SOKAZ forum
21. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Tako je DrenDren je napisao/la: Ništa, ako želite biti prvi, morate tući i komižu i brezu, od nas ostalih malo pomoći
"prljavi posao" uzimanja bodova Brezi i Komiži neka odradi Intercapital sam
Nama je svejedno hoćemo li biti 2. ili 3. (a možda će i više ekipa ići u 20. ligu)
Prvo mjesto vodi u 19. ligu (i poslije moguće slijedi neki pad u 20. ili čak opet u 21.)
Tako da je možda bolje ići sigurno ligu po ligu.
Sutra očekujem kvalitetan susret i neka pobjedi bolja ekipa
Pa, situacija je slijedeća:
u 20. ligi je jedna ekipa odustala prije natjecanja. To znači da prve 4 ekipe iz 21. ide dalje.
Vi trenutno, 3 kola prije kraja imate 16 bodova a igrate sa izravnim konkurentima ( Mi i STK Zagreb) za 4. mjesto. Dakle držite sudbinu u svojim rukama.
Također, izravni konkurenti igraju međusobno u zadnjem kolu.
Ako vi i izgubite sva tri susreta do kraja, jedina mogućnost da budete 5. je da Mi i stk Zagreb tučemo slijedeća dva kola ( a STK Zagreb ima Brezu još osim vas) i međusobno odigramo 5:5 u zadnjem kolu.
U tom slučaju mi imamo 17 bodova i treći smo, vi i STK zagreb imate 16 bodova ali oni su 4. jer su tukli vas.
E sad, razmisli, koliko je to sve moguće:
Mi tučemo vas (vrlo vjerojatno
)
Oni tuku vas (teško)
Oni tuku Brezu (teško)
Mi odigramo s njima nerješeno (teško jer ćemo i njih razbit ko i vas
)
Tako, ne gine vam bar 4. mjesto.
jes vidio analize...šta ti je matematičar

u 20. ligi je jedna ekipa odustala prije natjecanja. To znači da prve 4 ekipe iz 21. ide dalje.
Vi trenutno, 3 kola prije kraja imate 16 bodova a igrate sa izravnim konkurentima ( Mi i STK Zagreb) za 4. mjesto. Dakle držite sudbinu u svojim rukama.
Također, izravni konkurenti igraju međusobno u zadnjem kolu.
Ako vi i izgubite sva tri susreta do kraja, jedina mogućnost da budete 5. je da Mi i stk Zagreb tučemo slijedeća dva kola ( a STK Zagreb ima Brezu još osim vas) i međusobno odigramo 5:5 u zadnjem kolu.
U tom slučaju mi imamo 17 bodova i treći smo, vi i STK zagreb imate 16 bodova ali oni su 4. jer su tukli vas.
E sad, razmisli, koliko je to sve moguće:
Mi tučemo vas (vrlo vjerojatno
Oni tuku vas (teško)
Oni tuku Brezu (teško)
Mi odigramo s njima nerješeno (teško jer ćemo i njih razbit ko i vas
Tako, ne gine vam bar 4. mjesto.
jes vidio analize...šta ti je matematičar
Ahhh...uvjerljivo najteža utakmica koju sam igrao u sokazu. Momci iz KoMIŽe nisu sad neki turbo kompletni igrači, al ono što igraju - u tome su experti
Na neku čudnu foru, dobili smo 6:4, al bez beda je moglo bit čak i 7:3 za njih a bome i mi smo mogli uvjerljivije dobit.
Skoro svi mečevi su bili na knap, par poena je odlučivalo...a kako je počelo (2:0 pa 4:2 za njih) nisam se nadao ni bodu.
U svakom slučaju, puno hvala momcima što su nam izašli u susret s ovim terminom, pokazali su da su i extra ljudi a ne samo ekstra igrači
Na neku čudnu foru, dobili smo 6:4, al bez beda je moglo bit čak i 7:3 za njih a bome i mi smo mogli uvjerljivije dobit.
Skoro svi mečevi su bili na knap, par poena je odlučivalo...a kako je počelo (2:0 pa 4:2 za njih) nisam se nadao ni bodu.
U svakom slučaju, puno hvala momcima što su nam izašli u susret s ovim terminom, pokazali su da su i extra ljudi a ne samo ekstra igrači
Ma vjerojatno ide i više (ako koja ekipa odustane prije proljeća)
Evo ovu sezonu je čitava 21. liga išla u 20.u Trenutno u 21. ligi ne igra niti jedna ekipa koja je prošlu sezonu igrala 21!
Ali ipak... dobro pitanje. Pretpostavio sam po primjerima iz prijašnjih sezona.
No, vjerojatno će se ib javit i pojasnit, ipak on čita sve postove na forumu
Evo ovu sezonu je čitava 21. liga išla u 20.u Trenutno u 21. ligi ne igra niti jedna ekipa koja je prošlu sezonu igrala 21!
Ali ipak... dobro pitanje. Pretpostavio sam po primjerima iz prijašnjih sezona.
No, vjerojatno će se ib javit i pojasnit, ipak on čita sve postove na forumu
Evo da se i ja javim,
svaka čast protivnicima stvarno su ljudine
dali su nam termin za igru na koji bi malo ekipa pristalo
nakon 4:2 za njih i ja sam mislio da je gotovo, ali uspjeli smo staviti rame do ramena i na kraju izvukli tri vrlo vrijedna boda
a sad do kraja pobjede
jer Konektira bi nas mogla iznenaditi ako ne održimo koncentraciju
Dan, ipak smo obavili "prljavi posao" za vas i za Brezu sad ovisite samo o sebi
svaka čast protivnicima stvarno su ljudine
nakon 4:2 za njih i ja sam mislio da je gotovo, ali uspjeli smo staviti rame do ramena i na kraju izvukli tri vrlo vrijedna boda
a sad do kraja pobjede
jer Konektira bi nas mogla iznenaditi ako ne održimo koncentraciju
Dan, ipak smo obavili "prljavi posao" za vas i za Brezu sad ovisite samo o sebi
neizvjesnost...
ma znate sta ..
bitno da je 21. liga i dalje u vodstvu ..
sto se tice izjednacenosti i neizvjesnosti sa koeficijentom 3.6130 ...
svi smo mi pobjednici
bitno da je 21. liga i dalje u vodstvu ..
sto se tice izjednacenosti i neizvjesnosti sa koeficijentom 3.6130 ...
svi smo mi pobjednici