12. liga proljeće 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#621 Post Postao/la trnac »

Milić zvani "sam mi daj na forhend" se probio na prvo mjesto :s:

Zaslužio je, tricama vuče Punmunovce k'o TGV :top:
Hrvoje098

#622 Post Postao/la Hrvoje098 »

Čestitke Hvidri na uvjerljivoj pobjedi od 9:1 kao i na pravoj domaćinskoj atmosferi za vrijeme i nakon meča.. :) moji dečki nisu baš briljirali ali nadam se da ćemo sljedeće kolo biti bolji..
tobi

#623 Post Postao/la tobi »

Uvjerljivo na kraju, ali moglo je biti tijesno - domaći stol je domaći stol :)

Zahvala dečkima iz Igromata za super-ugodan kraj tjedna.

Lijepo smo odigrali - baš za kvarenje prognoze... :B:
igromat

#624 Post Postao/la igromat »

Tekma nije imala obiljzje derbija. Hvidra je bila puno bolja.

Jos jedanput cestitam deckima na pobjedi.
trnac

#625 Post Postao/la trnac »

9:1? :eek:

Dobro da nisam pristao, Dražen me već htio navuć na okladu. Ja sam čvrsto držao 5:5 rezu...
Šesto, bemu miša, ja sam navijao da budeš prvi igrač lige tako da se okolo mogu hvaliti kako sam pobjedio prvog igrača :zubo:

Mi smo se iz Samobora vratili speglani :zubo:
Ladislav je kao i jučer odigaro odlično, na žalost bez podrške ne može se do bodova.
Samoborci s Horvatinovićem su zaista jaki. Istina da smo bili na mic do boda, ali taj mic je ostao na autobusnom kolodvoru u Samoboru na peronu 4.

Čestitke Samoborcima, teška tekma :lux:

Za razliku od jučer kada sam odigrao u Grču (veliko slovo jer je i grč bil isto velik), danas puno bolje i opuštenije.

BTW, moram uložiti prigovor na zapisnik, skoro sam pa siguran da nisu dobro upisani poeni u 3. setu Horvatinovića i mene. Mislim da je bio debeli fix (kojeg sam spljugo). Nije neka razlika, ali je ljepše za vidjet :zubo:

Tak da ako ovo vidi Jozić ili tko je već upisivao, da to riješi :top:

Odoh leć, uspavala me panoramska vožnja :zubo:
trnac

#626 Post Postao/la trnac »

Neki su rekli da pilim, a ispostavilo se da sam bio gadno realan... :zubo:

Coprije koje su ostale su ...
dtrnski je napisao/la:Mi gubimo sve 3 i ostajemo na 21 bodu.
Punmunovci pobjede Milenijce i Pantere, remiziraju s Hvidrom, imaju 21 bod i prednost u setovima s nama, ispred nas su.
Igromat pobjedi HŽ, a izgubi od Pantera i Hvidre, imaju 22 boda, ispred nas su.
Pantere imaju pobjedu nad Igromatom, imaju 24 boda, ispred nas su.
I mi završimo na 6. mjestu :eek: :lux:
dtrnski je napisao/la:Mi u 3 tekme osvajamo 1 bod i imamo 22 boda.

U tom slučaju bi Punmunovci uz pobjede protiv Milenijaca i Pantera trebali dobiti i Hvidru. Imali bi 23 boda i ispred nas su.
Igromatu je dosta pobjeda protiv HŽ i dva poraza jer imaju bolju set razliku iz našeg međusobnog remija, 22 boda.
Panterama je i dalje dovoljna pobjeda nad Igromatom, imaju 24 boda, ispred nas su.

I mi opet završimo na 6. mjestu :eek: :lux:
dtrnski je napisao/la:Coprija broj 4

Mi u 3 tekme osvajamo 3 boda i imamo 24 boda.
U tom slučaju Punmunovci više ne mogu biti ispred nas jer im sve pobjede nisu dovoljne, 14+9.
Igromat pobjeđuje HŽ-a i remizira s Panterama i Hvidrom. Ispred nas zbog bolje set razlike iz našeg remija, 24 boda.
Pantere remiziraju s Igromatom i pobjede Punmunovce, 25 bodova, ispred nas su.
Mi završimo na 5. mjestu.
trnac

#627 Post Postao/la trnac »

tobi je napisao/la:Uvjerljivo na kraju, ali moglo je biti tijesno - domaći stol je domaći stol :)

Zahvala dečkima iz Igromata za super-ugodan kraj tjedna.

Lijepo smo odigrali - baš za kvarenje prognoze... :B:
Tonko, s tobom ću se obračunat na kraju sezone :lol:
trnac

#628 Post Postao/la trnac »

Kompletirano je 11. kolo...

HŽ infrastruktura – ŠD Pantera 3:7
HŽovci su malo posustali u završnici sezone. Protiv Orkisa su se provukli. Pantere ganjaju poziciju na vrhu, imaju tekme u kojima moraju do bodova.
Pobjednik je pogođen :top:, ali ne i točan rezultat. Završilo je 2:8. Pantere su imale lak zalogaj protiv HŽ-a.

HVIDRA Maksimir – Igromat 600 5:5
DERBI KOLA! Igromati su se probudili, da ne kažem da su počeli briljarat :zubo: Hvidra će imati težak posao. Šesto i Obuljen su rivali za prvo mjesto na tablici igrača, za sada vode mrtvu utrku, oboje imaju skor 25:5. Vrlo vjerojatno će direktni sraz odlučiti o prvom mjestu.
Igromati znaju za uvjete kod Pavleka. Pitanje je kako će se adaptirati na njih.
Kao i obično, kakav je to derbi ako ne završi remijem :zubo:
Promašaj. Završilo je 9:1. Još nema zapiniska, ali Igromati su odigrali ispod mojih očekivanja. Satri Hvidrin prostor je vjerojatno kumovao ovako sigurnoj igri. Bravo Hvidra.

Novi milenij – Pun Mun 4:6
Milenijci su se pomirili da neće biti u vrhu tablice, ali i sedma pozicija može voditi ligu gore tako da je bolje da ne odustaju. Punmunovci su neočekivano ispustili bodove od Samoboraca i probuđenog spavača.
:banana: POGODAK! Teška tekma na Mladosti! Punmunovci su sva tri boda ugrabili tek u fixu 5. seta parova. Dvije partije s neočekivanim ishodom, sve ostalo je više manje tu negdje.

STKI Samobor i Sveta Nedelja I. – Početnici 6:4
Početnicima se ne piše dobro, Horvatinović je pokazao zavidno znanje pinganja. Samoborcima treba svaki bod da se maknu iz zone ispadanja, a najbolje je bodove uzeti rivalima.
Pobjednik je pogođen :top:, završilo je 8:2. Računao sam da Početnici mogu stisnut njihovog trećeg i Pušić ili Tepša iznenaditi nekog od dvojice jakih, ali izgleda da su nisu snašli.

Nezgode – Knežija Harmony 6:4
Nezgode će sigurno tražiti bodove da se maknu sa zadnjeg mjesta. Knežijanci su odigrali protiv MTM u čudnoj postavi. Sva ta zadnja kola su čudna, pa zašto ne prognozirati jedan čudan rezultat? :)
Promašaj. Završilo je 3:7. Nadao sam se da Nezgode mogu nešto napraviti protiv Knežijanaca, ali izgleda da su sasvim izvan igre.

MTM – Cvjećarnica Nela 6:4
S curama smo igrali 3 tekme, 2 službene i jedna prijateljska. 6:4 i 2x po 5:5. I s Ladislavom smo jedva izvukli remi u prijateljskoj. Nadali smo se da ćemo u ovoj tekmi uhvatiti bod, potajno se nadali i pobjedi, ali onda je došao Amir... :horor: :eek: :zubo:
Bod(ove) iz te tekme sada mogu samo sanjati :D
MTM je ljuti favorit, igramo na Mladosti, nama nepoznatom terenu. Ova tekma ima status derbija samo iz razloga što je jedina teža tekma MTM-a do kraja sezone.
:banana: POGODAK! Tekma koja je bila veći derbi od tekme Hvidre i Igromata. Teška tekma, sa svim obilježjima derbija. Od skrivanje početne postave, igre u Grču do grube igre s Grubbom (Grubba je hospitaliziran i sretno zaliječen u ordinaciji "A je to" idućeg jutra).

Trnava-Dubrava – Orkis-momento 6:4
Veki je dao svoje za ovu sezonu, nadam se da će zaigrati Podhraški. Trnava me ugodno (skoro neugodno :zubo:) iznenadila svojom igrom, čvrsti su do bola. Na žalost, Orkisovci u okrnjenom sastavu teško da imaju šanse protiv Trnave na njihovom terenu.
Pobjednik je pogođen :top:, ali Orkisovci su došli u duetu. Veki je opet igrao :eek:, završilo je 9:1.
trnac

#629 Post Postao/la trnac »

Prognoza za 12. kolo

Trnava-Dubrava – HŽ infrastruktura 6:4
DERBI sredine tablice. Tekma koja će (vjerojatno) odlučiti tko ide gore, a tko ostaje. Trnava je meni ostavila bolji dojam tako da im dajem perdnost u ovoj tekmi + igraju doma.

Orkis-momento – MTM 2:8
MTM više neće ispustiti prvo mjesto.

Cvjećarnica Nela – Nezgode
Nadam se da Nezgode neće na nama spašavati sezonu. Očekujem odličnu tekmu, neću prognozirati rezultat.

Knežija Harmony – STKI Samobor i Sveta Nedelja I. 4:6
Samoborci bi i zadnju tekmu sezone mogli odigrati u najjačem sastavu jer će tek s 3 nova boda biti sigurni u gornjoj sredini tablice. Možda će to biti dovoljno za pomak lige naprijed iduće sezone.

Početnici – Novi milenij 6:4 / 4:6
Zanimljiva tekma. Očekujem Kalebotu jer bi inače Milenijci mogli speglat Početnike.

Pun Mun – HVIDRA Maksimir 5:5
DERBI KOLA :lux: Ako je derbi, onda je moja prognoza remi. Polažem velike nade u Punmunovce :zubo:

Igromat 600 – ŠD Pantera 5:5
DERBI KOLA :lux: i remi na vidiku.
Postar

#630 Post Postao/la Postar »

Eee moj trnski Pantera :Igromat 7:3
trnac

#631 Post Postao/la trnac »

Može okladica? :zubo:
Postar

#632 Post Postao/la Postar »

Ma nema potrebe, ali budes se iznenadio.
trnac

#633 Post Postao/la trnac »

Igromati me mogu jednom neugodno iznenaditi. Dva puta za redom? Teško.

Ajmo Igromati :cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer:

Očekujem minimalno remi. :top:

BTW, ulog u okladicu su 3 glanc nove trening loptice. Prošle sezone sam izgubio okladu od Čivića, vidim da ih je dobro iskoristio jer ove sezone bolje igra :top:
Postar

#634 Post Postao/la Postar »

Tin radi glatko tricu ja i Biškupić dvicu i tin i biškupić su jako dobri u parovima.Zao mi je Trnski ali moraš se pomiriti sa tim da su Pantere od poćetka bile na okupu vec bi bili prvaci. :top:
trnac

#635 Post Postao/la trnac »

Nadam se da Igormati vide ove provokacije i da će adekvatno djelovati u cilju postizanja zacrtane prognoze od strane lokanog prognozera. :zubo:
Hrvoje098

#636 Post Postao/la Hrvoje098 »

Apsolutno, Davor i Zlatko su u karanteni do meča koji je dogovoren za četvrtak u 18.30h na Velesajmu.. a ja sam do tad na akoholnoj dijeti.. :D
trnac

#637 Post Postao/la trnac »

Ma bravo! :zubo:

:cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer:

Alkoholna dijeta posebno je učinkovita :zubo:
trnac

#638 Post Postao/la trnac »

Pantera je napisao/la:Tin radi glatko tricu ja i Biškupić dvicu i tin i biškupić su jako dobri u parovima.Zao mi je Trnski ali moraš se pomiriti sa tim da su Pantere od poćetka bile na okupu vec bi bili prvaci. :top:
Dvoumim se tko bi kako prošao da su sve tekme odigrane u najjačim sastavima.
MTM - u 3 tekme bez Zulića - 2 remija i jedan poraz
Hvidra - 2 tekme bez Sindika - 1 remi i 1 poraz
Početnici - Kalebota je odigrao samo 7 partija u 3 tekme, bez njega su teško dolazili do bodova
Samoborci - bez Horvatinovića bi vjerojatno ispali, da je igrao cijelu sezonu bili bi među 3
Orkisovci - samo su jednu tekmu odigrali u najjačem sastavu
trnac

#639 Post Postao/la trnac »

Večeras u 19:30 u Vjesniku igramo zadnju tekmu sezone protiv Nezgoda.

:cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer:
vjeverko

#640 Post Postao/la vjeverko »

Trnski, čestitam na napredovanju u viši rang natjecanja, ali mislim da će to biti bez pehara. (4. mjesto)

Još koja godina i eto vas možda u jednocifrenoj ligi.
Odgovorite