SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Da su oni postavili kak je bilo za očekivat ( Kustec na Z a martinec na Y ) onda bi prije zadnja tri meča rezultat bil 3:4 i sigurno bi i Danku i Mikloški bilo teže igrat pri takvom rezultatuIkota je napisao/la: Da .... poslije 5:2 za nas nerješeno izglefa kao gubitak bodova,al fakat nije. Borba je bila do kraja i ovak je najpoštenije.
Prvo se moram osvrnuti na gostoprimstvo...Padobranci,Wolf,Dabi, Brod i ostatak družine svaka čast na tako lijepom dočeku i afteru
Osjećao sam se kao da smo i mi članovi jazbine neko vrijeme i to je ono zbog čega se sokaz i igra
Sto se tiče tekme,mi smo svoju šansu za 3 boda propustili u meču Milic-Palicka gdje je bilo napeto,ali moram pohvalit taktiku Ikote koji je Davida stjerao iza stola i blokovima ga uništio
Mikloska je bio tvrđi orah nego sto smo mislili
Zvonac igra super,David i Marko nisu imali šanse.
Po svemu viđenom 5:5 je i najpostenije,a čini mi se da i mi i Padobranci idemo dalje (samo je pitanje koliko
)
Jedva smo odlučili otic iz kafića(a ja sam se morao vraćati po prsluk i dokumente
)
Osjećao sam se kao da smo i mi članovi jazbine neko vrijeme i to je ono zbog čega se sokaz i igra
Sto se tiče tekme,mi smo svoju šansu za 3 boda propustili u meču Milic-Palicka gdje je bilo napeto,ali moram pohvalit taktiku Ikote koji je Davida stjerao iza stola i blokovima ga uništio
Mikloska je bio tvrđi orah nego sto smo mislili
Zvonac igra super,David i Marko nisu imali šanse.
Po svemu viđenom 5:5 je i najpostenije,a čini mi se da i mi i Padobranci idemo dalje (samo je pitanje koliko
Jedva smo odlučili otic iz kafića(a ja sam se morao vraćati po prsluk i dokumente
wolf je napisao/la:Od 01.11. ilitiga posle Sisveta i jesteDALTON1 je napisao/la: Osjećao sam se kao da smo i mi članovi jazbine
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kaj bu ta zakuska (7.liga) u Jazbini? Meni cjelo vreme zvuči ko da bu u Pešći. 
Dambino je gost Daltonima u Jazbini . Mislim da je došlo do kratkog spoja od euforije ića i pića
Morat ćemo organizirat nekaj na ovim prostorima.
Dambino je gost Daltonima u Jazbini . Mislim da je došlo do kratkog spoja od euforije ića i pića
Morat ćemo organizirat nekaj na ovim prostorima.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!