6. liga jesen 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
geek
Kontakt:

#81 Post Postao/la geek »

ib je napisao/la: Protiv tjuninga pogineš od brzine i od rotacije. :cry:
E, upravo to spremam travarošima. Jedino, što više nije tajna, jer me Webmaster razotkrio. Šmrc !
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
Norrin

#82 Post Postao/la Norrin »

@Izra: I meni se cinilo da ima soft samo na bekendu.

@Topspin: Bilo bi lijepo odigrati s Mateom.
Igranje s tatom joj ne bih preporucio, bolje sa Srkijem, ista igra, puno manje rasprava i nervoze.
geek
Kontakt:

Pemit

#83 Post Postao/la geek »

Ispričavam se što već 5 min. nisam napisao niti jedan post. Na telefonu sam imao svog stručnog konzultanta. I, ponovno sam pitao, koliko kvalitetan tuning, sa objašnjenjem cijelog postupka, nosi ? Odgovor : 30 %.
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
Lio

#84 Post Postao/la Lio »

Opet po stoti put tjuniranjem se ne mjenjaju performanse gume...promjena je ko da ste presli sa gume 1.9 na max...

Tjuniranje je isto što i nekad speed gluanje..guma je mrtva ako se ne speed glua ili ne tjunira...

Pošto su u sokazu samouci ljudi nemaju tehniku i razinu znanja da im je bitno ta tjunirana zivost gume vec gurkanje i kontrola(samo staviti loptu na stol) onda se tu filozofira i uspoređuje sa zabranjenim travama ili inim istrošenim srajverima itd itd...

Ta usporedba s travama bi imala smisla kad bi ja pola gume natjunirao..pola ne..pa pola istrosio smirglom ili ko zna kak promjenio originalne performanse gume..
ib
Site Admin
Kontakt:

#85 Post Postao/la ib »

Usporedba ima smisla već samim time što je zabranjeno. :kava:
Izra
Kontakt:

#86 Post Postao/la Izra »

svako tretiranje gume koje ju imalo mijenja je zabranjeno po ittf-u. tuningom promjenis gumu da bi dobio prednost.

druga stvar sto to ljudima sjeda, a nezgodne i "nepredvidive" trave im ne sjedaju.
Lio

#87 Post Postao/la Lio »

Onda bi trebalo zabraniti sve tenergy gume..he he..one su tvornicki natjunirane...
Izra
Kontakt:

#88 Post Postao/la Izra »

to nije protiv pravila, ne smiju se naknadno provoditi postupci koji mijenjaju karakteristike gume.

blesavo formulirano pravilo jer sloj prasine mijenja karakteristike gume, ciscenje ih opet mijenja, igranjem kroz dugo vremena guma mijenja karakteristike... ali eto, tako je kako je.
Norrin

#89 Post Postao/la Norrin »

Poceli smo s napredovanjem mlade djevojke, nazalost opet smo zavrsili na raspravi o zabranjenim gumama, cudo jedno. :cry:
Brod

#90 Post Postao/la Brod »

Pa tata Geek je kriv za sve!
Mi o koječemu , on uvjek o gumama,tjuninzima i kaj ti ga ja znam... :cekicem:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
silvac

Matea!!!!!

#91 Post Postao/la silvac »

Norrin je napisao/la:Poceli smo s napredovanjem mlade djevojke, nazalost opet smo zavrsili na raspravi o zabranjenim gumama, cudo jedno. :cry:
Slažem se s mladim Somekom koji kuži stvar!Kuda ste vi svi otišli?
Čudo jedno!Mlada Matea je izvrsna igračica a to bu te uskoro i
vidjeli.NJoj ništa specijalno od guma netreba,osim što imaju napadači!
Samo joj treba malo iskustva u Sokaz-u.
Pa i mali Kolarek je pušio prvu sezonu dok nije došao sebi!
A ove zabranjene gume me nikad nisu brinule.Nikad ih nisam pogledao
(mislim reket).Uvijek me pobijedio igrač,a nikad guma.Nakon par udaraca
osjetiš čar gume.
Zato,čemu filozofija?
Na mladima svijet ostaje.Mi starci smo u k...u.

:confused: :confused: :confused:
Izra
Kontakt:

#92 Post Postao/la Izra »

nema brige za nas mlade dok mozemo uciti od silvaca :cheer:
edizg
Kontakt:

#93 Post Postao/la edizg »

Svaki puta kada dodjem na ovaj forum sve mi je toplo oko srca posto vidim da vi jos nakon toliko postova niste presli na neku drugu temu,nego se vrtite jos uvijek oko moga forhenda, ljepila, guma i ostalih koje-kakvih gluposti. :s: :s: :s: :s:
Vecinu od vas niti ne poznajem ( niti vi mene ),a toliko prica kak bi ja trebala igrati i trenirati i TO SVE ZBOG JEDNOG POSTA ( Topspin-Rac ). Eto,ako vas bas zanima kako lupam forhend slobodno mozete doci na nas trening pa cu vas onda saslusati.
Nista ne kazem protiv ekipe ZET I. bas nasuprot. Nakon 2.odigrana kola u kojima su protivnici pljuvali nas na svakom koraku tj.poenu, Zetovci su se medjusobno pljuvali ne samo na svakom poenu,vec i za vrijeme poena tako da je to bilo zabavno za gledati :top:
Iskreno govoreci, dvorana mi totalno nije legla. Vani jedva 2 stupnja, unutra +30. Sve mi je letilo van stola, bas se nisam uspijela prilagoditi no necu sigurno kriviti dvoranu za moje poraze. Ovaj put su bili bolji sto naravno ne znaci da ce biti i sljedeci.
Sada nakon ove rasprave ocekujem da ce mi svi davati u forhend jedva cekam, hvala Rac :D :D meni pase!

Sokazovci, eto toliko od mene. Pozdrav, i malo manje visite na forumu! Matea :E:

p.s Hvala Silvac :)
Izra
Kontakt:

#94 Post Postao/la Izra »

a nene, na forumu je party. :D jos samo da se srki javi sa zokinog accounta jer sam napisao da ima cokljavu tehniku i ekipa ce bit kompletna. :D
Topspin

#95 Post Postao/la Topspin »

Stvarno forum je pravi party, samo Kemo nikak da se uključi, a sve sam probao hahaha
ib
Site Admin
Kontakt:

#96 Post Postao/la ib »

:eek: :cerek:

:jumping:
geek
Kontakt:

Pemit

#97 Post Postao/la geek »

Sina "uvodim" u Sokaz slijedeću sezonu, pa će ekipa STK "Vunderlići" biti kompletirana. No, njegova "specijalnost" neće biti forhand, već nove "znanstvene" spoznaje o feniranju trava.

Evo kako izgleda tunirana guma. Ali, kako se "malo" iskrivila, tako će se i izravnati :

http://i270.photobucket.com/albums/jj90 ... er_48h.jpg
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
Tomaca
Kontakt:

#98 Post Postao/la Tomaca »

Samo da javim da je post ignut sorazum te ce tekma biti odigrana, :cheer: opet smo u igri za ostanak u ligi.
ps-grlice-pemit odgođeno,jbg :headbang:
was once Kemilov suigrač
ib
Site Admin
Kontakt:

#99 Post Postao/la ib »

Ajd super. :top:

Ja se ispričavam Dugoselčanima, prenaglo sam reagirao na temelju izjava u afektu nekih ljudi. :o

Uvijek za fair-play, bravo i jednima i drugima za sva odgađanja, što u ovom prvenstvu, što prije i poslije! :grouphug:
Norrin

#100 Post Postao/la Norrin »

Kaj se tice Dugog Sela, bilo bi cudo da su oni ispali nekorektni prema bilo kojoj ekipi tako da mi je drago da se i tomaca u to uvjerio. :s:
Odgovorite