|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: pet lis 08, 2010 9:43 pm Naslov
: Yinhe/Galaxy/Milkyway T-11 |
|
|
Probao bih neko lakše drvo bazirano na Balsa/Carbon combu, npr T-11 Galaxy spomenuto u naslovu. (zapravo to mi je prvi izbor)
E sad, ako ima koja dobra duša koja bi recimo slijedeći vikend mogla posuditi reket da ga isprobam ili netko prodaje takav reket, bilo bi super.
U svakom slučaju, što prije to bolje, jer gledao sam na Eachengu prodaju taj reket za 20$ (što je oko 120 kunića s poštarinom!) i ukoliko bi mi se pokazao dobar naručio bih si ga
Javite mi se preko PM-a ovdje na forumu.
Hvala,
D. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: ned lis 10, 2010 5:01 pm Naslov
: |
|
|
jesi neka faca...za 120 kuna slobodno i riskiraš, za tu lovu ga prodaš bez problema
imao sam to drvo u rukama i odigrao pokoju loptu. filing je da je glava nezamislivo lagana i da lopticu odigravaš 'rukom' (teža glava sama daje brzinu loptici). inače je drvo vrlo kvalitetno izrađeno, brzo i ponaša se doista lijepo kontrolirano. vjerojatno upravo radi te lakše glave |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon lis 11, 2010 4:34 am Naslov
: T-11 |
|
|
| Početna informacija ja neispravna. Cijena je 21$, na što ide 7$ trošak prijevoza, ukupno 28$. I onda ga čekaš 3 tjedna ... Moram priznati da sam malo skeptičan vezano uz to drvo. Kroz ruke mi je prošlo desetak komada, težina je bila od 65 - 70 grama. Većina drva ostalih proizvođača ima težine od 82 - 105 g, sumnjam da oni ne bi znali napraviti lakše drvo ... Vjerojatno je dobro za igru sa stola, ali već metar - dva od stola nema snage, moraš mahati k'o vjetrenjača ... Ima smisla za igru sa teškim gumama, npr BTY Tenergy, Haifu Blue Whale II, Friendship Transcend Higher sa max. debljinama, tako da reket ipak ima 170 grama. Sa lakim gumama npr LKT Pro-XP, Stiga Boost TC, Joola Energy X-tra, tanjim, reket ne bi imao ni 150 g. Također, vjerojatno drvo dobro paše travarošima - blokerima na stolu i napadačima travom, lako i brzo (OFF), u klasi Dr Neubauer High Tehnology Plus, jedino što nije oversize ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon lis 11, 2010 9:51 am Naslov
|
|
kao što geek reče - problem mi je dostava. treba 20ak dana i više.
a i volio bih isprobati da vidim je li mi uopće odgovara. A i reket koji ima je posve zadovoljavajući tako da se premišljam bi li ili ne bih probao nešto brže (jer u trenutnom setupu mi uglavnom fali snage u udarcu sa stola)
Ono što bih ja htio je lakši reket jer sam jednostavno naviknuo igrati s takvim (moj ima 78 grama) forhend tenergy 05 bekend joola mambo, oba 1.9
Drugi uvjet je da bude brži od sadašnjeg koji je ALL ali da ne dobije (puno) na težini kad ga uparim i sa težim odnosno debljim gumama.
Po recenzijama, Balsa drva su najbolja za tako nešto, a ovaj mi je financijski prihvatljiv. I uz geekovu ispravku tu se radi o 30ak kn više, što je 150 kunića Nije strašno!
Inače geek, hvala na izmjeni cijene, nisam dugo gledao tečaj dolara a i na netu je pisalo da je poštarina 5$ za pakete do 150grama...al ti si iskusnjara u naručivanju od tamo pa više vjerujem tebi nego njima
što se tiče tvoje recenzije, moj stil igre je sa stola, blok, spin i/ili flik/drajv, uglavnom bekendom. Sa distance chopam uglavnom pa mi je bitnija kontrola nego brzina. Stoga mi se čini da bi ovo (ili neko drugo Balsa drvo) moglo odgovarati.
No ako ti imaš (ili netko drugi) kakvu kombinaciju koja će mi dati brži reket (sa stola i polu distance) a da je lagan i ima dobru kontrolu...molim te predloži mi, totalni sam noob u tome.
Nije mi toliko bitno je li lakše drvo/teža guma ili teže drvo/lakše gume ukoliko zadovoljava brzinom (negdje oko OFF) i kontrolom.
hvala puno!
pozz,
D. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: pon lis 11, 2010 1:11 pm Naslov
|
|
ako si igrao s lakšim drvetom i paše ti, onda će ti i T-11 bit prihvatljiv, jedino u tom slučaju su malo teže gume potreba. reket na kojem sam probao imao je nalijepljen LKT pro XP (lak) i 729 Transcend higher (meni prije srednje težine nego teška ova guma jer je to mekši transcend, ali to je odokativa), i filing je bilo da je glava kao šuplja. no to je bilo možda malo i zato što su moji reketi kontra, s težom malo glavom
u svakom slučaju koliko god lagano bilo, bez brige, to je OFF drvo i u odnosu na ALL ili ALL+ drvo to je nebo i zemlja u brzini, a ako si naviknut na laganije drvo tj. laganiju glavu ne bi trebalo bit problema |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dajdosta
|
Postano: uto lis 12, 2010 12:26 pm Naslov
|
|
To je moj reket. Gume su, kako je zalive rekao, LKT Pro XT 2.2 i Transcend Higher 2.2. Makar su max gume samo drvo je tolko lagano (68 g) da je cijeli reket jako lagan (155g), meni ima dobar balans i lako je s njim igrat na stolu blok, spin, flip.
Zato kaj je tak lagan brzo i lako se može mijenjat bekend i forhend spin na stolu. Al nema puno snage i moraš mahat puno rukama, i kod bloka treba aktivno inače ide u mrežu.
Inače opći osjećaj je kao da igraš sa bezosjećajnim staklom i ima visoki poiiing zvuk.
Meni je trebalo 5 treninga da se naviknem i sad igram s njim zbog gore navedenog te kontrole i neosjetljivosti na protivnički spin. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|