NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Nova sezona Da ili Ne
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: sub ruj 11, 2021 10:30 am    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Tako je, Koki, imaš pravo. Smile
Pokušao sam problematizirati ovu tematiku još tijekom lipnja s prijateljima iz SOKAZ-a, iz Predsjedništva, s moderatorima foruma, s ljudima koji su već dugo članovi i nije im svejedno što će se događati ove jeseni. Question
Na žalost, najčešći zaključak bio je i najlogičniji, a to znači da je trebalo pričekati da se vidi kakvo će stanje s pandemijom biti u rujnu, te kakve će biti mjere spriječavanja širenja koronavirusa u tom trenutku. Pojma nemam
No, sada već vidimo u kojem smijeru to ide, bit će restrikcija, moguće je da će se povećavati iz tjedna u tjedan ili iz mjeseca u mjesec, ali u svakom slučaju bismo trebali kao udruga reagirati na ono što je sada na snazi.
Ostanemo li bez reakcije i čekamo da se sezona dogodi sama od sebe, bojim se da će opet potpuno propasti. Crying
Za dvoranu u Vjesniku uopće ne znam hoće li biti na raspolaganju, a u većini dvorana, kako je i Koki napisao, nema šanse da se i na koji način sačuvamo od velike količine razmjene aerosola... Rolling Eyes
Što učiniti? Misli
Neka nam je svima sa srećom. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: sub ruj 11, 2021 2:21 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Igranje vani, na otvorenom. Tako mi u Opatiji.
[Vrh]
Stip

PostPostano: pon ruj 13, 2021 8:38 am    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
... trebali kao udruga reagirati na ono što je sada na snazi.
Ostanemo li bez reakcije i čekamo da se sezona dogodi sama od sebe, bojim se da će opet potpuno propasti. Crying

Pero, bez imalo fige u džepu, stvarno me zanima kakva je tvoja ideja, kako bi konkretno SOKAZ kao udruga trebao reagirati i time poboljšati šanse za odigravanje sezone na siguran način? Daj prijedloge, pomozi. I svi drugi, naravno.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon ruj 13, 2021 10:57 am    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Nisam siguran da SOKAZ kao udruga može nešto napraviti po tom pitanju.

U komercijalnim dvoranama (Prečko, Merix) će vrijediti pravila tih dvorana.
U javnim prostorima (mjesne zajednice, škole i slično) će vrijediti njihova pravila, dok će u privatnim dvoranama opet biti treća pravila.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: pon ruj 13, 2021 2:00 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Sokaz je izdao svoj "Covid Protokol" no kako sam napisao isti je out of date. Protokol treba prilagoditi novonastaloj situaciji bez obzira što će dvorane možda imati različita pravila.

Ne očekuje nitko da SOKAZ riješi pamdemiju...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stip

PostPostano: pon ruj 13, 2021 2:25 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Bilten će u tisak za koji sat ili možda sutra, još ima vremena za izmjenu Covid protokola. Ali što bi konkretno trebalo iz njega izbaciti, a što staviti?

"SOKAZov" Covid protokol je baziran na HSTS-ovom koje je vrijedio i na Zagreb Openu 2021 ( https://www.hsts.hr/images/stories/202021/PROPOZICIJE/ZGBOPEN2021/ZAGREB_OPEN_2021_-_Covid-19_protokol.pdf )

Pogledao sam i protokol sa Olimpijade (npr. https://www.rappler.com/sports/things-to-know-covid-19-pandemic-protocols-tokyo-olympics)

Iskreno, ne vidim tu neke značajne razlike, niti način kako bismo se štitili od aerosola.
[Vrh]
dundo bumbo

PostPostano: pon ruj 13, 2021 3:19 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Čovjek (Kokanović) tu je sasvim jasan, njegova zamisao jest očito uvjetovanje sudjelovanja u jesenskom prvenstvu posjedovanjem potvrde (o cijepljenju, preboljenju,) ili predočenjem svježeg negativnog testa na koronu. Što se samoga prijedloga tiče, vodstvo udruge trebalo bi tek procijeniti koliko bi igrača i ekipa, u slučaju prihvaćanja takve ideje, odustalo od natjecanja. A tu i ja iskreno tapkam u mraku, sa sigurnošću mogu reći jedino to da bi moja ekipa (Vrhovec), pod takvim okolnostima i uz takve regule, digla ruke od SOKAZ-a.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon ruj 13, 2021 7:06 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Kokice
Charlie

PostPostano: pon ruj 13, 2021 8:03 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

mmm da,

dundo bumbo je bio direktan, a znam ih još koji se nebu cjepili.
Koki između redaka sugerira QR cod indetifikaciju.

Moram reći da ih obojicu razumijem, previše toga smo pročitali na internetu i sve nas učinio nevjerojatno sveznajućim.
Gugu s kokicama pogotovo.

Javljam se kao treća strana, jer se ne smijem cijepiti.
Bio sam alergičan na interferon, i koliko su mi kao laiku objasnili to je za pojačavanje imuniteta i daje se kad je čovjeku životna ugroza.

Dosta istih supstanci sadrže i cjepiva protiv covida.
S obzirom da mi je tukla smrtna vura izvukli su me intronom - sličan drek.
9 mjeseci sam ih primao (davao sam si ih sam) SVAKI DRUGI DAN.
Reakcija na te inekcije od visoke temperature do svega kaj si možete zamisliti.
Imam kemije u sebi više nego chromos u skladištu, već 30 godina.

Što želim reći, pokušavam obaviti farmakološke preglede na Rebru kako bi se cjepio.
Želim normalno živjeti.

S obzirom na osobni životni krug kretanja, život mi je već vrlo ograničen.
Već sam se naplaćao testova koji vrijede 2 ili 3 dana zbog putovanja ili svadbi, a na hrpu toga nisam niti bio jer se ne mogu testirat svaki čas...
a po novom ne želim niti nabrajati na kakva sve događanja neću moći ni prismrditi.

I ono najvažnije by the way, uveo bi QR cod kao ulaznicu na sokaz tekmu.
Makar ja ne igrao!
Ovo sranje traje već pre dugo i ne nazire mu se kraj.
Ne bu vam niš od malo kemije u organizmu Thumbs up

Zadnja promjena: Charlie; uto ruj 14, 2021 4:07 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
MUNJA2

PostPostano: pon ruj 13, 2021 8:31 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

U svakom slučaju oni koji se cijepe mogu sa većom vjerojatnošću biti zaštičeni od covid-19 virusa i sudjelovati u SOKAZ-u i svim ostalim turnirima nego necijepljeni.
Iskreno, meni se ni ne igra protiv onih koji nisu cijepljeni.
Ovi, koji se ne smiju cijepiti zbog zdravstvenih problema, .... ne možemo ih izbaciti iz života ali je dobro znati na čemu si i shodno tome se prilagoditi. Nemoj im se približavati da im ne preneseš virus iako si cijepljen. Uostalom, to već radimo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: pon ruj 13, 2021 8:40 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

dundo bumbo (napisa):
Čovjek (Kokanović) tu je sasvim jasan, njegova zamisao jest očito uvjetovanje sudjelovanja u jesenskom prvenstvu posjedovanjem potvrde (o cijepljenju, preboljenju,) ili predočenjem svježeg negativnog testa na koronu. Što se samoga prijedloga tiče, vodstvo udruge trebalo bi tek procijeniti koliko bi igrača i ekipa, u slučaju prihvaćanja takve ideje, odustalo od natjecanja. A tu i ja iskreno tapkam u mraku, sa sigurnošću mogu reći jedino to da bi moja ekipa (Vrhovec), pod takvim okolnostima i uz takve regule, digla ruke od SOKAZ-a.

Razumijem ovakav stav kao i što razumijem da predsjedništvu nije lako donjeti takvu odluku. ..
Tekst na koju sam se referirao i kopirao ga ovdje je spisak pravila za jedan sajam na kojem inače nastupa moja firma. Nije to moja zamisao nego izgleda da tako stvari uglavnom stoje. Ono što imamo u trenutnom protokolu je totalni out of date. Praktički ništa od toga, po mom mišljenju, ne treba prakticirati. Mjerenja temperature, dezificijensi, dezinfekcija loptice, pisanje zapisnika svaki svojom olovkom, nekorištenje semafora, igranje na istoj strani, igranje pod maskama...itd..itd je potpuno promašeno i nepotrebno...dezinfekcija ruku nakon igre možda.

mojih 5 lipa...

Razumijem zašto igraju profesionalci. To je njima kruh kao i nama ostalima naši poslovi koje obavljamo bez obzira na pandemiju. Sokaz je udruga rekreativnih igrača amatera i nitko od nas (ili barem velika većina) nema od toga nikakve vajde. Samo trošak. Zbog toga svega pitanje koje mene muči je dali je to sve skupa vrijedno rizika zdravlja? Što je važnije?
Obzirom na situaciju realno je očekivati transmisiju virusa na Sokaz utakmicama. Koliko i u kojoj mjeri teško je predvidjeti...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet ruj 16, 2021 9:32 am    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Kokice
Koki

PostPostano: čet ruj 16, 2021 12:50 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Guga, jel igraš ti za koga ove sezone ili samo jedeš kokice? ROFL
Guga

PostPostano: čet ruj 16, 2021 1:12 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Ne, vratio sam se na veliki tenis.
Tamo su otrovni, zaraženi protivnici udaljeni 30, a ne 3 metra.

Zadnja promjena: Guga; čet ruj 16, 2021 1:47 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: čet ruj 16, 2021 1:29 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Wise choice.. Thumbs up
Charlie

PostPostano: čet ruj 16, 2021 3:19 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ne, vratio sam se na veliki tenis.
Tamo su otrovni, zaraženi protivnici udaljeni 30, a ne 3 metra.

čujem a i vidio sam na picturesima da si skinuo 35kg Klanja se

sad ti je pingili mingili bez veze, sad mozes letjeti velikim terenima Đe si?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Guga

PostPostano: čet ruj 16, 2021 5:59 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Thumbs up
Dinko Š.

PostPostano: ned ruj 19, 2021 2:10 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Ali, vidim da je navalio na pizzu i colu, jer da mora nešto jesti kad je gladan. Voće mu nije na pameti.
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon ruj 20, 2021 12:04 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Primjeren početak sezone... ROFL
https://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=99&ek2=8&dat=2021-09-29
vjeverko

PostPostano: čet ruj 23, 2021 12:04 pm    Naslov : Nova sezona Da ili Ne Citirajte i odgovorite

Beljenje Cheer
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.