SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

S čime će Guga igrati u 4. ljigi?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: čet sij 04, 2018 4:03 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Nisi materijal za materijal.

Ne možeš ga staviti na bekend jer ti je bekend ubojit, a ne možeš ga staviti niti na forhend jer nije toliko loš da ga umrtviš materijalom.

(P.S. imao sam sličnih nedoumica koje sam riješio na način da sam udomio sve materijale i ne pada mi na pamet nabavka istih - do daljnjega)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: čet sij 04, 2018 4:52 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Mislim da bi ipak sve bilo puno jednostavnije da Guga nije uskočil u tu vražju 4. ligu, a kojoj se sada tak veseli. Bojim se da bu tu bilo, bez obzira koje bu gume imal, "krvi do koljena".
Eeeek!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: čet sij 04, 2018 4:57 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Nisi materijal za materijal

ROFL ROFL ROFL Thumbs up Thumbs up Thumbs up Beljenje Beljenje Beljenje

Vrhunska izjava Thumbs up
I da, bilo bu krvi do koljena Laughing
Koki

PostPostano: čet sij 04, 2018 6:11 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Nisi materijal za materijal.

Ne možeš ga staviti na bekend jer ti je bekend ubojit, a ne možeš ga staviti niti na forhend jer nije toliko loš da ga umrtviš materijalom.

(P.S. imao sam sličnih nedoumica koje sam riješio na način da sam udomio sve materijale i ne pada mi na pamet nabavka istih - do daljnjega)

Znam da večina u Sokazu stavlja materijal na onu stranu koja je slabija no to nebi trebali biti pravilo. Ne vidim zašto netko tko ima dobar bekend nebi mogao igrati softom. Ako netko nije izraziti spiner s bekenda ne vidim zašto ne...
No to je samo moje mišljenje... Wink
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet sij 04, 2018 10:12 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Dvorana Šurbek i ko je u gledalištu trening derbija ?
Šurbek naravno jer on ide gledati sve jake tekme u Zagrebu, pa je tako "nanjušio" i odigravanje ove trening tekme koju nije smio propustiti.....
Na slici možete vidjeti kako Vjeverica objašnjava Draganici & Šurbeku u čemu su oni
griješili u svojim karijerama
Klanja se Klanja se Klanja se Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Nije im baš bilo drago pa se i Šurba malo namrštil, ali je pristojno saslušal velikog "maga" Vjevericu i na kraju je rekel da smo svi lazari osim Draganice i mene naravno Laughing

Dobili smo rutinski 5,01 - 4,99 jer je bilo 21:17 u setovima za nas Klanja se

Igral sam sa softom prvi put u životu i nije bilo tako katastrofalno kao što sam očekivao.
Šteta za meč protiv Đivića jer sam imal meč loptu u 4. setu i dvije čiste lopte za napasti
kod moje serve na 9-9 u 5. setu.
I........sve sam fulao, jebi ga.Čak sam imao više prasica od njega ????? ali nisam uspio dovršiti meč.
Vjevericu sam rutinski demolirao do 11-5 11-5 8-2 i onda mi ga je bilo žao jer je podvio svoj kitnjasti rep, a to je jako grdi prizor pa sam mu pustio taj set i onda je bilo dosta.

Sve u svemu krasna prijateljska tekma i igralo se sasvim solidno,
osim Vjeverice koji je bio užasan Beljenje

Zadnja promjena: Guga; pet sij 05, 2018 12:10 am; ukupno mijenjano 5 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: čet sij 04, 2018 10:37 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Igral bu sa dašćicom za meso. Veli kakva liga takav reket.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet sij 05, 2018 9:40 am    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Ja bih ipak, ovako sa distance, rekao da ti je Vjeverko vjerojatno pustio da ga pobjediš, samo kako bi ti se opravdao i umilio za sve gnjusobe koje je o tebi do sada napisao na Forumu.
Jer, ipak on ima bolje rezultate od tebe, pogotovo u parovima.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet sij 05, 2018 11:27 am    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Znaš kad bi on meni pustio partiju ?

N I K A D

Da me (slučajno) dobije, zajebaval bi me zauvijek i zato protiv njega moram uvijek igrati ozbiljno jer je to susret - visokog rizika Laughing

Dinko Š.

PostPostano: pet sij 05, 2018 12:21 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

U petoj ligi Vjeverko ima skor 16:14, a ti Guga 14:22, pa mislim na osnovu toga da je on ipak bolji igrač od tebe, Guga.
Međutim, mora ti ipak biti drago to da, eto, tučeš od sebe boljeg igrača!
A postoji i ona izreka da "pametniji popušta".
Evil
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet sij 05, 2018 12:34 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Predaleko bi nas odvela analiza, a znam da se ti ionako "ne daš učiti"
trnac

PostPostano: pet sij 05, 2018 1:12 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Odnos Guge i Vjeverka nije matematčki. Više vuče na kemiju Zubo
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet sij 05, 2018 5:24 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Ne znam od kuda Gugi to da se ja "ne dam učiti", jer ja mislim da sam tip koji se baš "dade učiti". I matematiku i kemiju. Ne volim biti u neznanju. Stoga bih volio znati kako to pozitivac postaje negativac, a negativac pozitivac.
Confused
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub sij 06, 2018 10:49 am    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Još bih nešto volio znati (nikako da se nahranim tih žutih tema SOKAZ-a).
Naime, vidim da u zapisniku ne piše "Petreković", već nadimak (nickname, Spitzname, surnom, soprannome, apodo) "Guga". Što je simpatično. No, s obzirom da je Guga toliko ponosan na taj svoj nadimak, pa ga koristi i u zapisniku, bilo bi interesantno znati tko mu ga je nadjenuo, kada i zbog čega?
Eto, krenuh s pitanjem o Guginim gumama, a završih s Guginim nadimkom. Nema sumnje da je Guga jedna intrigantna pojava, u svakom slučaju.
In love
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub sij 06, 2018 5:12 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Excalibur je spreman ROFL Beljenje Juhuu

trnac

PostPostano: sub sij 06, 2018 5:43 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Kada je prvi trening?
[Vrh]
TypeR

PostPostano: sub sij 06, 2018 5:50 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Opa-la! Thumbs up Thumbs up
Imam osjećaj da ću bit spominjan. Sad jel kroz psovke ili nekaj pozitivnije... Confused
Very Happy
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub sij 06, 2018 7:11 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Ako povećate sliku, možete vidjeti da na gumi u donjem desnom uglu piše :
pro player version

Taman za mene Very Happy

Niš, bumo vidli.Ovak na prvu, malo su mekše od Andro Rasant Powersponge,
a to sam i htio.Osjećaj je da loptica malo više utone u spužvu i vjerujem da ću ju bolje osjetiti na drvu i nadam se imati bolju kontrolu
Prvi trening bu bil protiv mog robota, možda već većeras Juhuu

Zadnja promjena: Guga; čet sij 11, 2018 1:38 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: sub sij 06, 2018 7:26 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Sve za marketing... Beljenje
A sada za ozbiljno...Profiči ne igraju s ovim mekanim verzijama guma. To je samoubojstvo. Moš se ti slikat sa sigurnošću kada ti je lopta nikakva i daje protivniku previše vremena.
U Sokazu je naravno sve moguće. Probao sam prije dosta vremena FX-P i guma mi je bez veze. Dobro "čupa" no premekana je i preosjetljiva na rotaciju. No možda nekom drugom....
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: sub sij 06, 2018 7:30 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Ipak si ti u 1. ljigi, a ja samo u 4. Crying Brukica

Brine me ova tvoja rečenica - preosjetljiva na dolaznu rotaciju Confused
iako kaj bi onda trebali reći Tenerđisty pošto su te gume djevičanski osjetljive na rotaciju.
No dobro, ovo je novija verzija i ima milion i još nekoliko kombinacija različitih drva + ista guma koje daju različiti osjećaj i učinak, tak da, pričekajmo sa zaključkom.
A onda Prugy, čuvaj me se ak ne bum zadovoljan Very Happy
Koki

PostPostano: sub sij 06, 2018 8:18 pm    Naslov : S čime će Guga igrati u 4. ljigi? Citirajte i odgovorite

Dobra je 4. liga. Ima tamo dobrih igrača....
kak da ti velim? Probao sam FX-P a tvoje su FX-S. Sigurno je razlika no ne prevelika..
Njabolji ti je test blok. Nađi nekoga tko zna dobro zavrtiti spin i ako blok spremaš na stol bit će u redu. Problemi, ako ih bude, bi se mogli pojaviti u tom segmentu jer što je liga jača to je više onih koji znaju zarotirati spin. Poslije toga prijem serve...
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 4 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.