Također, hvala na gostoprimstvu (bili smo počašćeni sokovima i keksima što je stvarno lijepa gesta). Želimo im puno sreće u nastavku natjecanja. Navijamo da prođu u višu ligu
Najnovija vijest koju sam čuo danas je da je Ronin dobio Art Kuk
i ušao natrag u igru za prva 2 mjesta koja vode u doigravanje.
To što se širi krug ekipa koje kandidiraju za prva 2 mjesta baš nama i ne ide u prilog.
Čak štoviše, taj poraz je ekipu Art Kuk motivirao da se dodatno pojača ?!
I tako u pojačanom sastavu bi trebali istrčati baš protiv nas !!!
Art kuk ima znalca i iskusnjaru Perina, za drugu dvojicu nema igračke aktivnosti zadnjih 10 godina i po rezultatima ne vidim da bi bili nepremostiv problem tvojim koraljarima.
Ako dovedu pojačanje, možda će u tvojoj ekipi biti više igrača koji će trebati smirivanje
Čestitke Samoborcima na pobjedi Nijanse su odlučivale. I još jedna potvrda da je liga jaka. čak i prejaka za 23. Imal sam skoro bolji skor u 20.ligi u prva 4 kola
nemaju Karla, al svejedno, baš sam i ja to primjetio
bolje bi prolazili u 18toj
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Da, najbolji im je igrač u 15. ligi, ali njihov pojedinačni skor će po svemu sudeći biti sličan onom iz 18. Iduće godine bi moglo biti još veselije kad se sve ove ekipe koju odu "samo" za jednu ligu počnu pojačavati
Bilo bi fora napraviti natjecanje repki svih liga. Mi(23.liga) bi ove godine bili konkurentni do III. lige, recimo u sastavu: Perin, Eskulić, Dadić