SOKAZ forum
2. liga proljeće 2016. Brodolomiumka
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Igrali smo kup utakmicu tamo. Izrazito domaćinska dvorana. Grozno se kliže i ne vidi se baš najbolje. U kupu je igrao i Kovačić i s njim su dobra momčad uz dobrog Čakanića i nešto tanji na trečoj ploči. Neznam zašto Kovačić ne igra. Ozljeda?
p.s.
Kaj je Tadić zaposlio Kineza u ekipi?
p.s.
Kaj je Tadić zaposlio Kineza u ekipi?
Sve što si rekao za dvoranu,slažem se!
Plus stol je brži i ima veći odskok od našeg,pa sam ja promašio gomilu servi(svaka duga pobjegne van!)
Čakanić osjetno bolji od Jagušta(koji je mladi školovani igrač pa zna pogoditi nemoguće teške lopte,ali fula previše jednostavnih za sada!) i Tina koji je napredovao od kada sam zadnji puta igrao s njim(skinuo je Čovu a umalo i Klinca)!
Kovačić im je navodno out za ovu sezonu iz zdravstvenih razloga.
U svakom slučaju,dobri i dragi dečki!
P.S. Nije Kinez,nego dečko iz Hong Kong-a...
(malo zvuči ko nije govno nego se pas posro)
Bit će dobar,student na razmjeni,40 kg,skakuće ko leptirić....
Plus stol je brži i ima veći odskok od našeg,pa sam ja promašio gomilu servi(svaka duga pobjegne van!)
Čakanić osjetno bolji od Jagušta(koji je mladi školovani igrač pa zna pogoditi nemoguće teške lopte,ali fula previše jednostavnih za sada!) i Tina koji je napredovao od kada sam zadnji puta igrao s njim(skinuo je Čovu a umalo i Klinca)!
Kovačić im je navodno out za ovu sezonu iz zdravstvenih razloga.
U svakom slučaju,dobri i dragi dečki!
P.S. Nije Kinez,nego dečko iz Hong Kong-a...
(malo zvuči ko nije govno nego se pas posro)
Bit će dobar,student na razmjeni,40 kg,skakuće ko leptirić....
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Dobri su oni dečki no kvalitetu za drugu ligu ima Čakanić. Za druga dva simpatična momka je ova liga overkill. Tamo gdje i oni ubodu partiju Čakanić će izgubit. Tako to ide....
Doć do bodova vrlo teško..
Doć do bodova vrlo teško..
Obavijest!
Svi koji dogovarate utakmice s nama (STK Stupnik II) zovite mene, Tina Perkovića, a ne Kovačića jer on ovu sezonu ne može igrat
Svi koji dogovarate utakmice s nama (STK Stupnik II) zovite mene, Tina Perkovića, a ne Kovačića jer on ovu sezonu ne može igrat
Prije mjesec dana su mi veseljaci iz Juzne 1 najavili napad na prvo mjesto a kak je krenulo ce se borit za goli zivot.
Baraba je konstantno za stolom al ne u dvorani nego u birtiji,Mixer nema vise 12 treninga tjedno i odmah je pad u igri i vise nego ocit a Bunca se jos nije oporavio op ozljede
Bez dobrog duha ove ekipe za stolom odmah problemi , Brada bez tebe nema nicega
Baraba je konstantno za stolom al ne u dvorani nego u birtiji,Mixer nema vise 12 treninga tjedno i odmah je pad u igri i vise nego ocit a Bunca se jos nije oporavio op ozljede
Bez dobrog duha ove ekipe za stolom odmah problemi , Brada bez tebe nema nicega
Svi mi napadamo prvo mjesto,samo neki s više neki s manje uspjeha!
Poprilično izjednačena liga,malo odskaču Vrkići i Početnici,te sad Vukići s novim pojačanjem i Cestodom koji se navodno pojačao s Kavurom i Gojanijem(što još nije službeno potvrđeno od strane referenta)!
Mogla bi borba za naprijed biti i borba za goli opstanak,jer bit će mala bodovna razlika u te dvije kategorije!
Poprilično izjednačena liga,malo odskaču Vrkići i Početnici,te sad Vukići s novim pojačanjem i Cestodom koji se navodno pojačao s Kavurom i Gojanijem(što još nije službeno potvrđeno od strane referenta)!
Mogla bi borba za naprijed biti i borba za goli opstanak,jer bit će mala bodovna razlika u te dvije kategorije!
Ako je na webu, onda je službeno. 
Bradi ce se pogorsati od njihove igre I najava

Ae,nisam išao u bazu ekipa(nije mi palo na pamet
)!
Ono,znam da je referent na forumu pa sam mislio da će pustiti informaciju!
Ono,znam da je referent na forumu pa sam mislio da će pustiti informaciju!
Opasno smo jaki
Južna v svaka čast na rezultatima s obzirom da vam Softa ne igra..
Moja prognoza vrha lige je da se očito nikome previše ne ide u prvu..he he
Puno veća i realnija borba će bit za opstanak...koje još dvije ispadaju jer 2 sad zadnje sigurno ispadaju..još bi ja i vrapče zacementirao..he he
Južna v svaka čast na rezultatima s obzirom da vam Softa ne igra..
Moja prognoza vrha lige je da se očito nikome previše ne ide u prvu..he he
Puno veća i realnija borba će bit za opstanak...koje još dvije ispadaju jer 2 sad zadnje sigurno ispadaju..još bi ja i vrapče zacementirao..he he
Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
Nisam stalno na Forumu ali povremeno pogledamBrod je napisao/la:Svi mi napadamo prvo mjesto,samo neki s više neki s manje uspjeha!![]()
Ivica,za prijatelje Šljiva
Nisam te prozval,više sam te dozval!
P.S. Su stigli zapisnici na mail?
P.S. Su stigli zapisnici na mail?
Šljiva je napisao/la:Nisam stalno na Forumu ali povremeno pogledamBrod je napisao/la:Svi mi napadamo prvo mjesto,samo neki s više neki s manje uspjeha!![]()
Mogla bi borba za naprijed biti i borba za goli opstanak,jer bit će mala bodovna razlika u te dvije kategorije!S obzirom da me je Brod prozval-dozval (':geek:')onda ču za vašu informaciju napisati o novim prijavama:STK STUPNIK II.je prijavio 23.02.2016. JAGUŠT MATEJU; DENTAL STUDIO VUKIĆ je 24.02.2016. prijavio Vladimira Žagara; JUŽNA TREŠNJEVKA III. je 02.03.2016. prijavila MAK MO CHING; i CESTODOM je 05.03.2016. prijavio dva igrača i to: GOJANI LEONARDA i KAVUR RADOVANA; i to je to
Ivica,za prijatelje Šljiva
Tin, zakaj ste predali 5. kolo?

Probali smo odgodit prije 2 tjedna jer smo Jagušt i ja morali na put, ali oni nisu mogli/htjeli odgodit.
Tin se u međuvremenu razbolio, tako da su i minimalne šanse da se barem dvojica pojavimo pale u vodu.
Šteta što je tako ispalo, ali takva nam je sezona kakva je... ne možemo si pomoći
Tin se u međuvremenu razbolio, tako da su i minimalne šanse da se barem dvojica pojavimo pale u vodu.
Šteta što je tako ispalo, ali takva nam je sezona kakva je... ne možemo si pomoći
Šteta,bezvezan rasplet.... 
Daje se na znanje!
J.T.5-J.T.3 tekma 6. kola je odgođena za idući tjedan!
Dečkima je Kinez otišao na pripreme u Kinu,pa ga čekamo da se vrati!
Eto, da se ne bi pitali gdje je zapisnik...
J.T.5-J.T.3 tekma 6. kola je odgođena za idući tjedan!
Dečkima je Kinez otišao na pripreme u Kinu,pa ga čekamo da se vrati!
Eto, da se ne bi pitali gdje je zapisnik...
Ak bu ti kinez igral ko žika nebuš imal puno koristi
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
Samo izgledaju slično,po igri fala bogu ni blizu!