SOKAZ forum
2. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
danas borba mojih omiljenih Ut-ut-utrinaša protiv onih kaj imaju plivače kožice,R.V.Vidra!!!
veselim se dežurstvu u jazbini i odmah zamoljavam domačine kao i protivnike da ne bude pizdarija jer će bit
stolovi uglancani,mrežice nategnute,luxevi po propisu,pivice ohlađene i mislim da se nema kaj desit da to ne bude jedan pravi sokazovski derbi.....
s obzirom da poznajem i jedne i druge,lagano zagrijavam ruke jer znam da ću se danas nanosat kojekakvih pivčuga a i iskreno se nadam da bih mogao ponovno čut Kambijanu kak nekaj psuje jer je to neponovljiv doživljaj!!!
i još za kraj pitanje za kapetana:

veselim se dežurstvu u jazbini i odmah zamoljavam domačine kao i protivnike da ne bude pizdarija jer će bit
stolovi uglancani,mrežice nategnute,luxevi po propisu,pivice ohlađene i mislim da se nema kaj desit da to ne bude jedan pravi sokazovski derbi.....
s obzirom da poznajem i jedne i druge,lagano zagrijavam ruke jer znam da ću se danas nanosat kojekakvih pivčuga a i iskreno se nadam da bih mogao ponovno čut Kambijanu kak nekaj psuje jer je to neponovljiv doživljaj!!!
i još za kraj pitanje za kapetana:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Kao da sam imao neki "hanč" da će se danas spomenuti ime moje ekipe i to još sa malom dozom strahopoštovanja od strane Broda Jr-a spominjući našu već poznatu okretnost(snalažljivost) u bilo kojoj situaciji!
Vidim da ste sve pripremili kao i obično i znam da ćete biti dostojan suparnik kako za stolom a nadam se i za šankom sa već nam dobro poznatim konobarom
Trudit ćemo se da bude pravi derbi iako nećemo moći nastupiti kao pravi
Gledajući sliku moram priupitati i.b.-a da li je to na slici u čašici tek test primjerak bezbojnog napitka kojim spremate počastiti danas vaše suparnike
???
Vidim da ste sve pripremili kao i obično i znam da ćete biti dostojan suparnik kako za stolom a nadam se i za šankom sa već nam dobro poznatim konobarom
Trudit ćemo se da bude pravi derbi iako nećemo moći nastupiti kao pravi
Gledajući sliku moram priupitati i.b.-a da li je to na slici u čašici tek test primjerak bezbojnog napitka kojim spremate počastiti danas vaše suparnike
- masterinsider
- Kontakt:
ja sam ih imao nesto vise nego on. bilo je prilika da se mec zavrsi ranije, ali branko je u obrani bio zilav kao uvijek a meni ruka drhtava. 
srecom nije ni njega pretjerano isao napad pa sam na kraju ja ispao zilaviji.
steta sto nakon toga nismo uzeli bar bod, al svaka cast deckima sto su nas u dvoje maznuli. poslije je bilo cestitanja i druzenja kolko srce pozeli
a hrc je ako se ne varam ubiljezio rekordnu brojku ispijenih pifkana. 
srecom nije ni njega pretjerano isao napad pa sam na kraju ja ispao zilaviji.
steta sto nakon toga nismo uzeli bar bod, al svaka cast deckima sto su nas u dvoje maznuli. poslije je bilo cestitanja i druzenja kolko srce pozeli
Evo i mene!!! Prvo bi uputio pohvalu glavnom i odgovornom kelneru koji nas je cijelo vrijeme držao veselima i napojenima, zatim gospodinu uvaženom doktoru Kernu na savršenim pošalicama, i naravno Utrinašima koji su kao i uvijek bili super, osim Veša koji je bezobrazan, stalno priča bez prestanka, urla za vrijeme poena i općenito je krajnje nekorektan, vi koji ga poznate znate o čemu pričam!!! Puno Vam hvala na svemu, od srca Vaši Dora i Branko!!!