SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Trnski pripremi loptice. Antolić je zgubil jednu a još nije ni igral sa Kustecom. Otišel sam iz dvorane kod reze 3:0
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Prognoza za 8. kolo
Južna Trešnjevka Padobranci – ŠD Pantera 6:4
Pantere su ušle u nepovoljan niz, a Padobranci nisu ekipa s kojom se može igrati u leru. Pantere su još grogi od tekme s Daltonima, bojim se da bi mogla biti i veća razlika za Padobrance.
SC-veterani – Daltoni 2:8
Čisto sumnjam da će Francek zaigrati protiv Daltona jer Veterani i s njime imaju minimalne šanse za pobjedu. Remi bi još nekako i mogli izvuć.
Art kuk – Cvjećarnica Nela
Mini derbi sredine tablice. I to donja sredina ako ćemo precizirati. Direktni rivali koji se grčevito bore za ostanak. Očekujem dobru tekmu, rezultat neću prognozirati.
K.C. Spartak – Čistoća 4:6
Čistoća djeluje kompaktnije i mogla bi do nove pobjede.
Medvedgrad – Kruškina duša 2:8
Dušice su prva ekipa, a Medvedgrad zadnja na tablici. Iznenađenja su uvijek moguća, ali ne i u ovoj tekmi.
Igromat 600 – Knežija Harmony 5:5
Igromatovci nisu uzeli bodove protiv slabijih ekipa tako da će teško i protiv slabije verzije Harmonikaša. Međutim, zašto ne. Možda ih sreća malo pomazi, srećica koja im je nedostajala u prethodnim tekmama. Navijački prognoziram remi.
Abesinija – INKER II. Zaprešić 6:4
Keramičari su ozbiljna ekipa, Abesinici nemaju više lufta za nadoknadu bodova.
Južna Trešnjevka Padobranci – ŠD Pantera 6:4
Pantere su ušle u nepovoljan niz, a Padobranci nisu ekipa s kojom se može igrati u leru. Pantere su još grogi od tekme s Daltonima, bojim se da bi mogla biti i veća razlika za Padobrance.
SC-veterani – Daltoni 2:8
Čisto sumnjam da će Francek zaigrati protiv Daltona jer Veterani i s njime imaju minimalne šanse za pobjedu. Remi bi još nekako i mogli izvuć.
Art kuk – Cvjećarnica Nela
Mini derbi sredine tablice. I to donja sredina ako ćemo precizirati. Direktni rivali koji se grčevito bore za ostanak. Očekujem dobru tekmu, rezultat neću prognozirati.
K.C. Spartak – Čistoća 4:6
Čistoća djeluje kompaktnije i mogla bi do nove pobjede.
Medvedgrad – Kruškina duša 2:8
Dušice su prva ekipa, a Medvedgrad zadnja na tablici. Iznenađenja su uvijek moguća, ali ne i u ovoj tekmi.
Igromat 600 – Knežija Harmony 5:5
Igromatovci nisu uzeli bodove protiv slabijih ekipa tako da će teško i protiv slabije verzije Harmonikaša. Međutim, zašto ne. Možda ih sreća malo pomazi, srećica koja im je nedostajala u prethodnim tekmama. Navijački prognoziram remi.
Abesinija – INKER II. Zaprešić 6:4
Keramičari su ozbiljna ekipa, Abesinici nemaju više lufta za nadoknadu bodova.
Dobro je. Trebalo je 7 kola, ali sad je OK
Želiš biti zdrav - pij aroniju, a ako želiš biti vesel oslobodi dušu!