Postano: sub svi 08, 2010 7:43 pm Naslov
: BROD OPEN 2010.
Brod OPEN 2010 se danas igrao u dvije kategorije Seniori i Veterani. Pohvala za organizaciju turnira kao i prethodnih godina ide STK Graničar i M. stipeševiću koji su to odradili na vrhunskom nivou ( 8 stolova dovoljno da sve ide uhodanim tokom , piće i kifle ,izvrstan ručak u pauzi turnira i nagrade za najuspješnije + vino ) .
Seniori u vrlo jakoj konkurenciji (vidi se iz skupina) odigrali možda i najjači turnir do sada.U polufinale su se plasirali Sokazovac Tadić, Brođanin Klaić i Kutinjani braća Runjić koja su izvrsnom igrom ušla u finale pobjedama nad Tadićem i Klaićem.Tko je od braće pobijedio ne znam jer sam ranije morao otići , ali to nije ni toliko bitno.
Što se tiče veterana tu je situacija bila poprilično jasna , Rakić kao izraziti favorit je to i opravdao , kao i drugoplasirani Glad . Treća mjesta su poslije solidne igre osvojili Živković i Čanić J.
Jedino mi je žao što se više brodskih veterana nije odazvalo na turnir da ga omasovi i zaoštri konkurenciju
Imamo i nekoliko snimljenih setova pa će "raditi" youtube samo bih molio za strpljenje
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.