NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga proljeće 2018.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
silvac

PostPostano: sub svi 26, 2018 2:00 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Joj,Guga,Guga...ti sve znaš. Confused Confused Confused
A od kog si ti dobil po tintari na "Tumari"?To me zanima. Zubo
Jel tamo Majstor.... Smile
pozdrav....!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: sub svi 26, 2018 2:37 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Evo direktnog javljanja (u pauzi na cugi) s turnira Tumara u Merixu.
Kretanjem po takvim turnirima i masovnim okupljanjima Sokazovaca čovjek svašta čuje i sazna.
Tako sam na primjer čuo iz pouzdanih izvora da su skoro svi u 4. ljigi već 5 kola prije kraja znali da će iz ljige ispasti Agronomski (izgleda da to nisu znali samo igrači Agronomskog Very Happy ) zato jer su kolektivno odlučili zalediti Anđelku njegov zluradi osmjeh i nebi bilo korektno da on odigra zadnjih nekoliko kola, promijeni potpuno poredak i na kraju ispadne neka ekipa koja se grčevito borila čitavu sezonu za opstanak Smile

Zato je Vjeverica nonšalantno odigrao protiv Geodeta pošto su se dečki trudili da ne ispadnu za dvije ljige nego jednu i to samo zato (inače bi ih vjerojatno progutal u jednom zalogaju Beljenje ) jer je znao da će Ceste rutinski dobiti Helenu u zadnjem kolu...

To je bila kao neka kolektivna urota? Moš mislit. Mislim da je svatko brinuo o svojoj guzici a ispalo je kako je ispalo... Wink
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: sub svi 26, 2018 3:03 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Mislim da je ovak kak je završilo najpoštenine.
Agronomski je u pola sezone dobio zvijezdu a mi smo već na početku bez zvijezde ostali. S obzirom da to netko od gore vidi sve pomogao nam je malo. (uz onih 13 namještenih rezultata)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: sub svi 26, 2018 5:52 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

@Silvac
U grupi sam izgubil od Viktora Grantvergera 0-3 (-8, -6, -11 imal sam set loptu, jebi ga) koji sada igra finale protiv Kašića.
Onda sam rutinski "obradio" Jožu Pelina, čisto da mu pokažem kako stoje stvari,
da ga ne zavara njegovo 6. mjesto na pojedinačnoj tablici 6. ljige,
da mu se zahvalim kaj mi je sponzoriral jednu Xiom gumu za moju malu
i da stigne doma na toplu juhicu i subotnji ručak Beljenje
Bilo je 2-0 za mene, pa sam mu malo dal da se poveseli do 2-2 i onda je "puknul ko kokica" u 5. setu mislim na 5 ili 6 poena Cheer
Znam da se nebu ljutil kaj ga malo zezam Thumbs up
Poslije sam ispal od Filipa Kosovca 1-3 (8, -9, -2, -11), a imao sam ga kak se veli "na koljenima",
1-0 u setovima (imal sam 10-4), vodstvo 3 razlike u 2. setu, i nonšalantno promašio 4 zicera iako je on bil totalno razbijen i ja sam ga vratio u igru.
Malo mi je kak se veli i sreća okrenula leđa...

Umjesto 2-0 za mene, 1-1 i onda je on "podivljao" i počeo igrati ko u transu Klanja se
Imao sam set loptu u 4. setu za 2-2 nakon što sam spasio 3 vezane meč lopte (7-10), ali kažem,
bilo je kasno jer je dobio na sigurnosti i igrao je odlično.
Majstor nije došao, valjda se prepal da bumo opet bili u istoj grupi Beljenje
Sve u svemu, zadovoljan sam kak sam igral jer su protivnici bili stvarno jaki.

@Koka
Ti misliš da nešto znaš, a ja znam šta ja znam i ipak sam bliže izvoru informacija nego ti jer je ovo
4. a ne 1. ljiga.
E sad, dali je to sve istina...naravno da nećemo nikada saznati, ali...ne bih se iznenadio da je.

Inače, turnir je bio odličan i moram pohvaliti Capana koji je usprkos svojem "godištu proizvodnje"
(za to godište više ne rade ni rezervne dijelove ko ni za mog starog okca E klase ali se još vozim ko gospon, a Capi igra ko Mercedes Very Happy) igral fenomenalno.
Došel je do polu-finala Klanja se gdje ga je zaustavio Kašić nakon velike borbe 3-1
Capan je inače konstantno najavljival da mu se ne igra, da ima obaveza doma, da bu predal u grupi,
pa onda u 1. kolu, pa u 2. i tako do.......polufinala ROFL
Žlimen, Juričević......"capio ih Capan" ROFL
A četiri sirota Karlovčana (Klarić i ekipa...) su provela 3-4 sata u gledalištu i s izuzetnim zadovoljstvom i srećom promatrali njegove mečeve i najave predaje (svi su došli s jednim autom Laughing )
pa su i mene "streljali" pogledom kada sam Capanu dal malo čokolade u osmini finala nakon što je skoro kolabiral od umora i dehidracije pošto je u dvorani cijeli dan bilo "izuzetno ugodnih" 29-32 stupnja s čak 12% kisika jer je Dražetić rekel da ne zna di se pali klima ROFL

Zadnja promjena: Guga; uto svi 29, 2018 6:23 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
silvac

PostPostano: sub svi 26, 2018 7:11 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Ti si genijalac s ovim pričama...ha,ha,ha. Smile
Sad znam zašto te ljudi vole!..naročito sa srečom koja ti je
okrenula leđa!Kad bi tako bilo ti bi namjerno izgubil!!! Wink Wink Wink
Zamisli ovo :ideš na trening s Vodelšekom i jedna te onakva cura
pozove na kavu.Reci molim te kaj bi izabral?Sigurno trening!
Ha,ha ludnica..... Laughing Laughing Laughing
pozdrav.....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjeverko

PostPostano: sub svi 26, 2018 10:29 pm    Naslov : 4. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Guga je skroz prolupal. Kakve veze ima ovo pisanje sa temom (4. Liga). Valjda je prejako stisnul maramu oko glave pa mu mozak trpi. Ajde adminintracija premjestite ovih nekoliko zanjih postova u temu kamo pripadaju.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: ned svi 27, 2018 12:07 am    Naslov : 4. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Evo ga, probudil se je, nakon kaje prespaval pol turnira Very Happy
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.