A sad za ozbiljno, termini su sri i petak oko 7. Nama više odgovara srijeda, jer bi u petak Drago morao odigrat 2 ili 3 za redom, mora čovjek bit negdje u 9. Javi do pon da se znamo organizirat, pozdrav.
slina je napisao/la:Ljudi bok!!! Evo da Vas svečano obavijestim da ćemo ovaj tjedan odigrati sve zaostale partije, u ponedjeljak sa Boanergesom, u utorak sa Elektronikom, i u petak sa Novoselcem, bit će stolnog tenisa!!! I onda još za vikend Vodovod, katastrofa! Čestitke Luftbrenzerima i Operaterima, još ćete Vi i dalje proć!!!
Kako je proslo s Elektronikom?
Sutra derbi lige!!! Upisite navecer rezu da ne cekamo dugo
A čuj, treba znati ko povlači te crte, koliko košta odustajanje određenih ekipa i sl.
Nego 4. mjesto će vrlo vjerojatno vodit dalje, ali neće bit lako ulovit one Tehničare, trebali bi dobit njih i sve ostale. A nis, od ponedjeljka opet par treninga dnevno i ziher smo četvrti.
Hej ljudi bok!!! Nažalost, moram Vam reći da smo izgubili, tijesno 4:6. Jebiga, realno, s ovim novim pojačanjem su malo bolji od nas, ali odlučivale su nijanse. Ja sam dobio sve tri, dosta lako, Žagar je izgubio dvije, jednu dobio, ali bez zamjerke, igrao je odlično, a Maras je izgubio sve tri, ali realno je teško mogao pobijediti, makar je dobro igrao. Izgubili smo par 3:2, i to je to, samo nam je toliko trebalo. Ništa, idemo dalje, opet samo za jednu ligu, ali šta se može. Bilo je super, genijalno smo navijali jedni zadruge i napravili super atmosferu, ali ni to nije pomoglo. Pozdrav!!!
slina je napisao/la:Hej ljudi bok!!! Nažalost, moram Vam reći da smo izgubili, tijesno 4:6. ...
Steta! Sad vec pocinjete podsjecati na ekipu Kerumi/Uzorni mladici jerbo su i oni tako svake godine favoriti pa se negdje "poskliznu" (drzim fige, da im se NE dogodi to i ove godine).
Tekma s Tehničarima je u pon u 7, mogla bi odlučiti koja ekipa ce se boriti za 4. mjesto, u igri smo mi, Jesenovec i Tehničari. Zaostala protiv Podsusedskog je u sri
Sinoc, nakon sto je mec s tehnicarima trajao 4 sata i opake i vrlo vazni bodovi su otisli na nasu stranu!
Sreca, pa se moja dva suigraca natjecu za score pa obojica moraju raditi trojke
Cestitke tehnicarima na fair i korektno-opakoj borbi
Vidjet cemo se mi i sljedece sezone!
Sad je sve u nasim rukama. Ukoliko dobijemo Jesenovec u zadnjem kolu onda smo vrlo vjerojatno 4.
Cini mi se da bi i to mogao biti jos jedan maratonski mec!
Svaka čast, operateri, da je bar sezona duža, vi ste se sad pred kraj zalaufali, još par tjedana i bili bi drugi hehe!!! Ma dobiti ćete Jesenovec, bez problema!!! Veliki pozdrav, bok svima!!!