SOKAZ forum
7. liga jesen 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
7. liga jesen 2017.
Crk'o mi robi! 
Zaštekala je jedna loptica i nakon toga čujem da rošta ko mlinček za kavu. Sada sam ga rastavio i vidim da su oštećena dva zupčanika, glavni i pomoćni.

Na slici su prikazani pod oznakama 44 (Main Gear) i 47 (Transfer Gear).
Ako netko slučajno ima viška ta dva zupčanika nek se javi. Newgy Robo Pong 2050.
Zaštekala je jedna loptica i nakon toga čujem da rošta ko mlinček za kavu. Sada sam ga rastavio i vidim da su oštećena dva zupčanika, glavni i pomoćni.

Na slici su prikazani pod oznakama 44 (Main Gear) i 47 (Transfer Gear).
Ako netko slučajno ima viška ta dva zupčanika nek se javi. Newgy Robo Pong 2050.
7. liga jesen 2017.
Nismo ni počeli, a već se igra 3. kolo...
Prognoza kaže slijedeće:
Donja Dubrava – Tehnoring 7:3
Tehnoring je jedna vrlo simpatična ekipa, ali protiv dvoranskih kolega im ne dajem prevelike šanse.
Merix medicina – URC-Ritmo 6:4
Šarić će nekog počokljati s travom, a možda se netko posklizne i Ruški. U najgorem slučaju 5:5.
Sesvete-Čulinec – Deda I. 7:3
Čulinec mi je za sada glavni favorit lige
Rakuni Eko Vent-Info – W&D 1968 5:5
Pa sad... Nezgodna tekma za prognozu, stavljam remi. WD je igrao s dvije najjače ekipe lige, Rakuni bi im možda mogli biti po mjeri.
Zagrebačke ceste II. – Hrvatske ceste 6:4
Igrači ZG cesta mi bolje zgledaju na tablici
Stalco – Vodoopskrba i odvodnja 6:4
Dvije mlade (ili barem mlađe) ekipe Sokaza. Prošli put su me zeznuli, mogu i ovaj... Opet tipujem na Stalco, uz opasku da će biti svega ako će Novak igrati za Mokre.
Južna Trešnjevka Padobranci – Cro Docs
Igramo iduću nedjelju
Prognoza kaže slijedeće:
Donja Dubrava – Tehnoring 7:3
Tehnoring je jedna vrlo simpatična ekipa, ali protiv dvoranskih kolega im ne dajem prevelike šanse.
Merix medicina – URC-Ritmo 6:4
Šarić će nekog počokljati s travom, a možda se netko posklizne i Ruški. U najgorem slučaju 5:5.
Čulinec mi je za sada glavni favorit lige
Rakuni Eko Vent-Info – W&D 1968 5:5
Pa sad... Nezgodna tekma za prognozu, stavljam remi. WD je igrao s dvije najjače ekipe lige, Rakuni bi im možda mogli biti po mjeri.
Zagrebačke ceste II. – Hrvatske ceste 6:4
Igrači ZG cesta mi bolje zgledaju na tablici
Stalco – Vodoopskrba i odvodnja 6:4
Dvije mlade (ili barem mlađe) ekipe Sokaza. Prošli put su me zeznuli, mogu i ovaj... Opet tipujem na Stalco, uz opasku da će biti svega ako će Novak igrati za Mokre.
Južna Trešnjevka Padobranci – Cro Docs
Igramo iduću nedjelju
7. liga jesen 2017.
ako se mogu nadovezati Trnski:
Donja Dubrava - Tehnoring 9:1
Merix-Ritmo 6-4
Moji prijatelji - Deda 8:2 (trica Gazde, dvica Jure dvica Šimca spoofera plus par)
Moj bivši suigrač i nabrijani Rakuni - W&D 4-6
Zagrebačke ceste II. – Hrvatske ceste 5:5
Stalco – Vodoopskrba i odvodnja 7:3
Južna Trešnjevka Padobranci – Cro Docs 5:5

Donja Dubrava - Tehnoring 9:1
Merix-Ritmo 6-4
Moji prijatelji - Deda 8:2 (trica Gazde, dvica Jure dvica Šimca spoofera plus par)
Moj bivši suigrač i nabrijani Rakuni - W&D 4-6
Zagrebačke ceste II. – Hrvatske ceste 5:5
Stalco – Vodoopskrba i odvodnja 7:3
Južna Trešnjevka Padobranci – Cro Docs 5:5
7. liga jesen 2017.
Naravno da možeš
U Rakune više vjerujem od tebe?
Cccc
U Rakune više vjerujem od tebe?
7. liga jesen 2017.
Inače sam loš prognozer pa vjerujem da će tako biti i ovog puta, pa da će Rakuni pobijediti 
7. liga jesen 2017.
hahaah 
-
Fruit Juice
7. liga jesen 2017.
Trnac i Vaky; ovo nabijanje presinga je neprihvatljivo hahahah.
Ako svedete analize na 1 X 2 bilo bi puno lakše pogodit ali ne bi bilo toliko zanimljivo.
Ako svedete analize na 1 X 2 bilo bi puno lakše pogodit ali ne bi bilo toliko zanimljivo.
7. liga jesen 2017.
Naravno da bi bilo lakše, ali ne prognoziramo da nam bude lagano nego da se bolje zezamo
Jura, kad igrate protiv Dede?
Da dođem navijat za njih

Jura, kad igrate protiv Dede?
Da dođem navijat za njih
-
Fruit Juice
7. liga jesen 2017.
Slažem se tako i treba bitNaravno da bi bilo lakše, ali ne prognoziramo da nam bude lagano nego da se bolje zezamo Very Happy
U petak, ali pazi na čiju ćeš kupu sjest
7. liga jesen 2017.
Igramo u petak u 18:30h ako se varam? 
7. liga jesen 2017.
BTW, Mokri su odgodili tekmu sa ZG cestama, zato nema reze.
Ako u petak čujete grmljavinu u Popovcu, ne brinite, nije to ništa. Samo Gazda roka po forhendu i bekendu.
Ako u petak čujete grmljavinu u Popovcu, ne brinite, nije to ništa. Samo Gazda roka po forhendu i bekendu.
-
Fruit Juice
7. liga jesen 2017.
Yes!Igramo u petak u 18:30h ako se varam? Ceka
7. liga jesen 2017.
I meni se čini da su Sesvete glavni favoriti lige, ujednačeni su, mlađa ekipa, ali ipak među njima odskače Cesar.trnac je napisao/la:Nismo ni počeli, a već se igra 3. kolo...
Čulinec mi je za sada glavni favorit lige![]()
Vidi se da su prošli školu tenisa u mlađim katergorijama. Igraču koji pobjedi svu trojicu svaka čast. Prošle sesone je to uspjelo jedino Jelačiću.
Zadnja izmjena: Topspin, dana/u uto lis 10, 2017 8:35 am, ukupno mijenjano 2 puta.
7. liga jesen 2017.
Ajmo Čulinec!!

Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
7. liga jesen 2017.
Rezime 2 kola
Kažu za sebe da su najslabija ekipa lige. Teško mi je procjeniti, vidjet ćemo.

, ali blagi).

, 3:7. Dubrava misli ozbiljno, ništa ne prepuštaju slučaju, grizu svaku tekmu. Pogodili su s dovođenjem Raca, prvi im je igrač.
Bravo ja, ovo kolo imam skor 0:6
Završilo je 3:7. Tehnoring je vrlo simpatična ekipa, ali ne dovoljno da bi im ostavili bodove u VjesnikuTehnoring – Južna Trešnjevka Padobranci
KATASTROFA! Potpuni promašaj, završilo je 7:3. Doktori su pokazali da se ne šale i razmontirali su mlađahne Stalkače.Cro Docs – Stalco 3:7
Pobjeda Stalca ne bi smjela doći u pitanje. Stavio sam ziheraških 3:7, očekujem da će materijal napraviti svoje
Promašaj i to deblji. Završilo je 1:9. Ne znam kaj je s Pikulama.Vodoopskrba i odvodnja – Zagrebačke ceste II. 4:6
Mokri ne briljiraju. Nema ni imenjaka. Izgleda da nisu u treningu. Teško će protiv ZG Cesta. Jedina im je prednost domaći teren.
Žešći promašaj, završilo je 7:3. HR ceste su iskusna ekipa, vjerujem da je i to djelomično kumovalo porazu Rakuna. Ajmo RakuniHrvatske ceste – Rakuni Eko Vent-Info 4:6
HR ceste opet igraju protiv raspoložene ekipe. Prošlo kolo su to bili Čulinčani, ovo Rakuni koji se nisu uplašili jednoznamenkaste lige
Sasvim je izgledno da za Čulinčane nema nezgodnog gostovanja. završilo je 2:8 (promašajW&D 1968 – Sesvete-Čulinec 4:6
Nezgodno gostovanje...
Još jedan blagi promašaj, odigrali su 3:7. Dede traže udarce i gube bodove. Ruška i ŠarićDeda I. – Merix medicina 4:6
Merixovci iz sezone u sezonu igraju sve bolje.
Opet promašajURC-Ritmo – Donja Dubrava 5:5
Dvojac Ritmaša je prošlo kolo pobjedio Tehnoring. Teško, ali ipak. Mogao bi ovo biti derbi kola
Bravo ja, ovo kolo imam skor 0:6
7. liga jesen 2017.
Trnski a zkj ne odigraš sistem 0/6 možda nešto i pogodiš?

7. liga jesen 2017.
Svaka čast Trnskom, jer se ne boji priznati promašaj. To je pravi sportski duh koji ništa ne mulja. Rođen za - političara! 
-
ivanraguz97
7. liga jesen 2017.
Promašili ste obojca, Rakuni Eko-Vent Info-W&D1968 6:4