SOKAZ forum
16. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Sadašnje stanje:
5. CVJEĆARNICA NELA - 16 bodova
6. VIDRA I.-LUG - 15 bodova
7. AGRONOMSKI FAKULTET IV. - 14 bodova
8. BOTINEC - 13 bodova
Najgora kombinacija za nas
- mi izgubimo od Botinca, Vidre pobjede Pikule i Agronomci pobjede Play off
5. VIDRA I.-LUG - 18 bodova
6. AGRONOMSKI FAKULTET IV. - 17 bodova
7. BOTINEC - 16 bodova
8. CVJEĆARNICA NELA - 16 bodova
5. CVJEĆARNICA NELA - 16 bodova
6. VIDRA I.-LUG - 15 bodova
7. AGRONOMSKI FAKULTET IV. - 14 bodova
8. BOTINEC - 13 bodova
Najgora kombinacija za nas
- mi izgubimo od Botinca, Vidre pobjede Pikule i Agronomci pobjede Play off
5. VIDRA I.-LUG - 18 bodova
6. AGRONOMSKI FAKULTET IV. - 17 bodova
7. BOTINEC - 16 bodova
8. CVJEĆARNICA NELA - 16 bodova
- bduralija
- Kontakt:
samo ti zezaj dtrnski, u 13. sezona ovo je prvo domaćinstvo bez mog prisustva, tako da nemam iskustva kak će to ispasti...
najrealnije je da vi odigrate neriješeno, Vidre izgube, dok AGF4 ovisi o inspiraciji, obećali su doći i dat sve od sebe... samo da se A oporavi, Z ne zaboravi, a D uskladi...
pozdrav čitateljima iz Češke

najrealnije je da vi odigrate neriješeno, Vidre izgube, dok AGF4 ovisi o inspiraciji, obećali su doći i dat sve od sebe... samo da se A oporavi, Z ne zaboravi, a D uskladi...
pozdrav čitateljima iz Češke
Ma ne brini, sve će oni odraditi u najboljem redu
I malu djecu majke kad-tad moraju skinut sa sise
Nakon remija u petak, remi protiv Botinca mi djeluje kao znanstvena fantastika. Ne znam, možda me je čopila melankolija. Tak mi je svejedno. Nakon poraza ćemo barem biti svjesni da nam nije mjesto u 13. ligi.
I malu djecu majke kad-tad moraju skinut sa sise
Nakon remija u petak, remi protiv Botinca mi djeluje kao znanstvena fantastika. Ne znam, možda me je čopila melankolija. Tak mi je svejedno. Nakon poraza ćemo barem biti svjesni da nam nije mjesto u 13. ligi.
Ponedjeljak je, znam, znam... Ali znam da je i ZADNJE KOLO SEZONE!!!!
Malo života...
Ako još ne znate za FB grupu "Pingić", vrijeme je da saznate:
https://www.facebook.com/groups/pingic/
Danas igraju Agronomi i Play off. Sutra igramo s Botincom.
Ostali?
Malo života...
Ako još ne znate za FB grupu "Pingić", vrijeme je da saznate:
https://www.facebook.com/groups/pingic/
Danas igraju Agronomi i Play off. Sutra igramo s Botincom.
Ostali?
Stanje od prije nešto više od pola sata...
Play off je na koljenima, totalka grogi...
Agronomija vodi 5:3, igra se zadnji singl Matulić-Kos, Kos vodi 2:1 u setovima nakon početnog vodstva 2:0. Matulić ima igru za preokret.
Stane je odigrao odlično, u dvije partije koje sam pratio nije si dozvolio luksuz 5. seta. Tako igra prvi igrač 16. lige
Agronomci poručuju kapetanu da može ostati u Češkoj jer im sasvim solidno ide i bez njega

Stane upravo upisuje rezultat kako je dobio komandu iz Češke. Dosta nervozno to upisuje, teško se privikava na upisanje poraza.
Ruke mu se tresu, ne zna tko je domaćin, a tko gost...

Play off je na koljenima, totalka grogi...
Agronomija vodi 5:3, igra se zadnji singl Matulić-Kos, Kos vodi 2:1 u setovima nakon početnog vodstva 2:0. Matulić ima igru za preokret.
Stane je odigrao odlično, u dvije partije koje sam pratio nije si dozvolio luksuz 5. seta. Tako igra prvi igrač 16. lige
Agronomci poručuju kapetanu da može ostati u Češkoj jer im sasvim solidno ide i bez njega
Stane upravo upisuje rezultat kako je dobio komandu iz Češke. Dosta nervozno to upisuje, teško se privikava na upisanje poraza.
Ruke mu se tresu, ne zna tko je domaćin, a tko gost...

- bduralija
- Kontakt:
kakav poraz!? pa Stane je izvukao momčad do remija... čestitke Stane na 1. mjestu...
čestitke i mojim igračima, šteta da se Daniel izgubio na kraju, a nije mi jasno zašto je uopće igrao parove, pa Zlatko je rođen za igru s Alenom... ode kapetan i brod se otme kontroli...
sada se pokazalo da će dtrnski i ekipa igrat za nas, odnosno i za sebe... Šribara mogu dobit sva trojica i to ako Renato odradi trening i ne radi sutra cijeli dan, D.P. igra svoj prvi meča protiv Šribara...

čestitke i mojim igračima, šteta da se Daniel izgubio na kraju, a nije mi jasno zašto je uopće igrao parove, pa Zlatko je rođen za igru s Alenom... ode kapetan i brod se otme kontroli...
sada se pokazalo da će dtrnski i ekipa igrat za nas, odnosno i za sebe... Šribara mogu dobit sva trojica i to ako Renato odradi trening i ne radi sutra cijeli dan, D.P. igra svoj prvi meča protiv Šribara...