SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Cestitam deckima na glatkoj pobjedi. No mislim da ce i sami priznat da je rezultat malo nerealan i da zapravo nismo toliko losiji od mj h. Slabiji jesmo, no ne po ovom rezumtatu. Vjerujem da ce se decki slozit da su sva trojica igraca imali toliko puno srece s tim fakinh prasicama, pogotovo u mome drugom mecu, toliko da mi je doslo da zaplacam
. sve u svemu zasluzena tri boda
Marko je u pravu, borba je bila teza nego sto konacan rezultat pokazuje. A Marko je igrao stvarno odlicno. Onaj tko Polju uz dosta nesrece odvede u 5. set definitivno zasluzuje da mene glatko pobijedi. Ali u nasoj partiji je previse grijesio i prakticki mi poklonio pobjedu. Ja s tom pobjedom nemam apsolutno nikakve veze 
Marko je dizao razinu igre iz partije u partiju... I ja naletio treći
Bilo je stvarno napeto, dvaput 12:10 za njega, jedan set sam uzeo, moglo je i drugačije završiti
Lijepa partija, čestitke Marku!
Igromatovci su odlična ekipa i nikome neće biti lak zalogaj - dapače...
Kako god, dobra tekma i dobro druženje
Bilo je stvarno napeto, dvaput 12:10 za njega, jedan set sam uzeo, moglo je i drugačije završiti
Lijepa partija, čestitke Marku!
Igromatovci su odlična ekipa i nikome neće biti lak zalogaj - dapače...
Kako god, dobra tekma i dobro druženje
Od svih ekipa iz vrha lige, čini mi se da su Joe, William, Jack i Averell Dalton imali do sada najteži raspored što se tiče snage suparnika.
Drugim riječima, sada bi mogli odigrati nekoliko kola s punim plijenom i možda se čak i dokopati pozicije broj 1.
A onda s Abesincima u zadnjem kolu totalni dernek...
Drugim riječima, sada bi mogli odigrati nekoliko kola s punim plijenom i možda se čak i dokopati pozicije broj 1.
Stari moj ne slazem se da nemas nikakve vezeAnte je napisao/la:Marko je u pravu, borba je bila teza nego sto konacan rezultat pokazuje. A Marko je igrao stvarno odlicno. Onaj tko Polju uz dosta nesrece odvede u 5. set definitivno zasluzuje da mene glatko pobijedi. Ali u nasoj partiji je previse grijesio i prakticki mi poklonio pobjedu. Ja s tom pobjedom nemam apsolutno nikakve veze
Možeš polinkat sliku koja se nalazi na nekom serveru.Dambino je napisao/la:Trnski, kak stavim fotku?
Kako ja radim:
- stavim sliku na web server
- u post upišem cijeli link do slike
- selektiram link i stisnem gumbić "Img" (gore desno) koji stavi tag
- i to je to
Vjerojatno ti ništa nije jasno, zato će IB odraditi školicu s tobom
Nemoj se obazirati na Antine priče, on je bio u ekipi koja se zvala "Nema veze".Vracko91 je napisao/la:Stari moj ne slazem se da nemas nikakve vezeAnte je napisao/la:Marko je u pravu, borba je bila teza nego sto konacan rezultat pokazuje. A Marko je igrao stvarno odlicno. Onaj tko Polju uz dosta nesrece odvede u 5. set definitivno zasluzuje da mene glatko pobijedi. Ali u nasoj partiji je previse grijesio i prakticki mi poklonio pobjedu. Ja s tom pobjedom nemam apsolutno nikakve veze. drzo si lopticu nisi mi dao da ulazim i cekao si da grjesim. Takticki savrseno...
Profa,pozlatile Vam se rijeci55 je napisao/la:Od svih ekipa iz vrha lige, čini mi se da su Joe, William, Jack i Averell Dalton imali do sada najteži raspored što se tiče snage suparnika.
Drugim riječima, sada bi mogli odigrati nekoliko kola s punim plijenom i možda se čak i dokopati pozicije broj 1.![]()
Meni niš nije jasno...dtrnski je napisao/la:Trnski, kak stavim fotku ?
Možeš polinkat sliku koja se nalazi na nekom serveru.
Kako ja radim:
- stavim sliku na web server
- u post upišem cijeli link do slike
- selektiram link i stisnem gumbić "Img" (gore desno) koji stavi tag
- i to je to
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri lis 28, 2015 10:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Sudeći po izgledu , sad kad sam ih vidio sve , sve mi se čini da im fali samo Joe55 je napisao/la:Od svih ekipa iz vrha lige, čini mi se da su Joe, William, Jack i Averell Dalton imali do sada najteži raspored što se tiče snage suparnika.
: