Vikend turniri-Zima 2016.

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pale
Kontakt:

#81 Post Postao/la Pale »

Marko riječ je o turnirima.
Prečko je baš super dvorana. Kakve imaju veze rođendani i nogometaši. Ako igraš dobro ne smetaju ti ni loptice sa drugih stolova ni nogometaši ni djecca koja slave ročkas. Jebi ga a ako nam ne ide baš onak kak smo si zamislili onda nam smeta i žamor iz kafića sa 1. kata.
Daj prestanite kenjat i igrajte ili se ljećite. Kad i ako ozdravite javite se. Imate od mene pivu :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#82 Post Postao/la trnac »

:raspa: :kokice: :hihihi:
ib
Site Admin
Kontakt:

#83 Post Postao/la ib »

Usput, rezultati su vam gore, ako netko nije primijetio. :ceka: :raspa:
Norrin

#84 Post Postao/la Norrin »

Sto da kazem Alenu, je li on vlasnik dvorane?
Covjek je cijelo vrijeme imao trenirku i kapuljacu na glavi, mozda se i on razbolio ko i ja, od svima neprimjetnog propuha.
Meni nije smetao klinac s loptom, Kovacicek je izgubio poen, na pjesmu u dvorani je izgubio jos tri poena.
Doduse, da sam bio prvi na turniru i osvojio hrpetinu bodova onda ne bih tvrdio da to bas i nije dvorana za stolni tenis, i kako se neki lijepo znaju izraziti, kenjao.
ib
Site Admin
Kontakt:

#85 Post Postao/la ib »

Pa nije vlasnik, ali je operativa. I rekao bih da su svi pomaci plod njegovog rada, a ne vlasnikovog višenja s krova dvorane dok razvlači mrežu.
I još je i sam ping pongaš i kuži o čemu pričate.
I još duša od čovjeka.

Isto kako si prošli tjedan lijepo sa mnom čavrljao, a ne s Furjanom ili Milicom. slika

A za Tomu se ne brinem, očvrsnut će! Susreće se on svakodnevno s puno gorim bad guyevima od raspjevane djece. :) A k tome mu je i jučer sve sretno završilo. :hihihi: :mig:
max pax

#86 Post Postao/la max pax »

Za softu :top: :top: :top:
Norrin

#87 Post Postao/la Norrin »

Ma svaka cast svima koji se trude da nesto poprave, i Alenu i tebi, ali meni ovo nije dovoljno, kaj mogu.
Mogu pricati sa svima ponaosob u cijeloj dvorani i svi se mogu slagati ili ne slagati sa mojim misljenjem, ali nista ne mogu promijeniti.
Jedino sto mogu je ne dolaziti, i tako cu postupiti.
Guga
Kontakt:

#88 Post Postao/la Guga »

max pax je napisao/la:Ja mislim da smo se mi svi malo razmazili, kak se igralo dok nije bilo merixa ,vjesnika, ritma itd. onda je prečko bilo super, tako da nije se dvorana promijenila nego ljudi :zubo:
Tu si u pravu, nije se dvorana promijenila...samo je 10 godina starija,
a sve je potpuno jednako u njoj kao i prije :lol:
The Only Way Is Up...rutinski
Guga
Kontakt:

#89 Post Postao/la Guga »

Ikota~sova je napisao/la:Guga 60 od 900 tebi je 0.07%

Meni je to 7%. A to je malo manje od 10 a ne kak ti veliš da nije ni 1% :hihihi: :rofl:
Je, fulal sam jednu decimalu...boli me zub od jučerašnjeg propuha :lol:
Koki
Kontakt:

#90 Post Postao/la Koki »

Sigurno nisam najkompetentniji da pišem o ovoj temi jer turnire ne igram već godinama no eto da se uključim malo...
U dvorani Prečko sam igrao nekoliko puta ligu i to rezultatski dosta solidno no da je muka ...muka je..
Te pazi jer je hladno, te nema mjesta, te se kliže i ne vidi a o prljavštini da ne govorim. Prašina ispod stolova spada u kategoriju arheoloških nalazišta. Stvarno ne vidim ni jednu dobru stranu koja bi opravdala ovu izrazito lošu dvoranu. Ne razumijem one koji je plačaju za Sokaz utakmice (možda žele dobiti prednost izrazito domaćinske dvorane) a pogotovo ne razumijem da se u takvoj dvorani organiziraju turniri Sokaza kada za iste postoje mnogo bolje dvorane (velesajam recimo)...
Koliko sam shvatio vlasnik dvorane ne mari za nedostatke koji bi se mogli ispraviti. Tko i zašto podržava takvo ponašanje ne mogu dokučiti...

Kada se već nešto plača onda se valjda za svoje novce mogu dobiti i nekakvi regularni uvjeti.
Mlađi igrači imaju manje problema (prljavci bi rekli "sve je lako kad su mlad). Lakše se zagriju, teže ohlade, bolje vide i čuju pa ih sve manje smeta. Ovakvi kao ja, koji su duboko zašli u srednje godine, em se teže zagriju, brže odrvene sjedeći i slabije vide pa su u 100 problema. O mogućnosti prehlade u hladnoj dvorani da ne govorim.

Pingić je filinganski sport u kojem na igru utiče sve... od stola, rasvjete, poda, temperature i td..itd..
Zato zaključci onih koji tvrde da "rđavom kur.cu i dlaka smeta" jednostavno ne stoje. Svako pravilo i uvjeti u stolnom tenisu ( i u svakom drugom sportu) trebaju ići tome da favoriziraju boljega. Pravila i uvjeti koji omogućavaju da pobjeđuje slabiji (zbog neregularnih uvjeta) nisu dobra...
Ne bi li SOKAZ trebao stremiti osiguravanju što boljih uvjeta?
max pax

#91 Post Postao/la max pax »

Guga je napisao/la:
max pax je napisao/la:Ja mislim da smo se mi svi malo razmazili, kak se igralo dok nije bilo merixa ,vjesnika, ritma itd. onda je prečko bilo super, tako da nije se dvorana promijenila nego ljudi :zubo:
Tu si u pravu, nije se dvorana promijenila...samo je 10 godina starija,
a sve je potpuno jednako u njoj kao i prije :lol:

https://youtu.be/DQiIwAD5AvE, :zubo: :zubo:
Guga
Kontakt:

#92 Post Postao/la Guga »

ib je napisao/la:O Guginim zlonamjernim insinuacijama o interesima i interesnim skupinama neću pretjerano :rigo: ali ako on odbija shvatiti da nam je jedini interes sačuvati dvoranu koja nije idealna, ali u kojoj se može odigrati, a živi pet minuta od nje, teško da ću ga ja uvjeriti. :flop:
Ja uopće nisam iznio nikakve zlonamjerne insinuacije nego sam napisao činjenice.Zatim, ako si čitao moje postove proteklih tjedana mogao si pročitati da sam napisao da više nije hladno u dvorani kao što su mnogi pisali jer su postavljene grijalice :top:
Isto tako sam napisao da meni propuh nije bio problem, a oni kojima je bio mogli su to signalizirati i to se moglo riješiti s jednim papirom naljepljenim na vrata i molbom za zatvaranje istih.
Meni je ogroman problem svjetlo...
Zatim, je, ja sam na 5 minuta od dvorane i ako pogledaš unatrag 3 godine nisam izostao niti s jednog, jedinog turnira moje lige.
Osim toga, trebao bi biti potpuni luđak da želim da se turniri presele iz odvorane koja je udaljena 5 minuta od moje kuće u drugu dvoranu koja je udaljena pola sata (ako je ovdje sve super) zar ne ? :eek:
Sve što sam napisao o uvjetima, stoji...i isto tako sam napisao da sam dolazio i da ću vjerojatno dolaziti i dalje, ali da je "sve odlično"...nije :mad:
Koki
Kontakt:

#93 Post Postao/la Koki »

"Nije sve odlično"? Ok ..nije sve. Što je odlično? :rofl:
Guga
Kontakt:

#94 Post Postao/la Guga »

Nemoj sad baš tak...odlično sam se nasmijal, a rutinska pobjeda nad KaraRac-om...neprocijenjivo :lux:
ib
Site Admin
Kontakt:

#95 Post Postao/la ib »

Koki je napisao/la:Koliko sam shvatio vlasnik dvorane ne mari za nedostatke koji bi se mogli ispraviti. Tko i zašto podržava takvo ponašanje ne mogu dokučiti...
Šta da ti kažem, krivo si shvatio. :ne zna:
Prečko u najgorim danima goluba, pušenja, prljavštine, hladnoće i otvorenih bočnih stakala je ipak lošije nego danas. Valjda nisi dugo bio.
Koki je napisao/la:Ne bi li SOKAZ trebao stremiti osiguravanju što boljih uvjeta?
Pa i stremi.
SOKAZ, naime, po pitanju većih dvorana smatra da je za zagrebački rekreativni pingić bolje imati jednu odličnu dvoranu u južnom dijelu grada i jednu u kojoj se može igrati u zapadnom dijelu grada, nego samo odličnu dvoranu u južnom dijelu grada.

Disclaimer: ne spominjem Vjesnik, jer mi se nažalost čini da on nije opcija za organizirati turnire zbog malo mjesta oko stolova i nimalo mjesta ako poželiš mrdnuti negdje van dvorane.
Lio

#96 Post Postao/la Lio »

Stolni tenis je jako neprofitabilan sport:(.
Iz tog razloga i postoje dvorane koje liče na to što liče:(.

Što nas veseli u toj priči..jest da zbog krize treba bit sretan da uopče postoji i takva dvorana u kojoj možeš napravit veči turnir..ne brojim one dvorane sa manje stolova:).

Što sokaz bi morao:):

Za maaanje dvorane:)

1. Za manje dvorane uvjetovati poboljšanje rasvjete jer je maaalaa investicija i naravno grijanjee jer opet je maaalaa investicija:)

2. Ima dosta rabljenih stolova po 1500 kn koji su bolji od njihovih staklovinja na kojim igraju..i to jeeee..relativnoo maala investicija:)
Slick

#97 Post Postao/la Slick »

@ib
4. turnir, grupa 15, Kosovac - Hudjek
upisan je rezultat 2:2
:confused:
ib
Site Admin
Kontakt:

#98 Post Postao/la ib »

Thx, popravito! :top:
Stip

#99 Post Postao/la Stip »

Slažem se i da je Prečko još uvijek prilično loša dvorana, ali i da je situacija bolja nego prije godinu dana (hvala Softa!). Plus što smo imali sreće s vanjskom temperaturom, pa se niti ja ne mogu previše izvlačiti na to.

Ali šteta je da je praktički cijela rasprava na forumu o dvorani. Baš sam razgovarao za vrijeme turnira s većim brojem starijih igrača, i svi se slažu da je prosječna kvaliteta igrača iznimno visoka. Nekad si manje-više bio siguran da će nekog iz desete lige napucati, sad uopće nije tako.

Ovako na brzinu čini mi se da je već po grupama bilo 15-ak mečeva u pet setova , a i kasnije je bilo zanimljivo.
Tri četvrtfinala su bila na pet setova, prva dva nositelja ispala su u četvrtfinalu, pet setova, dva razlike u petom, jedno polufinale u pet setova. S pobjednikom Ravijem sam pričao, on je iskreno oduševljen SOKAZom kao organizacijom (uvjetima u Prečkom usprkos). Bio bi red da netko nešto i pohvali.

Osobno nisam zadovoljan, ali Karabeg je odigrao bolje i zasluženo me dobio. Možda zato ovaj put odem i na finalni turnir, da probam ja zeznut nekog nominalno boljeg :E: . Ili kako Zekoslav kaže (:cerek: ), možda samo želim osvojiti više bodova za rang listu.
Stane
Kontakt:

#100 Post Postao/la Stane »

Opet samo o dvorani a niko da pohvali novi sustav (a da mixser) 69 igraća nesjećam se kad je bila takva gužva odličan turnir :top: nadam se da bu u subotu isto toliko(dolazi mixser) ako ne i više čini mi se da je ova promjena donjela puno zanimljivije turnire :top:.
Da i ja spomenem ravi mi je rekao da nikad u životu nije više igrao stolni i da sokaz to je nešto odlično tako bravo za organizaciju sokaza , s web stranicom je oduševljen :cheer: :cheer: :cheer:
Sve je ok prečko nije tolko loš turnir kakvih ima tako složit će se neki samnom :zubo:
Zadnja izmjena: Stane, dana/u ned vel 07, 2016 5:07 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Odgovorite