SOKAZ forum
13. liga jesen 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- bduralija
- Kontakt:
Dogovorena je tekma 11. kola AGF4 - RGNF na AF u ponedjeljak 08.12.2014. s početkom u 19:15... a još nismo ni 10. s BKE odigrali, to je sutra...
nevjerojatna sezona, ne sjećam se da je ovakva odigrana od kada smo počeli igrat SOKAZ... nema treninga i to se vidi po stanju na tablici i kod samih omjera pobjeda i poraza... bolest, poslovi, putovanja i ostala...
događanja nas sprječavaju

nevjerojatna sezona, ne sjećam se da je ovakva odigrana od kada smo počeli igrat SOKAZ... nema treninga i to se vidi po stanju na tablici i kod samih omjera pobjeda i poraza... bolest, poslovi, putovanja i ostala...
događanja nas sprječavaju
Protiv Gavelle su favoriti, kako bi Spin rekao 11:0 za Hvidru
Ali MTM....
Ako cure ne kiksaju (Vidra + ZEP), imati će 27 bodova i tekmu s Hvidrom.
Samoborci će vjerojatno sve pobjediti do kraja i imati 29 bodova.
Veterani bi mogli sve dobiti do kraja (Početnici, Vidre i JT6), znači 34 boda.
Hvidra neće kiksati protiv Gavele, znači 32 boda i tekma s MTM-om.
U ovoj kombinaciji će tekma Hvidra - MTM biti borba za 1. i za 3. mjesto.
Pobjeda MTM-a: Veterani, Hvidra, MTM
Pobjeda Hvidre: Hvidra, Veterani, Samoborci
Remi: Veterani, Hvidra, Samoborci
Samoborci će navijat za Hvidru, a Veterani za MTM
Najizglednija komplikacija je pobjeda ili remi JT6 protiv Veterana, a nije nemoguć ni remi Vidri protiv MTM-a.
Pošteno samo zakuhali u utorak!
Još će mi Maras zahvaljivat ako osvoje prvo mjesto!
Do utorka se sve činilo čisto.
Hvidra i s porazom od cura osvaja prvo mjesto, Veterani su drugi, a Samoborci treći.
Malo smo zakuhali situaciju i remizirali s frendovima iz Hvidre.
Nadam se da im taj remi neće poljuljat sigurnost u igri.
Frajno, da ste ti i Saša ostali u ekipi bilo bi isto. Uključio bi Super Sjecko Plus mod i gotovo.
Hvidra i s porazom od cura osvaja prvo mjesto, Veterani su drugi, a Samoborci treći.
Malo smo zakuhali situaciju i remizirali s frendovima iz Hvidre.
Nadam se da im taj remi neće poljuljat sigurnost u igri.
Frajno, da ste ti i Saša ostali u ekipi bilo bi isto. Uključio bi Super Sjecko Plus mod i gotovo.
Svatko ima svoje motive zašto i kako igra ..ib je napisao/la:Spin je napisao/la:Ako mi ne možemo pobijediti, nije mi gušt pobjedu uskratiti protivnicima.![]()
![]()
Kog' su zmije grizle i guštera se boji.Saša je napisao/la:Zbog gubitka bodova protiv cvjećara i moguće kompromitacije prvog mjesta posvećeni su treningu.dtrnski je napisao/la:Hvidraši, gdje ste?
Zar su nesretnici zbog nas počeli trenirati?
Mi smo najpotcjenjenija ekipa 13. ligedtrnski je napisao/la:![]()
Protiv Gavelle su favoriti, kako bi Spin rekao 11:0 za Hvidru![]()
Znači ako igrate meč i 4:4 je, i tvoja ekipa izgubi sljedeću partiju, predložit ćeš svojima da na 5:4 za protivnike pišete njima pobjedu u paru?Spin je napisao/la:Svatko ima svoje motive zašto i kako igra ..ib je napisao/la:Spin je napisao/la:Ako mi ne možemo pobijediti, nije mi gušt pobjedu uskratiti protivnicima.![]()
![]()
To je moj osobni stav,ib je napisao/la: Znači ako igrate meč i 4:4 je, i tvoja ekipa izgubi sljedeću partiju, predložit ćeš svojima da na 5:4 za protivnike pišete njima pobjedu u paru?![]()
što misliš zašto mi u niti jednoj ekipi u kojoj sam igrao nisu dali da igram parove?
Taj susret nam je iz temelja promijenio ciljeve u sezoni.dtrnski je napisao/la: OK, istina da vam poraz 9:1 protiv cura nije baš išao na ruku reputacije opasne ekipe
Od osvajanja lige smanjili smo očekivanja na ostanak u ligi
Zadnja izmjena: Spin, dana/u pet pro 05, 2014 12:11 am, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoja igra ne odgovara za parove.
Paraglajderom digneš loptu i ostaviš suigrača na streljani.
Ni ja ti ne bi dao da igraš parove.
Sad bi već mogli naletiti i Kern/Koske da nas obavijeste kako su prošli protiv Samoboraca...

Paraglajderom digneš loptu i ostaviš suigrača na streljani.
Ni ja ti ne bi dao da igraš parove.
Sad bi već mogli naletiti i Kern/Koske da nas obavijeste kako su prošli protiv Samoboraca...
Spin je napisao/la:Od osvajanja lige smanjili smo očekivanja na ostanak u ligi