SOKAZ forum
Vikend turniri zima 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nitko ni riječ o sutrašnjem turniru u Prečkom od 6. do 9. ljige ???
Lijepo je vrijeme pa bi se mogao pojaviti rekordan broj igrača (barem se nadam).
Tko su favoriti osim Nemeca koljenko-štigleca, naravno...(neće biti Rakića na njegovu sreću jer je bolestan, pa ga neće imati ko ovoga puta "držati za jaja"
), kakve su prognoze ?
Ajde, recite nešto, bilo što...
Od kada ste mi eliminirali Tulipana-Trnskog nema više nikakvih analiza i forum je postao (opet) totalno mrtav.
Tko će dočekati početak proljetnog dijela, dani se sporo vuku, i nekako mi prijateljski mečevi nisu "to".
Puno su bolji - neprijateljski u ligi
Lijepo je vrijeme pa bi se mogao pojaviti rekordan broj igrača (barem se nadam).
Tko su favoriti osim Nemeca koljenko-štigleca, naravno...(neće biti Rakića na njegovu sreću jer je bolestan, pa ga neće imati ko ovoga puta "držati za jaja"
Ajde, recite nešto, bilo što...
Od kada ste mi eliminirali Tulipana-Trnskog nema više nikakvih analiza i forum je postao (opet) totalno mrtav.
Tko će dočekati početak proljetnog dijela, dani se sporo vuku, i nekako mi prijateljski mečevi nisu "to".
Puno su bolji - neprijateljski u ligi
The Only Way Is Up...rutinski
Jeb.li su ga bez vazelina, tak da je dobil hemeroide, naljutil se i odustal.Izra je napisao/la:i ne razumijem ovo sa trnskim... sta ga je netko eliminirao?
Kaže da se osjećao kao Sizif kad je gural onu kuglu na vrh špičastog brda, i da je morao na kraju odustati od foruma.
A Vas dva Koreanca (administratori) iz odreda za čudoređe, istraživanje ruda i gubljenje vremena nemojte se praviti nevini...i Vi imate putra na glavi u eliminaciji nježnog cvjetića Trnskog (koji inače nema trnje
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet vel 07, 2014 2:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
- mistreaver
- mistreaver
- agent_zero
- mistreaver
- agent_zero
Još se "tuku".
Okupio se rekordan broj igrača, preko 50 čini mi se, tako da su se mečevi po grupama morali igrati u dva ciklusa pošto ima samo 7 stolova (a od tih 7 budimo realni, barem 2 nebi mogla poslužiti niti kao kuhinjski stol, a kamoli stol za ozbiljan stolnoteniski
turnir).Dobro se igra, i biti će zanimljivo do kraja.
Ko ostane do kraja nek napiše malo komentar četvrtfinala, polufinala i finala da znamo kak je završilo.
Ja sam zadnje videl da je Đivić u lijepom meču izbacio Detelja...što bi po ligama trebalo predstavljati iznenađenje, ali Điva je opasan "ljevi" igrač (ljevak), s izuzetno neugodnim servisom
Okupio se rekordan broj igrača, preko 50 čini mi se, tako da su se mečevi po grupama morali igrati u dva ciklusa pošto ima samo 7 stolova (a od tih 7 budimo realni, barem 2 nebi mogla poslužiti niti kao kuhinjski stol, a kamoli stol za ozbiljan stolnoteniski
turnir).Dobro se igra, i biti će zanimljivo do kraja.
Ko ostane do kraja nek napiše malo komentar četvrtfinala, polufinala i finala da znamo kak je završilo.
Ja sam zadnje videl da je Đivić u lijepom meču izbacio Detelja...što bi po ligama trebalo predstavljati iznenađenje, ali Điva je opasan "ljevi" igrač (ljevak), s izuzetno neugodnim servisom
- agent_zero
- agent_zero
- mistreaver
A jebi ga, imal sam najbolju volju, ali me je u 14:04 nazvalaagent_zero je napisao/la:Eto, Guga ne isprati turnir do kraja i kao da se ništa nije igralo
A i bil sam u depri pošto sam popušil od Ivičeka 2-3 nakon vodstva 2-1 (tolko su mu se maglile naočale, da sam se osječal tak jadno ko da sam popušil od Stevie Wondera ili Ray Charlesa), od Šuta 2-3 nakon 4 meč lopte 14-16 peti set (na jednu je normalno pogodil prasicu), i samo sam dobil Vuksana 3-2 (pa sam njega zajebal da ne ide dalje).
Nevjerojatno je na kakve sve načine ispadam već drugu subotu za redom...ali, sve je to dobro akumuliranje iskustva.
Od koga je izgubio Đivić ?
Kaj se tiče stola broj sedam šteta da to nije ustvari stol broj devet (deveti krug pakla
Inače to je jedno krasno iskustvo koje bi preporučio svakom iole ozbiljnijem igraču jer ako to ne probate, ostati ćete prikračeni zauvjek.
Igra na tom stolu me podsjetila na vrijeme dok sam još bio mali, pa smo išli na kampiranja.I tamo smo znali imati stol za pingić (doduše, malo bolji od ovoga broj 7).
A prošli tjedan kad sam igral cijelu grupu na tom stolu, iz prikrajka, između 2 klima uređaja i grede sa zanimanjem su sve mečeve pratila 2 goluba i jedna grlica (bez zajebancije), i cijelo vrijeme sam osječal "ugodno" strujanje zraka temperature 2 do 3 stupnja iznad nule pošto su kvalitetni prozori marke Jelovica (naravno) "izvrsno" zaustavljali nalet hladne Atlantske ciklone.
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned vel 09, 2014 9:28 am, ukupno mijenjano 3 puta.