SOKAZ forum
12. liga proljeće 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Novi Milenij cijelu sezonu bez Sakalja, osim kad je trebalo nama uzeti boddtrnski je napisao/la:
Dvoumim se tko bi kako prošao da su sve tekme odigrane u najjačim sastavima.
MTM - u 3 tekme bez Zulića - 2 remija i jedan poraz
Hvidra - 2 tekme bez Sindika - 1 remi i 1 poraz
Početnici - Kalebota je odigrao samo 7 partija u 3 tekme, bez njega su teško dolazili do bodova
Samoborci - bez Horvatinovića bi vjerojatno ispali, da je igrao cijelu sezonu bili bi među 3
Orkisovci - samo su jednu tekmu odigrali u najjačem sastavu
Skromno si zaboravio napomenuti da ste i vi ponešto odigrali bez Ladislava.
13 kola je predugo da bi se odigrale sve tekme u najjačim sastavima za većinu ekipa. Bolesti, putovanja, obiteljske obveze... Mislim da je meni ovo prva sezona u zadnjih 5 godina u kojoj ću odigrati baš sve (ako odigram ova dva zadnja kola).
vjeverko je napisao/la:Trnski, čestitam na napredovanju u viši rang natjecanja, ali mislim da će to biti bez pehara. (4. mjesto)
Još koja godina i eto vas možda u jednocifrenoj ligi.
Znam, znam... Ovim tempom ćemo prije vidjeti unuke nego jednoznamenkankastu ligu
Jedina šansa je da nam netko prepusti mjesto u jednoznamenkastoj lizi.
A gle.... Sve na svijetu je na prodaju. Samo je u pitanju cijena.dtrnski je napisao/la:Imaš nešto na lageru?vjeverko je napisao/la:KAJ NUDIŠ ?
Radije bi prvo čuo koliko se traži.
Koji sam ja lapan. Trebao sam ovo izvesti u tišini, cijelo ljeto šutit k'o _____ i onda šokirat dečke na jesen, listaju bilten i nađu se u jednoznamenkastoj lizi
E to bi bila dobra fora...
Znaš kak Mujo veli: ima pedera samo nema para...
Al sad bi bilo previše prozirno da se "pojačamo" sa tri igrača u idućoj sezoni kad si ovak sve hitil na oglasnu ploču.
Ostala je samo jedna kombinacija:
Pantere mogu biti ispred nas ako iz dvije tekme (Igromati i Punmunovci) osvoje 4 boda.
Punmunovcima se ljulja 6. mjesto, morali bi piknut barem bod protiv Pantera ili Hvidre.
Igromati mogu biti ispred nas ako pobjede HŽ i Pantere.Coprija broj 4
Mi u 3 tekme osvajamo 3 boda i imamo 24 boda.
U tom slučaju Punmunovci više ne mogu biti ispred nas jer im sve pobjede nisu dovoljne, 14+9.
Igromat pobjeđuje HŽ-a i remizira s Panterama i Hvidrom. Ispred nas zbog bolje set razlike iz našeg remija, 24 boda.
Pantere remiziraju s Igromatom i pobjede Punmunovce, 25 bodova, ispred nas su.
Pantere mogu biti ispred nas ako iz dvije tekme (Igromati i Punmunovci) osvoje 4 boda.
Punmunovcima se ljulja 6. mjesto, morali bi piknut barem bod protiv Pantera ili Hvidre.
- Leteći Medvjedić