SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Igromati polako posustaju. Šteta za njih, solidna su ekipa. Marko je uspio počokljat Bosiljevca 
Voditelj lige i dalje inzistira da mu pošaljem zapisnike poštom. Kako mi ne pada na pamet da to učinim (prije kraja sezone), poslao sam ih na mail tehničkom voditelju jer je evidentno da imamo tehnički problem
Voditelj lige i dalje inzistira da mu pošaljem zapisnike poštom. Kako mi ne pada na pamet da to učinim (prije kraja sezone), poslao sam ih na mail tehničkom voditelju jer je evidentno da imamo tehnički problem
Evo nas na vrhu. Nije nam drago kad igramo protiv dva igrača.
Igromat vidimo se sljedeći tjedan.
Igromat vidimo se sljedeći tjedan.
Želiš biti zdrav - pij aroniju, a ako želiš biti vesel oslobodi dušu!
Rezime 8. kola
Četvrtak ujutro i kolo je završeno i sve na netu?!
Ma bravo momci 
Kukonje su odlična ekipa, super momci. Izvukli smo remi, ali oni su imali igru za pobjedu. Mogu žaliti za 3 boda.
Četvrtak ujutro i kolo je završeno i sve na netu?!
Skoro pogodak, završilo je 7:3. Pantere su došle bez Tina, Kardum nije odigrao na svojem nivou, ali je zato Biškupić odlično odigrao.Južna Trešnjevka Padobranci – ŠD Pantera 6:4
Pantere su ušle u nepovoljan niz, a Padobranci nisu ekipa s kojom se može igrati u leru. Pantere su još grogi od tekme s Daltonima, bojim se da bi mogla biti i veća razlika za Padobrance.
Skoro pogodak, završilo je 3:7. Maras je odlično odigrao, napravio je dvicu, a Maslać je speglo MM-a. Da je Francek igrao, moglo je to biti na knap.SC-veterani – Daltoni 2:8
Čisto sumnjam da će Francek zaigrati protiv Daltona jer Veterani i s njime imaju minimalne šanse za pobjedu. Remi bi još nekako i mogli izvuć.
Super tekmaArt kuk – Cvjećarnica Nela
Mini derbi sredine tablice. I to donja sredina ako ćemo precizirati. Direktni rivali koji se grčevito bore za ostanak. Očekujem dobru tekmu, rezultat neću prognozirati.
Promašaj, završilo je 6:4. Čistoća doma igra puno bolje nego u gostima. Spartakovci su to iskoristili i uzeli 3 boda koja će im i te kako trebati u nastavku sezone kada se podvuče crta. Nama bi više odgovarao remi, ali šta je tu je.K.C. Spartak – Čistoća 4:6
Čistoća djeluje kompaktnije i mogla bi do nove pobjede.
Završilo je 0:10. Duet Medvedgrađana bez najboljeg igrača nije niti imao volje pružiti jači otpor. Šteta.Medvedgrad – Kruškina duša 2:8
Dušice su prva ekipa, a Medvedgrad zadnja na tablici. Iznenađenja su uvijek moguća, ali ne i u ovoj tekmi.
Završilo je 3:7. Navijačka prognoza nije trgnula Igromatovce iz krize u koju su upali. Odigrali su u duetu, bez Šeste. Šteta za njih, imali su šansu.Igromat 600 – Knežija Harmony 5:5
Igromatovci nisu uzeli bodove protiv slabijih ekipa tako da će teško i protiv slabije verzije Harmonikaša. Međutim, zašto ne. Možda ih sreća malo pomazi, srećica koja im je nedostajala u prethodnim tekmama. Navijački prognoziram remi.
Promašaj, završilo je 4:6. Abesinci su izvan treninga, Poljo sam ne može izvući tekmu.Abesinija – INKER II. Zaprešić 6:4
Keramičari su ozbiljna ekipa, Abesinici nemaju više lufta za nadoknadu bodova.
Stanje je vrlo jasno. Kao da je netko nožem odsjekao gornji dio od donjeg dijela tablice. Prvih 6 ekipa je u rasponu 15-20 bodova. Onda rupa, rupetina... I slijedi drugi dio tablice u rasponu 4-8 bodova.
Jedino Pantere imaju šansu ugurati se u gornji dio jer imaju najlakši raspored do kraja. Igraju samo s ekipama iz donjeg dijela.
Biti će dolje pravi hrkljuš
Svaki bod će biti zlata vrijedan, a pobjeda jednaka čamcu za spašavanje.

Jedino Pantere imaju šansu ugurati se u gornji dio jer imaju najlakši raspored do kraja. Igraju samo s ekipama iz donjeg dijela.
Biti će dolje pravi hrkljuš
Kukonje u pravilu u goste idu bez Fašaića, ali zadnji put je bio u gostima kod Čistoće i odmah je kapnuo bod. Bez njega bi bili pometeni.
Ako i vama dođu bez njega, onda ćete laganini do 3 boda. S njim su Kukonje puno opasniji.
A za 9. ligu se ne moraš bojati. Dušice još imaju 4 teške tekme, mala je šansa da neokrznuti prođu baražnu vatru ekipa gornjeg doma.
Ako prođu.... E onda će zasluženo biti prvaci.
Ako i vama dođu bez njega, onda ćete laganini do 3 boda. S njim su Kukonje puno opasniji.
A za 9. ligu se ne moraš bojati. Dušice još imaju 4 teške tekme, mala je šansa da neokrznuti prođu baražnu vatru ekipa gornjeg doma.
Ako prođu.... E onda će zasluženo biti prvaci.
http://www.24sata.hr/news/oni-rade-kao- ... dan-446525
Da li to mene oči izdaju ili mi se čini da je najponosniji na slici Ikota?
Da li to mene oči izdaju ili mi se čini da je najponosniji na slici Ikota?