SOKAZ forum
15. liga jesen 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Jedan bod za deduje sigurno Meštrović - Maras 3:0dkiri je napisao/la: ...neslužbeno Deda i puleni - Marasovi bojovnici( SC ) 2 - 8
a drugi je ili Meštrović - Orišković 3:2(1)
ili Bolfan - Maras 3:1(2)
i još jedna zanimljivost u 15. ligi
nakon odigravanja utakmice Mali, ali tehničari - Bukovac II (za očekivat je pobjedu Tehničara) imat ćemo situaciju da smo mi (Kalafat) i Tehničari nanizali po 5 pobjeda, ali nismo odigrali protiv niti jedne iste ekipe....
i još za uvod u 6. kolo
ugošćujemo Croatia osiguranje u ponedjeljak 19.30.... ako smo sva trojica 3 boda su na kontu, a ako OPET
danas bi nam bilo veselo da smo došli dvojica.... ovak je svaki napravio 2:1 i ukupno uzeli sva tri boda.... bilo je čupavooooo....
ni seta - nije bilo baš ni seta nego je bilo više samo set..... a dobre utakmice... da dobre... izvrsne... poeni za na you tube stavit.... pozdrav protivnicima još jednom....
18 bodova na kontu i nastavljamo dalje u očekivanju poziva na gostovanje u Goricu od '67 .....
ni seta - nije bilo baš ni seta nego je bilo više samo set..... a dobre utakmice... da dobre... izvrsne... poeni za na you tube stavit.... pozdrav protivnicima još jednom....
18 bodova na kontu i nastavljamo dalje u očekivanju poziva na gostovanje u Goricu od '67 .....
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ukorit i kaznit,bigdedi je napisao/la:javi mi kad imate tekmu u gorici, da ja dodjem vikat na dečke iz 67 da mi riješe dugove
![]()
![]()
kaznit ih treba
...eto, ugostili mi i luftbrenzere jer Dede nije bilo
...dečki su izvrsni,prava škvadra i sreča je da nije bilo Dede
jer bi nas inače namazali kao konje
...nisu se dali ni u 3.poluvremenu ali je domači teren prevagnuo
...šta reči osim da su se miješani parovi(Tomašič,Bolfan-Kirin,Petrinič)
igrali u 01.00
...strašno
...nadam se da su dečki sretno stigli doma
...valjda nije bilo
...pozdrav(moram malo odmorit
)
...dečki su izvrsni,prava škvadra i sreča je da nije bilo Dede
jer bi nas inače namazali kao konje
...nisu se dali ni u 3.poluvremenu ali je domači teren prevagnuo
...šta reči osim da su se miješani parovi(Tomašič,Bolfan-Kirin,Petrinič)
igrali u 01.00
...strašno
...nadam se da su dečki sretno stigli doma
...valjda nije bilo
...pozdrav(moram malo odmorit
pešća rules
sretno stiglidkiri je napisao/la:...eto, ugostili mi i luftbrenzere jer Dede nije bilo ...nadam se da su dečki sretno stigli doma![]()
...valjda nije bilo![]()
...pozdrav(moram malo odmorit)
prošli bez ogrebotina kod
samo čekamo susret večeras s dedom
mislim da bu na kraju ipak završilo
dečkima iz pešće svaka čast
neću reći da drugdi nije dobro al kod njih je stvarno nekaj posebno
potpisujem doživotan ostanak u ligi di bude i pešča
ib je napisao/la:Ovo je valjda nešto najljepše šta sam ikad čuo vezano za SOKAZdkiri je napisao/la:...šta reči osim da su se miješani parovi(Tomašič,Bolfan-Kirin,Petrinič) igrali u 01.00![]()
![]()
Svaka čast, ja bi za ovakve detalje dijelio novčane nagrade i fer plej plakete![]()
![]()
Nemoj da sve ostane samo na lijepim riječima
haha
hvala na lijepim riječima ib-u