| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Postar
Pridružen/a: 19. 09. 2014. (20:22:06) Postovi: 185 Lokacija: KINA
|
Postano: čet svi 21, 2015 11:25 am Naslov
: |
|
|
Zar se moglo koncentrirati u onakoj sauni  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet svi 21, 2015 12:17 pm Naslov
|
|
| Istina. Meni je bilo muka sjediti, mogu si samo misliti kako je bilo igrati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: čet svi 21, 2015 3:30 pm Naslov
|
|
| Pantera (napisa): | Zar se moglo koncentrirati u onakoj sauni  |
Ja ne znam o čemu vi pričate meni je bilo baš ugodno  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet svi 21, 2015 6:04 pm Naslov
|
|
| Jučer je bila koma. Takav dan. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 22, 2015 12:59 pm Naslov
|
|
GOTOVO JE!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 22, 2015 1:15 pm Naslov
|
|
Završila je sezona, kompletirano je 13. kolo.
Prognoza je pisana unaprijed jer smo mi igrali 2 tjedna unaprijed.
| Citat: | HŽ infrastruktura – Igromat 600 3:7
Igromati su favoriti, Bolkovac možda složi rezultatsku frku, ali ne vjerujem. |
Lagani promašaj, završilo je 1:9.
| Citat: | ŠD Pantera – Pun Mun 5:5
Otvorena tekma. Panterama treba pobjeda, ali ni Punmunovci se ne bi žalili da odu s punim plijenom.
Zato ćemo staviti remi  |
Promašaj, završilo je 6:4. Pantere su odmah povele 3:1 i 6:1 tako da konačan ishod nije bio upitan.
| Citat: | HVIDRA Maksimir – Početnici 7:3
Hvidra nema pravo na kiks. Početnici nemaju veće šanse. |
Lagani promašaj, završilo je 9:1. Kako je sezona odmicala tako je Hvidra sve bolje igrala.
| Citat: | Novi milenij – Knežija Harmony 5:5
Milenijci su solidna ekipa, još uvijek mi nije jasno kak tako slabo stoje.
Protiv Knežijanaca bi moglo biti li-la. Malo navjačke prognoze  |
Promašaj, završilo je 2:8. Priznajem, još uvijek nisam pohvatao šemu po kojoj igraju Knežijanci. Jednu tekmu odigraju loše, drugo odlično
| Citat: | STKI Samobor i Sveta Nedelja I. – Cvjećarnica Nela 7:3
Samoborcima je frka za rezu, zadnje dvije tekme igraju u najjačem sastavu. Ako izvučemo remi to bi bilo iznenađenje. |
Lagani promašaj, završilo je 6:4. Ladislav je osvojio bod protiv Horvatinovića. Remi smo lovili u parovima, na žalost nismo uspjeli.
| Citat: | Nezgode – Orkis-momento 5:5
Derbi začelja. Nezgode su odlična ekipa, a bore se za ostanak. Orkisovci su također odlična ekipa, ozljede i nekompletan sastav doveli su ih u nezavidnu poziciju. Stavljam remi jer mi je teško reći u kojem sastavu će igrati Orkisovci. |
Nezgode su bez Murvaja pobjedile 6:4. A šta da kažem?
| Citat: | MTM – Trnava-Dubrava 6:4
Jednosmjerna ulica za Trnavu. Stavio sam blagi poraz jer očekujem nešto slabiji sastav MTM-a. |
CIA (Cure i Amir) nisu ništa željeli prepustiti slučaju tako da su zaigrali u najjačoj postavi. Završilo je 8:2, Trnava nije imala šanse.
Ovim završavam uspješan niz prognoza. Nove prognoze očekujte na jesen.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 22, 2015 1:32 pm Naslov
|
|
Rezime sezone po ekipama:
14. NEZGODE
Redovan trening moraš imati da bi se održao na mjestu, u ligi u kojoj jesi. Dečki nisu trenirali i sada imaju dugo toplo ljeto pred sobom. Očekujem ih u kompletnom sastavu na turnirima u Prečkom, a možda uspijemo dogovoriti i prijateljsku prije početka sezone.
Ispadaju za 3 lige, odlaze u 15. ligu. Predviđam da će tamo sijati strah i trepet
13. ORKIS-MOMENTO
Od samog početka sezone kuburili su sa sastavom. Podhraški je bio ozljeđen, pa su prijavili Ivu i onda i Kraša. Onda se Gostimir ozljedio, a Kipčića i Podhraškog nije bilo u ZG. Sezona za zaborav. U najjačem sastavu konkurirali su za sredinji gornji dio tablice, ovako su sretni što nisu zadnji. Ispadaju za 2 lige, odlaze u 14. ligu. Ako konsolidiraju redove vrlo brzo ćemo igrati zajedno.
Iva je već sada odlična, a Kraš treba dotjerati samo par detalja da zaigra puno bolje nego sada.
12. POČETNICI
Valjda jedina ekipa koja dvije tekme nije odigrala u istom sastavu
U najjačoj postavi bi konkurirali za vrh, ovako su završili na sretnom 12. mjestu koje vjerojatno ostaje u 12. lizi. Sanjin standardno odličan, Kalebota zaguljen s travom, ali pohvale idu Tepši koji me oduševio napretkom Iduće sezone će biti rame uz rame Pušiću po skoru.
11. TRNAVA-DUBRAVA
Pokušavao sam iz rezultata odgonetnuti koliko je jaka Trnava, ali tek nakon tekme s njima sam to vidio. Odličan Hršak i dvojac vrlo iskusnih suigrača će i iduće sezone oznojiti mnoge ekipe kao što su oznojili i nas. Osvojeno mjesto mi se čini malo ispod igračkih mogućnosti.
10. NOVI MILENIJ
Od njih sam očekivao više od skromnog 10. mjesta. Na početku sezone bili su u kombinaciji za vrh, ali vrlo brzo su pokazali da nemaju kontinuitet. Šteta. Od igrača izdvojio bih Grabara, odlično igra (mene je zgazio). Iduće sezone može biti samo još bolje. Šteta za Milenijce što nisu više angažirali Sakalja.
9. STKI SAMOBOR I SVETA NEDELJA I.
Dvije sezone su bili s nama u ligi, dvije sezone su Samoborci bili plutajuće mine. Pola su prošle sezone igrali s igračem koji sada igra 1. ligu, a ove su sezone zadnjih par kola (kad je gorilo) aktivirali odličnog Horvatinovića. Svakako bi mi bilo drago da iduće sezone nismo s njima u ligi. Ne samo zbog toga, ima tu još i prigovaranja (serva iz ruke?), zabrana (crkla klima, znojim se k'o prase, a protivnički igrač brani brisanje znoja u debelom fiksu seta) i pokušaja muljanja (da, i u zadnjem krugu se smije raditi izmjena igrača).
8. HŽ INFRASTRUKTURA
Do tekme s nama očekivao sam više od njih. Pribojavali smo se Džidića, a pogotovo Bolkovca koji je tada bio 3. igrač sa skorom 17:4. Ispalo je da dosta ovise o adaptaciji na uvjete u dvorani. Solidina su ekipa, idealno bi bilo da bace sidro u 12. ligi.
7. PUN MUN
Nesretnici jedni Očekivao sam da će Djed Mraz uraniti ove godine u Šubićevoj, ali nije došao
Punmunovci su odlična ekipa, Žarko vuče koliko može, Drempa i Knezić malo zabušavaju, ali imaju zato par koji ih je izvukao iz puno li-la tekmi. Očekujem ih iduće sezone u 11-oj da im dam (ne)zasluženi revanš.
Možda ih prije toga koji put speglam na Gredicama
6. KNEŽIJA HARMONY
Slično kao i s HŽ-om, pribojavali smo se Knežijanaca. Bosiljevac je opravdao očekivanja i sve nas speglo, ali su zato suigrači podlegli gostujućem ambijentu. U gostima puno slabiji nego na domaćem terenu.
5. IGROMAT 600
S Igromatima smo bili u Vjesniku prošle sezone, oni su bili 11. liga, mi 13-ta. Dobro smo se upoznali tako da smo obostrano znali što nas čeka. Šesto je imao odličnu sezonu (najbolju do sada) bez obzira na dvije loše tekme pred kraj. Petrovići su peglali što su stigli. Veselim se revanšu iduće sezone, a možda dogovorimo i nešto prije.
4. CVJEĆARNICA NELA
Na početku sezone smo se nadali prolasku dalje sa recimo 6. mjesta, kao i sezonu prije. Ispalo je kako je ispalo, jedino nam je žao što nam je ekipa "Cure i Amir" zbrisala u ligu iznad.
3. ŠD PANTERA
Jedina ekipa s kojom nisam odigrao tekmu. Spletom okolnosti odigrana je samo prijateljska i samo je Kardum bio iz postave Pantera. Pogledao sam ih kako igraju protiv Punmunovaca i moram reći da će iduće sezone s njima biti velikih problema. Ako ostane u najjačoj postavi vidim ih na vrhu 11. lige. Dečki već sada igraju odlično, ali mladi su i imaju još puno prostora za napredak.
2. HVIDRA MAKSIMIR
S njima smo odigrali u drugom kolu i nisam stekao dojam da su ekipa za vrh tablice. Kako li sam se samo prevario.... Sa Sindikom ili bez njega, Obuljen i Kovač su rijetko odlazili kući bez bodova, a rijetko i samo s bodom. Svaka čast na drugom mjestu, sretno u 10-oj
1. MTM
Dolazak Amira donio je sigurnost u ekipu. Udarna postava Tanja, Amir i Maja sigurno je najjača u ligi. Mirna će u jačoj ligi morati ipak agresivnije igrati. Odigrali su odličnu sezonu i odlaze u 10. ligu kao Čestitam!
I u 10. lizi će biti u samom vrhu.
Zadnja promjena: trnac; ned svi 24, 2015 5:26 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned svi 24, 2015 5:14 pm Naslov
|
|
I jedna interna....
TRENERICA!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 26, 2015 8:17 am Naslov
|
|
Večeras samo u vašem gradu.... Dođite, dođite...
Cvjećari vs. Pantere
Zatvaranje sezone uz prijateljsku tekmu u Vjesniku od 19 sati
U lijevom kutu: Špoljar, Petričušić i Trnski
U desnom kutu: Antonić, Kardum i Lončar
Dođite, dođite...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto svi 26, 2015 9:21 am Naslov
|
|
opa.
ovo me podsjeća na team fighting championship.
https://www.youtube.com/watch?v=PqcWgQcBi-I _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 26, 2015 9:58 am Naslov
|
|
I prvo odustajanje....
U teškoj i poluteškoj kategoriji je sve pod kontrolom, ali naš predstavnik u perolakoj kategoriji je zbog drugih obaveza morao odustati.
Šta kaže Pantera Kardum, prihvaćate li samo dva Cvjećara ili da okolo zovem promotore i nabavim adekvatnu zamjenu?
Zadnja promjena: trnac; uto svi 26, 2015 10:23 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Postar
|
Postano: uto svi 26, 2015 10:04 am Naslov
|
|
Nama je Biškupić otišao na put ali se Lončar javio pa će on igrati.Hm bojim se da su se tvoji igraći uplašili Pantera,mozda do poćetka tekme samo ti ostaneš.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 26, 2015 10:15 am Naslov
|
|
Ooooo
Jel' to pantere imaju plan pandu frknut na gradele?
Neće moći ove noći...
Dražen je ove sezone odradio 99,13% treninga. Kada nabavi trenericu očekujem minimalno 115% odrađenih treninga  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: uto svi 26, 2015 11:27 am Naslov
|
|
| Ako trebate nekog za popunjavanje igračke kvote, preporučam se. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 26, 2015 11:39 am Naslov
|
|
Hvala, ali ovaj puta ćemo Dražen i ja podmetnuti leđa i pokazati zube gladnim panterama. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: uto svi 26, 2015 11:55 am Naslov
|
|
| Sve 5. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Postar
|
Postano: uto svi 26, 2015 12:08 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): |
Hvala, ali ovaj puta ćemo Dražen i ja podmetnuti leđa i pokazati zube gladnim panterama. | A poslje će biti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 26, 2015 12:18 pm Naslov
|
|
A poslije će biti
Samo što još ne znam tko će koga tješiti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 26, 2015 11:59 pm Naslov
|
|
Odlična tekma sinoć
Panterama krulji u želucu, imali su slab ulov.
Veki, majstore  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri svi 27, 2015 11:58 am Naslov
|
|
Rezultat? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|