NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. liga jesen 2014
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
a_marko

PostPostano: čet stu 13, 2014 2:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sta ste to Hep-u uradili? Barem jedan (pocasni) bod ste im mogli dati. Cccc
Ali moram priznati, svaka cast.... Nakon losijeg starta, ulovili ste ritam. Polako se izdvajaju oni koji konkuriraju za napredak u vise lige.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Hvatljivi

PostPostano: čet stu 13, 2014 4:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bil je to dan kad te sve, ali baš sve ide Smile .
S obzirom na status rookie-sa dobro se držimo.
Kaj je s Vama Marko, Vi ste prikočili, bar za sad.
[Vrh]
a_marko

PostPostano: čet stu 13, 2014 6:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prikočili skroz na skroz. Obveze su nas stisle sa svih strana. Marijan ponekada ne može na tekmu, ja s druge strane igram samo utakmice. Trenirao zadnji put s Plavecom u 7. mjesecu. Odmah je to vidljivo.
A treći igrač/igračica nam je ove godine banana. Anu ne ide apsolutno nikako. Praktički startamo sa -3. Ana ima 2 pobjede. Čim Marijan ili ja izgubimo jednu, utakmica je gotova. Probat ćemo odigrati što bolje, ali cilj je ostanak u ligi. A na proljeće ćemo morati nešto mijenjati.
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: čet stu 13, 2014 6:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvatljivi (napisa):
Bil je to dan kad te sve, ali baš sve ide Smile .
S obzirom na status rookie-sa dobro se držimo.
Kaj je s Vama Marko, Vi ste prikočili, bar za sad.

Cestitamo! Jednostavno nemam riječi Pojma nemam .Več dugo nismo odigrali ovako loš Pingic.Posebno ja Facepalm Question Nadam se da se to više neče ponoviti Ne ne .Još jedamput Klap Klanja se
Hvatljivi

PostPostano: uto stu 18, 2014 12:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kakva tekma s Cro docs-ima! Gubimo 3:0, okrećemo na 3:6, pet partija u pet setova!
U bodovima 413:432, užitak za igrat! Čestitke mojim dečkima na karakteru i borbenosti
Klanja se Juhuu
Hvala Cro docsima na druženju i žestokom otporu, na dobroj i fer igri Klanja se Cheer
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri stu 26, 2014 9:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pešća Thumbs up još dvije napete i ostanak se bliži , i onda na proljeće nova fešta Yesss!

Sesvećani Klanja se Klanja se Klanja se Čakanić do sad bez poraza i onda odmah dva u komadu Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Hvatljivi

PostPostano: sri stu 26, 2014 10:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke Sesvečanima na pobjedi, ostavili su određenu dozu neizvjesnosti u borbi za prvaka Klanja se
Nama to baš i nejde na ruku kaj se tiče borbe za drugu poziciju, zato našim susedima Svetonedeljcima Rolling Eyes

Još bu tu gusto i vatreno u oba smjera Juhuu !!!
[Vrh]
xavierst

PostPostano: sri stu 26, 2014 1:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo za Sesvete Thumbs up Bila je to večer grupne frustracije i neprepoznatljivosti s naše strane Confused s igrom koju smo prikazali ne bi imali nikave šanse ni preživjeti u lizi, a kamo li biti pri vrhu Embarassed al dobro barem je bilo zanimljivo na putu doma slušat razloge loše igre Laughing Laughing što se mene tiče, bolje da sam doma ostao Zzz Wink
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri stu 26, 2014 1:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vjerojatno je dug put od Sv. Nedjelje do Popovca ostavio traga na vama Pojma nemam ...
btw najkraći put od Svete Nedjelje do naše dvorane vam je obilaznicom do Sesveta , onda preko Kašine u Zagorje , prek Sljemena do Šestina , samo ravno do Ilice i na rampu sa Sokolskom i onda koji kilometar pješice do TOZ-a i tu ste , ak i zakasnite malo , nema frke , pričekat ćemo Vas kolko treba Nisam ja! Raspa nokte Mah mah Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bvincekovic

PostPostano: čet stu 27, 2014 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima i hvala na čestitkama. Ova pobjeda je prvenstveno plod izbora dobre taktike. Naime za zagrijavanje i početak tekme
pribjegli smo tzv. "Sibirskom otvaranju". Za laike, to je taktika kad te protivnici čekaju pol sata u autu pred dvoranom, onda ih pustiš unutra na -5°C i pokažeš im gdje se mogu skinuti. Istovremeno tvoja ekipa se zagrijava u jaknama i šubarama.
U početku su im sige visile sa dresova a i brkova g. Tomića...Kad su im se sige otopile promjenili smo taktiku u "Hladno
prasičarenje".Oni na to više nisu imali odgovora i mirno smo priveli meč kraju... Wolf, nemoraš odmah to kopirati, možda
bi za vašu dvoranu bilo prikladnije neko "vruće(extreme)" otvaranje...
[Vrh]
55

PostPostano: čet stu 27, 2014 11:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet stu 27, 2014 11:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Podebljali smo grijanje u zadnje vrijeme tak da ni sauna nije loša ideja Znoj Zubo
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub stu 29, 2014 11:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

7 momčadi unutar 3 boda , iliti ga 6 unutar 2 boda , biće napeto do kraja Znoj Juhuu
[Vrh]
a_marko

PostPostano: pet pro 05, 2014 10:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Poz svim čokljavcima 6. lige Zubo Very Happy

Bacih malo oko na rezultate ove naše 6. lige Eeeek! ! Ima se tu šta vidjeti.
Borba Box još uvijek traje Pingic i to će biti neizvjesno do zadnjeg kola. Osim ove zadnje tri momčadi koje ove godine nisu baš u formi.

No, ono zašto se javljam je nešto sasvim drugo! Cheer

Odigrasmo Macevanje mi utakmicu protiv Južne Trešnjevke IV.
Prije osvrta na samu utakmicu, moram se javno zahvaliti ekipi JT IV na ljudskosti i prijateljstvu! Naime, pošto mi nemamo svoju dvoranu i svoje termine jer Marijan i Ana putuju iz Siska na utakmice, Wolf je uljudno ponudio da mi dođemo na njihov termin i odigramo utakmicu u njihovoj dvorani da si ne stvaramo dodatni trošak. Fulir
I tako smo mi na njihovom terenu bili domaćini, a i prasice za vrijeme igre su nam išle u prilog Yesss! kako to i treba biti na domaćem terenu.

Sama utakmica je bila RAT! Tenk Igralo se skoro 4 sata. Od toga su 4 utakmice bile na 5 setova sa totalnim preokretima. Tko je poveo 2:0 izgubio je 2:3. Ako se nekome da - bacite oko na zapisnik. Kava
I kako priliči, nakon utakmice, oko 23:30 (a počeli smo igrati u 19:45) sjeli smo sa dečkima na Zivili pivo - sok. I reko, ajde barem ćemo ljudima rudnu platiti. Međutim nismo ni to. Kaže - sve plaćeno - gosti ne plaćaju runde.
Sve u svemu, nije ni tako loše... Very Happy Ne platiš dvoranu, poraziš domaćina koji je u gostima i još ti on plati rundu. Pivo

JT IV - hvala Vam na lijepom gostovanju i najiskrenije se nadam da ćemo do godine biti u mogućnosti vratiti vam istom mjerom!Juhuu
Amen
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet pro 05, 2014 11:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se Gimme five In love
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sub pro 06, 2014 7:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

a_marko (napisa):
Poz svim čokljavcima 6. lige Zubo Very Happy

Bacih malo oko na rezultate ove naše 6. lige Eeeek! ! Ima se tu šta vidjeti.
Borba Box još uvijek traje Pingic i to će biti neizvjesno do zadnjeg kola. Osim ove zadnje tri momčadi koje ove godine nisu baš u formi.

No, ono zašto se javljam je nešto sasvim drugo! Cheer

Odigrasmo Macevanje mi utakmicu protiv Južne Trešnjevke IV.
Prije osvrta na samu utakmicu, moram se javno zahvaliti ekipi JT IV na ljudskosti i prijateljstvu! Naime, pošto mi nemamo svoju dvoranu i svoje termine jer Marijan i Ana putuju iz Siska na utakmice, Wolf je uljudno ponudio da mi dođemo na njihov termin i odigramo utakmicu u njihovoj dvorani da si ne stvaramo dodatni trošak. Fulir
I tako smo mi na njihovom terenu bili domaćini, a i prasice za vrijeme igre su nam išle u prilog Yesss! kako to i treba biti na domaćem terenu.

Sama utakmica je bila RAT! Tenk Igralo se skoro 4 sata. Od toga su 4 utakmice bile na 5 setova sa totalnim preokretima. Tko je poveo 2:0 izgubio je 2:3. Ako se nekome da - bacite oko na zapisnik. Kava
I kako priliči, nakon utakmice, oko 23:30 (a počeli smo igrati u 19:45) sjeli smo sa dečkima na Zivili pivo - sok. I reko, ajde barem ćemo ljudima rudnu platiti. Međutim nismo ni to. Kaže - sve plaćeno - gosti ne plaćaju runde.
Sve u svemu, nije ni tako loše... Very Happy Ne platiš dvoranu, poraziš domaćina koji je u gostima i još ti on plati rundu. Pivo

JT IV - hvala Vam na lijepom gostovanju i najiskrenije se nadam da ćemo do godine biti u mogućnosti vratiti vam istom mjerom!Juhuu
Amen

Takvi su ti oni Thumbs up Klanja se Smile
Hvatljivi

PostPostano: uto pro 09, 2014 1:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad i u kolko igraju JT IV i Sv. N?
To bu pravi Box , mirišim da je bilo dosta ljubaznih domaćinstava/gostovanja !
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto pro 09, 2014 3:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Danas u pol8 Thumbs up .... kaj ti neznaš pogledat u termine Ceka Zubo
[Vrh]
Hvatljivi

PostPostano: uto pro 09, 2014 3:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To sam u zadnji čas napravil prije naše tekme i spasilo me.
No kaj buš, godine su tu, zaboravlja se Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri pro 10, 2014 10:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sesvećanci Ceka jesmo mi zaradili kakvu kotlovinu ili bar pijanku ?? Jumping Zubo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 4 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.