Šta jes jes, Žarka si majstorski speglo. Drempa me iznenadio, izgubio je od Kovača, a Drempa ako nešto treninra - trenira igru protiv trave. Totalno sam iznenađen nekim rezultatima.
Moglo je to i u ovakvom sastavu do remija.
dtrnski je napisao/la:Šta jes jes, Žarka si majstorski speglo. Drempa me iznenadio, izgubio je od Kovača, a Drempa ako nešto treninra - trenira igru protiv trave. Totalno sam iznenađen nekim rezultatima.
Moglo je to i u ovakvom sastavu do remija.
Olako si dao Sindiku ispričnicu za ovu tekmu
Krešo je imao 5:2 protiv Knezića u petom setu. Ali s druge strane, ja sam protiv Knezića od 8:5 u trećem izgubio 14 poena za redom i promijenio strane na 3:5 u petom setu. To je lako moglo završiti njegovom pobjedom. U paru smo se raspačli u zadnja dva seta, ali Milić-Drempetić nisu slučajno prvi par lige.
Mi smo se ionako još prije početka lige dogovorili da Joško odigra koliko može/hoće. Ispalo je da je uspio odigrati dosta, čak osam kola (ako ga nešto ne spriječi u zadnjem kolu).
Znate li da još nije riješeno pitanje pobjednika parova?
Punmunovci još trebaju igrati s Panterama. Imaju skor 9:3, a Pantere 8:4.
U slučaju pobjede Pantera će biti poravnani - 9:4. U tom slučaju i mi uskačemo sa skorom 9:4 i zavrtit će se krug pa kom opanci kom obojci.
Skromno ću napomenuti da smo u tom krugu laki luzeri jer su nas Punmunovci speglali, a Pantere predale