SOKAZ forum
15. liga jesen 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga jesen 2016
Ma ja bi na njihovom mjestu na svaku tekmu vodio Someka. Jedan meč da odigra i jedan da sudi.
Let the force be with you
15. liga jesen 2016
Ona samurajska prepiska je pretpostavljam značila da ste odgodili tekmu sa lihvarima oups pardon bankarima?
15. liga jesen 2016
Sve što kažem može se iskoristiti protiv mene... 
15. liga jesen 2016
AMARENA - kuća letećih reketa!
15. liga jesen 2016
tekma 10 kola između Rakuna i Hvidre je na inzistiranje domaćina odgođena
15. liga jesen 2016
Luftbrenzeri su lakše nego što sam mislio pokosili travu u svom dvorištu.
Još jednom se je pokazalo da je teško ako vam treći igrač ne pobijedi niti jednu. Vanja je više nego solidan igrač ali jbg godine su ga pritisle. Ja se mogu samo nadati da ču u tim godinama uopće igrati
.
No, sudeći po mojim informacijama nova akvizicija Dinka biti će pravo pojačanje te će oni biti svima tvrd orah.
Još jednom se je pokazalo da je teško ako vam treći igrač ne pobijedi niti jednu. Vanja je više nego solidan igrač ali jbg godine su ga pritisle. Ja se mogu samo nadati da ču u tim godinama uopće igrati
No, sudeći po mojim informacijama nova akvizicija Dinka biti će pravo pojačanje te će oni biti svima tvrd orah.
15. liga jesen 2016
Gledah tekmu i mogu reći samo jedno , gosp. Matković je za razliku od ostalih stvarno kompletan pingpongaš . Igra jednako dobro bekend i forhend
i stvarno je čudno da nije dobil više od jedne partije do sad.
To je samo još jedna potvrda da u ovim ligama materijal na reketu , bez obzira na znanje , odrađuje većinu posla .
i stvarno je čudno da nije dobil više od jedne partije do sad.
To je samo još jedna potvrda da u ovim ligama materijal na reketu , bez obzira na znanje , odrađuje većinu posla .
15. liga jesen 2016
Wolf je, kao i uvijek, u pravu. Vanja Matković je, za razliku od mene i Buce, koji smo priučeni igrači, naturščici, školovani iz djetinjstva igrač. Na treninzima mlati mene i Bucu bez ikakvih problema i naši materijali nam ništa ne pomažu. A zašto on u mečevima propada je pitanje za milijun dolara.
15. liga jesen 2016
Wolf ono Wolf ovo
.
Dinko, uz dužno poštovanje prema spomenutom gospodinu, ali Saša je uvijek u pravu a ne tamo neki Wolf
.
Dinko, uz dužno poštovanje prema spomenutom gospodinu, ali Saša je uvijek u pravu a ne tamo neki Wolf
15. liga jesen 2016
Evo kaj znači marerijalwolf je napisao/la:Gledah tekmu i mogu reći samo jedno , gosp. Matković je za razliku od ostalih stvarno kompletan pingpongaš . Igra jednako dobro bekend i forhend
i stvarno je čudno da nije dobil više od jedne partije do sad.![]()
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
15. liga jesen 2016
Stane sine, prebacilo te zadnjih par dana.
Šta je bilo, tko te toliko potresao da si ovako ljut?
Znamo svi da mrziš materijale, ali nekako mi je draže dok si u onom lažno skromnom Nadal-modu "nema veze što sam izgubio, samo moram više trenirati i onda ću napredovati na tu igru".
Šta je bilo, tko te toliko potresao da si ovako ljut?
Znamo svi da mrziš materijale, ali nekako mi je draže dok si u onom lažno skromnom Nadal-modu "nema veze što sam izgubio, samo moram više trenirati i onda ću napredovati na tu igru".
15. liga jesen 2016
uzaludno je trenirat kad dodes do limita nemreš vise naprijed i to frustira.volim gubit sad me ova prva liga isfrustrila izgubio sam puno mećeva.Sad razmišljam kak lagano pobijeđivat zato anti spin da me nikoji klinac nemre dobit bez obzira kolko trenira 
15. liga jesen 2016
Kakva čast, koja gospoda na našem forumu. Nema veze što su off topic, izgleda da se čitaju i naše umotvorine.
15. liga jesen 2016
Ma kaj na bh i na fh na sve nabijem anti spin

15. liga jesen 2016
Tako je, Stane. Na sve nabiješ anti spin i - sve nabiješ!
15. liga jesen 2016
Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.Za nus pojave upitajte doktora ili ljekarnika 
15. liga jesen 2016
Mislim da ni mene nebu tak skoro na 4umu pozdrav 
15. liga jesen 2016
Ne daj se Stane. Valjda u Sokazu ima više ljudi s antispinom, a ne samo poneki u prvim ligama, tj. što hoću reć da tvoja zajebancija nije usmjerena prema nekome posebno.
Usput puno sreće Dinku i Buci u borbi za o(p)stanak.
Usput puno sreće Dinku i Buci u borbi za o(p)stanak.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
15. liga jesen 2016
Eto
dogodilo se
Zrinski ne želi igrati sa lopticama bez plusa, jer su ove koje imamo manje (40) i plus je zbog toga tamo..
https://1drv.ms/i/s!Ajs7XxSwTFdmgcw1Bp4wCihbdHEFBw
dogodilo se
Zrinski ne želi igrati sa lopticama bez plusa, jer su ove koje imamo manje (40) i plus je zbog toga tamo..
https://1drv.ms/i/s!Ajs7XxSwTFdmgcw1Bp4wCihbdHEFBw