2. liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
maco

#81 Post Postao/la maco »

Nemam.Smeta me sustav - kadija te sudi, kadija te tuži . To me počelo smetati od slikice - sjaši Kurta da uzjaše Murta.Pozdrav.
ib
Site Admin
Kontakt:

#82 Post Postao/la ib »

Internet je prepun mjesta za vrijeđanje, u što se onaj topic pred kraj postojanja morfao.
wolf
Kontakt:

#83 Post Postao/la wolf »

Jesam li ja nešto propustio :confused: :( :D
Izra
Kontakt:

#84 Post Postao/la Izra »

wolf je napisao/la:Jesam li ja nešto propustio :confused: :( :D
forumas maco ocito smatra da osoba koja je admin na jednom forumu, ne smije na tom istom forumu izraziti vlastito misljenje.

a zasto mu smeta jazbina nisam shvatio.
rope

#85 Post Postao/la rope »

Izra je napisao/la:
wolf je napisao/la:Jesam li ja nešto propustio :confused: :( :D
forumas maco ocito smatra da osoba koja je admin na jednom forumu, ne smije na tom istom forumu izraziti vlastito misljenje.

a zasto mu smeta jazbina nisam shvatio.
to je samo nastavak razvoja jednog divnog prijateljstva
maco

#86 Post Postao/la maco »

Ponavljam-ne smeta mi Jazbina i nije " razvoj divnog prijateljstva" . Napisao sam kaj mi nije po volji. mad:
Izra
Kontakt:

#87 Post Postao/la Izra »

maco je napisao/la:Ponavljam-ne smeta mi Jazbina i nije " razvoj divnog prijateljstva" . Napisao sam kaj mi nije po volji. mad:
dok malo detaljnije ne objasnis i dalje necemo znati na sto tocno mislis. :ne zna:
ib
Site Admin
Kontakt:

#88 Post Postao/la ib »

Ispričavam se, neću više izražavati svoje mišljenje.

Hoću. :B:
Dren

#89 Post Postao/la Dren »

@maco:
jesi napisao si, no jesi li realno sagledao situaciju?

Evo i meni smetaju neke stvari. Smetaju mi ljudi koji se registriraju na forum bez namjere da konstruktivno doprinesu istom i da bi isključivo (loše) trolali i vrijeđali. A primjer lošeg trolanja je kad netko napiše tuce postova od kojih je pola sarkastične primjedbe na zanimljivost sokaza otkad nema registriranih igrača a druga polovica vrijeđanje uprave sokaza i/ili sokazovaca pojedinačno i skupno.
Moj problem je što ja ne mogu odoliti metodi "klin se klinom izbija" pa volim strolat trola. Što nije ni lijepa ni zabavna metoda nikom drugom osim meni (i par ljudi koji razumiju šta radim).
I s pravom su moderatori zaključali temu, jer nema smisla da svi ostali forumaši moraju čitati dvojicu trolova kako se prepucavaju, pogotovo ne o temi koja je završena priča.
A to važi i za ovaj topic. Tema je druga liga sokaza, i ajde da je se držimo. Ako imaš primjedaba, otvori topic na raspravi, al daj se potrudi biti konstruktivan, da te ne strpam u koš s drugim neinventivnim trolovima.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Washo

#90 Post Postao/la Washo »

Ovo je pristojan forum bez svađe i teških riječi, i zato odite se svađati negdje drugdje :B: , ovdje su za sada pisala sama gospoda :cerek: !!! Bućo, Tonči, Periću, Wolf, Brodarci i ostali dragi ljudi, dođite u petak u Jazbinu i uživajte u mom monologu, borbi Branka i Oriškovića, gdje u meču najviše griješi Washo!!! Do slušanja, bilježim se sa štovanjem!!!
Tomaca
Kontakt:

#91 Post Postao/la Tomaca »

trol ovo trol ono, kaj je to trol :partijana:
was once Kemilov suigrač
Dren

#92 Post Postao/la Dren »

:rofl: :lol: :rofl:
dobra! :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
prstijola

inventivan dečko

#93 Post Postao/la prstijola »

Strolavaš troleve? Rulaš ti ruleke momčiću. Konstruktivno i inventivno.
Dren

hrvatski, molit ću

#94 Post Postao/la Dren »

trolove ;)
prstijola

sorry, trolove...

#95 Post Postao/la prstijola »

Kad nisam jedan od tvojih par ljudi pa ne razumijem što radiš.
Dren

strolan, opet.

#96 Post Postao/la Dren »

bzinga :kava:
bigdedi

#97 Post Postao/la bigdedi »

bazinga ;)

:vidiga: bazinga
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Čupa

#98 Post Postao/la Čupa »

Dren je napisao/la: Moj problem je što ja ne mogu odoliti metodi "klin se klinom izbija" pa volim strolat trola. Što nije ni lijepa ni zabavna metoda nikom drugom osim meni (i par ljudi koji razumiju šta radim).
tvoja metoda se narodski kaže - svakom loncu poklopac. ;)
Izra
Kontakt:

#99 Post Postao/la Izra »

a tvoja uvijek drenu poklopac. :D doduse ajde, kombinirate se ti i wolf.

nego druga liga? :)

bit ce zanimljivo u petak, nazalost necu moci doci navijati al zelim vam svima srecu i odlican mec. :top:
Dren

#100 Post Postao/la Dren »

bigdedi je napisao/la:bazinga ;)

:vidiga: bazinga
:rofl: :s:
Odgovorite