušt, meni ne smetaju.
No, ovo je momčadsko natjecanje, stoga neka i ostane takvo. AKo se treba dokazivati kao pojedinac, pa brate, ima svaki vikend bar jedan turnir-tamo se dokazuj. nemoj mi dirati u ovo što imamo zbog tvog pristupa sportu. |
ja sam protiv parova i ne volim ih... pa mi reci to u lice |
Mogu shvatit zašto si ti protiv parova i da ih ne želiš igrat, ali zašto braniti drugima (suigračima ili drugim ekipama) da igraju parove?
Malo sebičan stav ledeni, zar ne? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|