SOKAZ forum
20. liga proljeće 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
.. i mi odigrali zadnje kolo ..
Zadnja izmjena: Spin, dana/u čet svi 19, 2011 11:49 am, ukupno mijenjano 1 put.
ae, šta jest jest, imali smo ili više pobjeda ili više setova od svake ekipe i ako pobjedimo uriho, slažem se, zbilja smo i zaslužili prvo mjesto (mada da se sad igra i protiv intercapitala, i 5 elementa i komiže, nebi se veselo provelidan je napisao/la:Dečki hvala na čestitkama, nije bilo jednostavno ponoviti to ove godine, pogotovo nakon prva dva kola.
Ali oni koji najviše zaslužuju čestitke ste vi.![]()
![]()
![]()
Sada nas dostojno prezentirajte u 18. ligi a mi vas uskoro stižemo.
No, sad...bez obzira što smo mi objektivno jači od Uriha, ipak...neznam, al pušem i na hladno
jednostavno, nismo baš u treningu. I tako bi trebali dobit, al svejedno.
Stoga ajde, sačekat ćemo sutra...a nadam se da ćemo ipak i slavit
evo ljudi pada mi na pamet da se (ako je ikako moguće i s obzirom da sezona završava) mi dvadesetoligaši nađemo u nedjelju na turniru Đorđa Novkovića i fino se podružimo, iskomentiramo ligu, popijemo koje ožujsko s limunom i dobro se zabavimo.
Onako za oproštaj od (ligaškog) druženja.
Zbiljski je bila zabavna sezona, sve su ljudi bili legen (wait for it....
) dary! i stvarno bi bilo zakon da to okrunimo jednim druženjem.
Šta kažete?
Možda i odigramo koju
Zbiljski je bila zabavna sezona, sve su ljudi bili legen (wait for it....
Šta kažete?
Možda i odigramo koju
ok to bi bilo napametnijeDren je napisao/la:evo ljudi pada mi na pamet da se (ako je ikako moguće i s obzirom da sezona završava) mi dvadesetoligaši nađemo u nedjelju na turniru Đorđa Novkovića i fino se podružimo, iskomentiramo ligu, popijemo koje ožujsko s limunom i dobro se zabavimo.
Zbiljski je bila zabavna sezona, sve su ljudi bili legen (wait for it....) dary! i stvarno bi bilo zakon da to okrunimo jednim druženjem.
Šta kažete?
Možda i odigramo koju
- masterinsider
- Kontakt:
ahahaha 
nisam vidio taj podatak! stvarno 405:402
hehehe legendarno
A za 5. element nema beda...ako kojim slučajem završe u 18.oj (dakle odustane puno ekipa) imat će priliku za osvetu. A u kakvoj su formi trenutno, i osvetit će se
U svakom slučaju se sretnemo opet dogodine, ako nas čak i ne preskoće i nastave rasturati po 17.oj!
nisam vidio taj podatak! stvarno 405:402
hehehe legendarno
A za 5. element nema beda...ako kojim slučajem završe u 18.oj (dakle odustane puno ekipa) imat će priliku za osvetu. A u kakvoj su formi trenutno, i osvetit će se
U svakom slučaju se sretnemo opet dogodine, ako nas čak i ne preskoće i nastave rasturati po 17.oj!
da najjaci smo u sokazu,,bilo jebenoo na turniru malo smo haklali pivicee i komentiranje lige ostalih zivotnih situacia vidimo se na nekoj roštiljadi...kelemen je napisao/la:Dečki, mislim da se javljam zadnji puta na našem ovosezonskom forumu, pa još jednom iskrene čestitke najboljima, a i svima Vama koji ste kroz ovu sezonu pingić uzdigli na razinu više
![]()
Vidimo se!
eh, čovjek bi pomislio da si u pravu...al evo bili smo na turniru u nedjelju i trkeljali smo od 8:30 do 13:00. Doduše dosta smo pričali o tenisu i kako se Nadal vrača a Čilić nema muda izać na mrežu te kako su big serveri za kua, al ipak većina razgovora je bila o tome kako Krešo Martinović rastura i kako smo igrali protiv koga...pazi ovo - u zadnje 3 sezone. Za par godina već vidim naša druženja:
Akteri: 7-8 igrača sokaza, iz 4-5 ekipa. Rasprave, žustre.
izdvajamo jednu od 3 koje se paralelno odvijaju.
- Ma jebeš to ćovjeće, treba ga napast odma, reče prvi i potegne iz boce.
- Ma kurac ćeš ga napast, kad ti zafitilji s onom travom na bekend...
- pa to ti ja kažen, travu treba odma napast, jebeš travu. potegne još jednom a lijevom kopa po đepu.
- pa, bum ja, al kažem ti stari, čovjek ti je zavalja na rub stola a lopta leti ovako (pokazuje pokrete kretanja zmije prosipajući gemišt po stolu)
- Ej! pazi malo! viče onaj preko puta, ljut što je njegovo izlaganje o gubljenju na prasicu u petom setu prekinuto rasipanjem dragocijene tekućine. Ovaj se ne obazire.
- i jebo te, kako god je lupiš, zajebeš, reće šireći ruke tako da zamalo srušio tacnu konobaru koji je donosio novu rundu.
- E sori. Konobar se nasmješi i samo kimne glavom slažući boce pred njima.
- Eeee, zato mu moraš servirat flah, znalački će prvi gužvajući prazan pak partnera 100s.
- imaš cigaru? popušio sam sve a neda mi se do trgovine.
Oba pogledaju prema ulazu u Konzum koji je 5 metara niže. Obojica umorno odmahnu glavama, a drugi dobaci:
- Ma puši, šta pitaš! Izvadi cigaru iz kutije, stavi je u usta a kutiju baci na stolu do prvog. Obojica zapale i povuku dubok dim.
- Evo kad sam ja igra protiv onoga čokljavca, nastavi prvi, onog travaša, ma znaš ga...
-Spušića?
- Ma jok. onaj što ono na forumu...e kapetane! kako se zove onaj što je na forumu i igra travom? obraća se tipu preko puta.
-Čega? odgovara ovaj.
- ma onaj čokljavac, znaš onaj...
- pa Bućo, jebo te on! ljutito će kapetan, jer ga je opet prekinulo kad je objašnjavao kako je 2011, prije 3 godine, u petom setu izgubio na prasicu, al ovaj put duplu.
-Ae! banfićka hehehe. E vidiš ja san njemu kratku na travu i onda bum! Tako to treba protiv trave. Povuće još jedan dim i zakašlje.
- I kolko si ga dobio?
- Maizgubiosantrinula. Odgovori ovaj kroz kašalj.
- al je bilo gusto, doda glasnije.
- hehehe, jak si!
- hehehe...alo konobar! Daj još jednu rundu! Nego, jesi igra protiv onih brodova?
- Ma jesam...nemaju ti oni pojma. Samo zavaljaš brzu na forhend i poklopiš.
- I jesi dobio?
- Ma jesam kurac...hehehehe.
- hehehehe
Akteri: 7-8 igrača sokaza, iz 4-5 ekipa. Rasprave, žustre.
izdvajamo jednu od 3 koje se paralelno odvijaju.
- Ma jebeš to ćovjeće, treba ga napast odma, reče prvi i potegne iz boce.
- Ma kurac ćeš ga napast, kad ti zafitilji s onom travom na bekend...
- pa to ti ja kažen, travu treba odma napast, jebeš travu. potegne još jednom a lijevom kopa po đepu.
- pa, bum ja, al kažem ti stari, čovjek ti je zavalja na rub stola a lopta leti ovako (pokazuje pokrete kretanja zmije prosipajući gemišt po stolu)
- Ej! pazi malo! viče onaj preko puta, ljut što je njegovo izlaganje o gubljenju na prasicu u petom setu prekinuto rasipanjem dragocijene tekućine. Ovaj se ne obazire.
- i jebo te, kako god je lupiš, zajebeš, reće šireći ruke tako da zamalo srušio tacnu konobaru koji je donosio novu rundu.
- E sori. Konobar se nasmješi i samo kimne glavom slažući boce pred njima.
- Eeee, zato mu moraš servirat flah, znalački će prvi gužvajući prazan pak partnera 100s.
- imaš cigaru? popušio sam sve a neda mi se do trgovine.
Oba pogledaju prema ulazu u Konzum koji je 5 metara niže. Obojica umorno odmahnu glavama, a drugi dobaci:
- Ma puši, šta pitaš! Izvadi cigaru iz kutije, stavi je u usta a kutiju baci na stolu do prvog. Obojica zapale i povuku dubok dim.
- Evo kad sam ja igra protiv onoga čokljavca, nastavi prvi, onog travaša, ma znaš ga...
-Spušića?
- Ma jok. onaj što ono na forumu...e kapetane! kako se zove onaj što je na forumu i igra travom? obraća se tipu preko puta.
-Čega? odgovara ovaj.
- ma onaj čokljavac, znaš onaj...
- pa Bućo, jebo te on! ljutito će kapetan, jer ga je opet prekinulo kad je objašnjavao kako je 2011, prije 3 godine, u petom setu izgubio na prasicu, al ovaj put duplu.
-Ae! banfićka hehehe. E vidiš ja san njemu kratku na travu i onda bum! Tako to treba protiv trave. Povuće još jedan dim i zakašlje.
- I kolko si ga dobio?
- Maizgubiosantrinula. Odgovori ovaj kroz kašalj.
- al je bilo gusto, doda glasnije.
- hehehe, jak si!
- hehehe...alo konobar! Daj još jednu rundu! Nego, jesi igra protiv onih brodova?
- Ma jesam...nemaju ti oni pojma. Samo zavaljaš brzu na forhend i poklopiš.
- I jesi dobio?
- Ma jesam kurac...hehehehe.
- hehehehe