SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Eto i mene doma nakon....
teške....
dramatične...
neizvjesne...
teške... čekaj, to sam već napisao....
i nadasve zanimljive tekme...
u kojoj su zaigrali igrači koji su već zaboravili gdje im je reket...
dok su drugi došli s novim reketom...
...
POBJEDA!
I to ne bilo kakva pobjeda. Pobjeda protiv Vetarana u kojoj igra Francek se mora honorirati barem sa 3 i pol boda, ako ne i 4.
I još smo pobjedili najbolji par 13. lige u sezoni jesen 2014. (križaj ovo: prošlosezonske 12. lige) - Marasa i Franceka.
Hvala, hvala.... Niste trebali... Hvala, hvala....
teške....
dramatične...
neizvjesne...
teške... čekaj, to sam već napisao....
i nadasve zanimljive tekme...
u kojoj su zaigrali igrači koji su već zaboravili gdje im je reket...
dok su drugi došli s novim reketom...
...
POBJEDA!
I to ne bilo kakva pobjeda. Pobjeda protiv Vetarana u kojoj igra Francek se mora honorirati barem sa 3 i pol boda, ako ne i 4.
I još smo pobjedili najbolji par 13. lige u sezoni jesen 2014. (križaj ovo: prošlosezonske 12. lige) - Marasa i Franceka.
Hvala, hvala.... Niste trebali... Hvala, hvala....
Zadnja izmjena: trnac, dana/u sri stu 04, 2015 9:50 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi smo ti takve sreće, "spavači" se uglavnom aktiviraju za tekme protiv nas. I prošle sezone su Samoborci aktivirali spavača u tekmi protiv nas ili tekmu prije, 3-4 kola prije kraja.Dambino je napisao/la:Bravo Cvjećarni!!!![]()
A rekao sam Ikoti da Francetić neće izdržati "neigrati”...
Srećom je sinoć dobro ispalo, premda sam na 4:3 za nas rekao da gubimo tekmu jer je Dražen igrao protiv Maslaća, ja protiv Franceka i parovi.
Sve tri partije potencijalno na strani Veterana. Ispalo je neočekivano dobro.
Dražen je speglo Maslaća za prvu pobjedu u sezoni
Francek je mene glatko natambural i onda parovi. Lada je bio odličan navigator, igrali smo poen za poen. Dogovor prije poena. Ispalo je super.
Veterani s Francekom će biti težak zalogaj svakoj ekipi u nastavku, pogotovo onima iz donjeg dijela tablice.
Tnx PrecednikBrod je napisao/la:Bravo Padobranci,ajd više da i vi neki derbi okrenete na svoju stranu, i to još u gostima!![]()
Al opet niš bez Mikloške,čeka se prvi igrač koji može napravit tricu kad je gusto....
Možda na kraju ipak bude nekaj od vas...![]()
Trnac@ čestitam na pobjedi
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Totalno sam van ritma.Kaj je najinteresantnije vjerovao ili ne igram solidno,
ali me ubija nekonstantnost.Jedan tjedan igramo, pa jedan ne igramo (odgoda), pa jedan igramo, pa dva ne igramo, pa igramo dvije tekme u dva dana i tako dalje.Kada čujem da je tekma odgođena, onda nemam volje niti otići negdje na pingić jer znam da bumo igrali tek za 10 dana i onda moš mislit kak sam u konstanti.
Sve je moguče...možemo i ispasti (iako vjerujem da se takva crna kombinacija neće ostvariti),
a možemo i zaredati s pobjedama jer je realno samo Agronomski prejak (ako igraju u punom sastavu), a sve ostale možemo dobiti, ali s obzirom na našu formu i od svakoga - izgubiti.
Kada pogledaš naše rezultate, svi su 5-5 ili 6-4 a parovi su uvijek bili "živi",
osim protiv WD40 kada smo igrali samo dvojica, a i to nismo smjeli izgubiti.
Nažalost, svaku tekmu neko od nas trojice kiksa...
ali me ubija nekonstantnost.Jedan tjedan igramo, pa jedan ne igramo (odgoda), pa jedan igramo, pa dva ne igramo, pa igramo dvije tekme u dva dana i tako dalje.Kada čujem da je tekma odgođena, onda nemam volje niti otići negdje na pingić jer znam da bumo igrali tek za 10 dana i onda moš mislit kak sam u konstanti.
Sve je moguče...možemo i ispasti (iako vjerujem da se takva crna kombinacija neće ostvariti),
a možemo i zaredati s pobjedama jer je realno samo Agronomski prejak (ako igraju u punom sastavu), a sve ostale možemo dobiti, ali s obzirom na našu formu i od svakoga - izgubiti.
Kada pogledaš naše rezultate, svi su 5-5 ili 6-4 a parovi su uvijek bili "živi",
osim protiv WD40 kada smo igrali samo dvojica, a i to nismo smjeli izgubiti.
Nažalost, svaku tekmu neko od nas trojice kiksa...
The Only Way Is Up...rutinski
Teško je održati razinu entuzijazma na visokom nivou tokom cijele sezone, a kamoli kroz nekoliko sezona i godina.
Voljni moment varira, to je sasvim normalno.
Bude se to stabiliziralo, garantiram da će samo jedan povoljan rezultat vratiti sve a svoje mjesto.
Ideš na DEDU?
Kako stvari stoje, ja ću ovog Dedu preskočiti.
Voljni moment varira, to je sasvim normalno.
Bude se to stabiliziralo, garantiram da će samo jedan povoljan rezultat vratiti sve a svoje mjesto.
Ideš na DEDU?
Kako stvari stoje, ja ću ovog Dedu preskočiti.